Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 In het park rennen.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Teru

avatar

Posts : 117
Join date : 17-04-10

Anime profiel
Leeftijd: 17 Jaar.
Partner: Forget it.
Krachten: Death Note. Shinigami eyes.

BerichtOnderwerp: In het park rennen.   zo mei 09, 2010 2:33 pm

Teru’s grote poten denderden over de grond van het Park. Hij zuchtte zachtjes. Hij verveelde zich de laatste tijd steeds vaker en dan ging hij zich aan de mensen vertonen. Hij stopte abrupt en keek rond, was er nou helemaal niemand hier? Hij keek nog een keer goed en kneep zijn ogen tot spleetjes. Nee, niemand. Raar.. Teru rende verder, zijn zwarte oren naar voren gericht. Verderop liep een klein meisje naar haar vader, hij schatte het meisje niet ouder dan vier jaar oud. Teru stopte weer, om naar het blonde meisje te kijken, die hem ook aan keek. Ze trok haar vader aan zijn jas. ‘Pappa! Kijk! Hondje!’ Gilde ze vrolijk en rende op Teru af. Teru rolde met zijn ogen en ging zitten, om te kijken wat het meisje zou doen. De vader rende het meisje achterna, maar hij was de laat. Het blonde meisje had Teru al bereikt en aaide hem nu over zijn hoofd heen. Hij maakte een tevreden geluidje en likte het meisje over haar wang heen. ‘Kijk, Pappie! Hond is lief.’ Zei ze tegen hem. Haar vader stond stom verbaasd te kijken, hij wist dat Teru geen hond was. Teru zette een wolvengrijns op naar de vader en knikte rustig. In zijn ogen straalde rust, hij liep langzaam naar de fontein waar hij zijn tong door het koele water liet gaan, hij draaide zich om en zag dat met meisje alweer op haar weg was naar hem toe. Hij grijnsde nog een keertje en ging toen maar liggen. ‘Elizabeth! Hier blijven.’ Probeerde haar vader nog. ‘Neej, pappie! Hond is lief hoor!’ Glimlachtte ze. Het meisje, wat volgens de vader Elizabeth hete, was nu óp Teru’s rug gaan zitten. Teru keek half achterom. ‘Hey, wat moet dat daar.’ Zei Teru zo zacht mogelijk. Als de vader zou weten dat hij kon praten, dan was het gebeurd. Teru bewoog een beetje heen en weer. ‘Jeej!’ Gilde het meisje. Elizabeth greep zich vast aan zijn nekharen. Teru stond rustig op, het meisje hield zich goed vast en wist ook te blijven zitten. De vader pakte het meisje bij haar armen vast en haalde haar van Teru’s rug. ‘Nouhw! Pappie!’ Zei ze verontwaardigt tegen haar vader. Ze draaide zich om en gaf Teru een knuffel. ‘Daawg, hondje.’ Zei ze tegen hem. ‘Dag, Elizabeth.’ Zei hij zachtjes in haar oor. Het meisje haar ogen werden groot. ‘Pappie, pappie!’ Gilde ze vrolijk. ‘Ja, wat is er.’ Zei haar vader. ‘Hond zei dag tegen mij!’ Riep ze glimlachend terwijl ze terug naar haar vader drentelde. ‘Ja, ja.. genoeg lol voor vandaag, Liz.’ Zei haar vader. ‘Nee écht!’ Riep het meisje naar hem. Elizabeth draaide zich om. ‘Daaag!’ Zei ze nog een keertje terwijl ze uitbundig naar hem zwaaide. Teru kwispelde eventjes. Toen draaide hij zich om, om weer wat water te gaan drinken.

_________________

削除 ● Sakujo! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larissa

avatar

Posts : 60
Join date : 16-10-09
Age : 22

Anime profiel
Leeftijd: 18 jaar en 6 maanden
Partner: Later, misschien...
Krachten: elektriciteit beheersen, vreermuisvleugels en de ring die haar beschermd.

BerichtOnderwerp: Re: In het park rennen.   zo mei 09, 2010 11:01 pm

Larissa wandelde geconsentreert naar een bankje in het park. Ze kwam niet vaak naar het park maar één keertje kan nooit kwaad. Het was hier ook zo rustig. Ze zag tot haar verbazing een zwarte wolf. Zou dat Kira zijn? Of toch iemand anders? Ze bleef een seconde beweegloos zitten toen ze een meisje naar hem toe zag lopen. Ze stond toen snel op maar tot haar grote verbazing deed de wolf niets. Ze bleef vraagend voor haar uitkijken. "Wie is hij dan?" Dacht ze. Toen het meisje met haar vader weg ging, en de reu naar de fontijn ging om te drinken , ging ze er rustig op af. Met slome pasjes ging ze richting de wolf. Kalm bleef ze achter hem staan. Roekeloos bleef ze staan. "Hallo, alles goed?"Ze bleef naar de wolf staren met haar handen op haar rug. Het leek er een beetje op dat ze vastgebonden was. Twijfelend of ze niet weg zal gaan bleef ze daar maar staan. Wachtend op zijn andwoord. Ze strijkte haar rokje goed .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pillow

avatar

Posts : 2
Join date : 18-05-10

Anime profiel
Leeftijd: Onbekend.
Partner: ....
Krachten: Illusies, kan schaduwballen uit zijn mond spuwen die elke keer een ander effect hebben, teleporteren op korte afstanden.

BerichtOnderwerp: Re: In het park rennen.   di mei 25, 2010 5:47 pm

Tussen de struiken, in de schaduw, lag een donshoopje dat een ronkend geluid maakte. Natuurlijk was het geen donshoopje, het was Pillow die languit lag te slapen. Het beest sliep door alle herrie heen die werden veroorzaakt door schreeuwende wezens of die vroemende dingen. Nou ja, hij was er wel aan gewend. Ze interesseerden hem geen bal meer, al was het andersom natuurlijk anders. Je zag niet elke dag een eenogig beest rondlopen, of wel soms? Nouja, de mensen hier lieten hem zo ver het kon met rust. Anders dan zijn eerste woonplaats. Maar het moest nu eenmaal.
Na een poosje gingen de oren, die plat tegen het hoofd aan lagen, overeind. Ook ging een groot oog open, die even knipperde voordat die om zich heen keek. Vreemd, het was erg rustig in het park. Hij rekte zich even uit, stond op en waggelde even naar de rand van de struiken, toen hij zich kapot schrok van een vreemd ding dat opeens voor hem langs rende, waardoor hij een meter naar achter teleporteerde. Wat was dat?! Een rilling ging over Pillow’s rug. Vast iets groots. Voorzichtig waggelde hij het gras over, dit keer had zijn vacht de kleur van het gras en viel hij nauwelijks op. Tussen spleetjes tuurde hij het gras over en na een poosje zag hij het vreemde ding staan. Een klein wezentje rende er van weg, samen met een groot wezen. Pillow bleef zitten toen hij opeens een ander wezen zag. Hij wachtte tot het stil was en stormde toen brullend op het wezen af. Hij beet in een van de poten en gromde. Never nooit zou het groene ding los laten, dat was zeker. Toch waren zijn tanden niet scherp genoeg om het ding pijn te doen, een van de nadelen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: In het park rennen.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
In het park rennen.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: Het park-
Ga naar: