Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Machine vs Machine

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Machine vs Machine   do mei 13, 2010 10:31 pm

Tsunami gleed met haar gleed ze stilletjes langs de vochtige reling. Ze was stil van het idee dat hier om elke hoek gevaar loerde. Niet dat ze er bang voor was, maar nieuwsgierig. Tsunami was het type dat altijd nieuwe dingen wilde ondekken, en ook dit keer had ze een prima start uitgekozen. Ze was ergens een put ingekropen, via een lange ladder naar beneden, tot ze hier uitkwam. Haar sandalen zette zich voorzichtig neer op de grond die ook nat was. Vieze plassen gevuld met olie, lagen versperd over het smalle, hangende pad. De constructie waar ze op liep was met kettingen bevestigd aan het stenen plafon wat alles nog wankelig maakte. De piepende scharnieren ergerde haar nog het meest van allemaal. Het verraadde haar aanwezigheid. Tsunami rolde met haar ogen waarbij ze tot stilstand kwam. Verbaast keek ze achter haar. Ze zweerde dat ze iets hoor ritsen. Het klonk haar roestig metaal, en het was niet de brug. Maar er was niks te zien. Toch keerde Tsunami om. Het leek of het geluid van om het hoekje kwam. Dit maakte Tsunami nog nieuwsgieriger! Ze zakte iets door haar knieën heen waardoor ze bijna kroop over de grond. Het gerinkel van de stalen kettingen werd hierdoor een stuk minder. Met haar ene had hielt ze haarzelf in evenwicht, de ander hielt de vlammenwerper op haar rug stevig vast in het geval dat. Je wist maar nooit! Heel voorzichtig schoof ze met haar gezicht langs de paal op de hoek. Ze kon ze bijna niet gezien worden door de gene aan de andere kant. Ze keek een donker gat in wat haar de rillingen gaf. Ze blijft de houding nog enkele seconden aan houden als dan plots twee felle, gele lichten aanschieten! Tsunami schikt zich rot en slaakt een schelle gil. Ze liet hierbij zichzelf naar achteren vallen en pakt haar wapen. Niet haar vlammenwerper, nee, ze haalt een kleinere storm uit haar mouw te voorschijn die zo op het ding afvuurd. Ze staat gelijk op en zet een paar stappen naar achteren. Een stel rubberbanden rollen over de grond asl dan het licht uitvalt. Tsunami pakt de reling vast en wacht af. Als het licht weer aan gaat staat er een oude, roestige robot nog geen 10 centimeter van haar vandaan. Met twee grote bolle ‘ogen’ kijkt het ding haar aan. Tsunami laat zich uit schrik naar achteren op de grond vallen en begint te schieten. Ze geeft nog een trap, wat een dof geluid maakt. Ze weet dat het geen zin heeft, vandaar dat ze snel weg rent. Maar het ding volgt haar, ’t gaat niet snel, maar volgt. Tsunami vervangt tijdens het rennen haar munitie waarna ze zich verstopt en wacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   do mei 13, 2010 11:00 pm

Satsuki liep ergens rond, ze had even genoeg van mensen. Ze had toch geen dorst ofzo, noch honger. En anders kon ze altijd een rat eten ofzo. Boeide haar niet veel, ze pakte haar Itouch om Tsunami te bellen, die zal waarschijnlijk wel ergens in de stad aan het rondhuppelen zijn
"Dit is de voicemail van..." hoorde Satsuki die irritante vrouwenstem zeggen, "Daar gaat weeral een belminuut..Dat vrouwmens plukt me kaal," mompelde Satsuki in haarzelf, ze vroeg zich af waarom Tsunami haar telefoon uit had staan, nogmaals probeerde ze het, "Dit nummer is op dit moment niet bereikbaar, probeert u het later nog eens," zei het vrouwmens.
"Ahhh rot op jongen," Satsuki liep verder, in de verte hoorde ze een vaag gebonk, maar ze lette er niet veel op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   do mei 13, 2010 11:28 pm

onder tuseen liep maseru maar wat rond te dwalen. totdat hij ineens een paar doffe klappen hoorde. hij wist echt niet waar het vandaan kwam en ging dus even op onderzoek uit. zonder angsten en zonder vrees sluipte maseru door de gangen opzoek naar het geluid. het geluid werd steets harder en hij hoorde ook plots een gil. waarop mareru snel ging rennen om te helpen. steets harder rennen en het geluid werd steets harder.
eindelijk aan gekomen zag hij een grote maschiene en een meisje van 14 met veel mooie en grote wapens. de maschiene was aan het winnen en het werd steets erger. de klappen werden harder en doffer maar er kwam maar geen end aan. dit 2 minuten aan gezien te hebben besloot maseru haar te hulp te schieten. met een enorme lading vuur zorgde hij dat de maschiene en Tsunami geschijden werden. zodat Tsunami weer rustig op krachten kon komen. en hij praten even met haar om er achter te komen wat er nou eigelijk gebeurt was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   do mei 13, 2010 11:43 pm

Tsunami die op haar hurken tegen een muur aan luinde om zich te verstoppen keek op de robot nog altijd volgde. De ogen waren zo te zien geen normale lichten, nee! Ze konden de gehele omgeving scannen door een soort Infra-rood licht dar in verschillende stralen langs de muren gleed. Tsunami dook hierbij snel weg in de hoop dat het roestige geval haar niet had gezien. Ze zuchtte eenmaal om haarzelf te kalmeren. Enkele tellen lijkt dit te werken maar dan gaat haar mobiel af. Ze duwt haar had tegen de trilling in haar broekzak. Dan klinkt het geluid van rollende rupsbanden weer over de ijzere ondergrond. Het nadert haar, en sneller als eerst. Één pluspunt, haar mobiel was gestopt. Maar dan trok ze een droog gezicht. That doesn't make any sences, dacht ze geïrriteerd en woedend in gedachte. Ze had beter kunnen opnemen en vragen om hulp. Hoogwaarschijnlijk was het haar zus, en die wist...nee, wat kon een vampier nu tegen een robot beginnen. Er in bijten zeker! Hah, laat me niet lachen! Dan houd Tsunami haar adem in, de rupsbanden komen de hoek om en ze is klaar om opnieuw te schieten, ze zal mikken op zijn ogen, misschien had dat nut. Maar dan komt er een wit gedaante tussen beide, het leek wel een geest! De vlamme ze die de....-even kijken-...jongen veroorzaakte bracht haar staande. Ook zette ze een aantal stappen terug. De hitte die ervan af kwam was verschikkelijk heet, en ze wist niet voor hem, maar zij wilde nog niet dood!
Als dan het 'persoon' tegen haar begint te praten kijkt ze verbaast op.
"Nou, dat ding", ze wijst naar de robot.
"Viel mij aan, en omdat ik schrok, scheeuwde ik...en dankje dat je me helpt", sprak ze snel achter elkaar wat bij haar laatste woorden over ging een volgende zucht. Maar dan komt de robot weer op hen af. De jongen zag het blijkbaar niet als een gevaar, zijn wel en richtte haar wapen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   vr mei 14, 2010 3:59 pm

Na alles rustig afgeluistert te hebben zag Maseru dat Tsunami snel haar wapen pakte en het weer op het ''ding'' richte. Toen keek maseru snel om naar de maschiene en hij zag dat hij erg snel over de metale ondergrond aan kwam. Met in gedachten dat als hij slaat of zo dat het toch door me heen zou gaan. Probeerde met hete vuur schoten en vuur stralen het ding afteleiden. Maar maseru wist dat die dit niet lang vol kon houden. De maschiene verzette zich tegen het vuur en kwam toch steets dichterbij. Er moest snel een plan bedacht worden anders waren ze er geweest.
Maseru probeerde naar Tsunami te gaan om tot een plan te komen om het ding te verslaan. Maar de roestige gang was niet al te groot en de weg werdt daarom al snel verspert voor de maschiene. Nog steets kwam het ding drijgent dichter bij en je hoorde de rupsbanden over de ijzeren vloer zo still was het.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   vr mei 14, 2010 4:28 pm

Tsunami keek haastig van de jongen naar machine die steeds sneller om hen af kwam. De jongen bleek er niet mee te zitten, alleen het vuur liet zien dat hij in de verdedeging was. Maar hij ging niet naar achteren, en rende niet weg net als zei. Ze was opnieuw een paar stappen naar achteren gesprongen, ze vertouwde dit namelijk niet. Gespannen wacht ze op een handeling van de jongen. Als de robot hem bijna door midden met een ijzer scherp metalen 'bijl' die plots tevoorschijn komt vanaf de rog van de roestbak wil Tsunami gillen. Maar dan beseft ze dat de jongen een geest was, angstig kijkt ze op. En jahoor, het ding gaat er dwars door heen en komt op haar af. Alles lijkt zich even in slomotion af te spelen. Tsunami voelt een windvlaag van de bijl lang haar gaan. Uit reactie maakt ze een driedubbele radslag achterstevoren. Alles was best, als het maar van de robot af was. In de lucht, als ze net over de kop gaat, draait ze haar hoofd alvast naar de robot toe. Ze ziet dat de rubsbanden weer beginnen te draaien en weer op haar afkomen. Ze slaat haar armen in een kruisvorm tegen haar boezem waardoor ze als een kaars, recht op de grond komt te staan. De brug gaat hierdoor flink heen en weer waardoor de robot kort uit evenwicht is. Hierdoor vliegt er een seintje door Tsunami's gedachte gevolgt door een sluwe lach op haar gezicht. Ze zakt door haar hurken en maakt zich tot een bolletje. Nu maar hopen dat die jongen kan vliegen, dacht ze nog snel voordat ze haar move zou maken.
"Ik hoop dat je kan vliegen", riep ze dan ook, om het de geest duidelijk te maken. Dan srpingt ze over de reling hoog de lucht in. Als ze weer naar beneden komt, lijkt het of ze valt. Maar nee, ze slaat haar handen strak rond de stalen stangen en begint er als het ware aan te zwaaien. Ze komt de hele constructie in beweging. Asl een hangmat gaat het ding van links naar rechts en terug. Tsunami beweegt soepel waardoor haar achterhand ver omhoog komt en de brug nog stijler omhoog en omlaag gaat. Zover tot hij uiteindelijk kanteld. En dan gebeurd wat Tsunami hoopte, de robot valt van de brug af de afgrond in. Het lijkt voorbij, als dan de robot Tsunami's been beetpakt. De robot is zo zwaar waardoor Tsunami onmiddelijk moet loslaten en ook naar beneden valt. Uit de band rond haar lichaam pakt ze een klein pistool wat ze afvuurd. Uit de loop komt een krijphaak gevolgt door een lang touw. De krijper weet zich rond de stalen brug te klemmen. Maar het touw is niet sterk genoeg en breekt.
"HELLEP", riep ze dan op haar hardst!!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   vr mei 14, 2010 11:06 pm

Maseru hoorde de harde gil en was blij dat hij ook kon blijven zweven. Hij haaste zich zo snel mogelijk de afgrond in waar tsunami in was gevallen. Sneller en sneller totdat hij bij haar was. Hij pakte haar hand in de hoop dat hij haar omhoog kon halen maar de robot bleef haar vast houden. En hij probeerde dus met alle kracht met alles wat hij had een zo grote vuur straal te maken zodat zijn arm er af smolt. Maar met nog een half roestige robot arm aan haar been die ook nog eens druipte met olie was ze te zwaar om helemaal uit het gat omhoog te halen. Dus Maseru gooie haar met een Harde en goed gerichte gooi naar een stuk steen wat uitstak zodat hij haar daar kon helpe zijn die robot arm er af te halen en weer naar boven te kunne gaan. Die arm er af halen was een makie maar daarna weer omhoog komen was zelfs moeilijk met het zweven. Dus Maseru ging weer even weg om een ladder te zoeken om haar weer omhoog te helpen.
eindelijk na een paar minuten zoeken had hij een houte trap gevonden. Hij ging er naar toe en zag dat het daadwerkelijk een trap was maar hij was wel helemaal verrot en onder het mos. Maar het was de enigste trap die hij kon vinden en bracht hem naar Tsunami toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   vr mei 14, 2010 11:31 pm

Ze dacht dat het voorbij was, dit is dan 't einde. Ze kneep haar ogen stijf dicht tot ze plots twee armen rond haar middel voelde. Ze keek verbaast op als ze plots de geest jongen achter haar ziet. Ze keek snel weer eg, ze schaamde zich dood dat iemand haar om zo'n reden moest redden. Ze sloeg haar armen weer tegen haar boezem in die zelfde kruisvorm waarbij ze de hete vlammenzee langs haar voelde stromen. Ze zag hoe de robot langzaam weg smolt. Nu was er alleen nog een arme die het bandje van haar sandaal stevig vasthielt. De jongen bracht haar nu naar een stenen platvorm wat uitstak uit de rotswand. Hij was nog altijd pikke donker, alleen de jongen met de witte gloed rond viel goed op. Hij hielp haar de arm van haar voet te verwijderen, dit ging redelijk snel. Tsunami keek op om hem te bedenken, maar voor ze het wist was hij al weer weg gezwoven. Tsunami keek hem na de duisternis in. Ze pakte haar mobieltje om te kijken wie er belde. En inderdaad, ze had gelijk, 't was haar zus. Ze besloot niet terug te bellen, het was niet nodig. Ze stopte het toestel daarom al snel weer weg, gevolgt door het terugkeren van de jongen. Hij had een ladder met zich mee, blijkbaar voor haar om omhoog te klimmen. Tsunami pakte het ding van hem over maar liet onmiddelijk weer los. Het verrotte hout bedekt met mos walgde haar. En voor ze het wist, gebeurde toen iets wat zij beide hadden kunnen voorspellen. De binnenste 'treden' braken of vielen uit elkaar. En dat alleen omdat Tsunami met haar vinger langs de treden ging!
"Lekker", bracht ze verveeld en pakte één van de houten stokken die nog niet waren gebroken vast. De anders helft gooide ze de afgrond in, meer dan de 3 meter langs stok had ze namelijk niet nodig. Ze zette hem sterkt in de grond en hielt diep adem. Ze keek naar de dichtbijzijnde brug, daar kon ze landen. Bij het uitademen van de lucht in haar longen zette ze in een noodvaart haar ene sandaal op de stok. En zo volgde al snel de andere. Soepel en snel klom ze naar boven. Helemaal boven kwam ze met een handstand, gevolgt door een sprong met een voet gebalanseerd op de stok terecht. De overgebleven ladder was keurig recht blijven staan. Nu ging Tsunami iets naar links hangen waardoor de stok op haar richting mee viel. Uitgerekend viel de laatste 10 cm precies op de ijzere platen van het pad. Nu had Tsunami als het ware een brug naar boven gemaakt. Tsunami stapte er dan ook kalm van op, over op de hangbrug.
"TA-DA", riep ze lachend uit waarbij ze haar armen wied uitsperde. Ze keek met een vragende lach naar beneden, naar de jongen.
"Kom je nog", vroeg ze plagend. Net of hij zo traag was in vergelijking met haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   za mei 15, 2010 10:40 am

Maseru keek zijn ogen uit hoe snel en lenig Tsunami wel niet was. Ze ging zo snel omhoog dat hij bleef staan en bleef kijken hoe ze zo snel omhoog ging.toen ze boven was hoorde hij ineens dat ze Hem riep. hij dacht bij zich zelf Shit. En Zweefde zo snel mogelijk omhoog naar haar toe.
Weer eenmaal boven aan gekomen vroeg maseru of alles goed ging met haar. Maseru keek weer met bewondering toen hij zag dat ze zich zelf healde en zei dat alles goed was.
Maseru wist verder niets meer on te zeggen en liep gewoon weer rustig verder. Van de brug af en weer die Donkere gangen in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   za mei 15, 2010 8:24 pm

Tsunami keek naar de jongen die omhoog kwam. Ze lachte waarbij ze met haar handen haar hoofdband goed deed. Als hij op de brug kwam en vroeg hoe het ging knikte ze.
"Goed hur", antwoordde ze snel waarna ze haar wapens wegstopte. De band van de kimono schroof ze er weer voor waardoor de dodelijke dingen ontzichtbaar werden. Dan kijkt ze weer op naar de....ze ziet dan dat de jongen het rit aan heeft genomen. Snel holde ze erachter aan. Ze wilde hem bij zijn schouder beetpakken maar ging er dwars door heen. Ohja, dacht ze dom.
"Hey, waar ga guh nu naar toe, ik weet je naam nie eens", bracht ze vragend met een vriendelijke ondertoon. Ze had besloten haar 'evil-side' even te laten rusten. De jongen had haar immers gered! Ze was hem hier zeer dankbaar voor, niemand had dit voor haar gedaan. 'T kwam waarschijnlijk omdat ze elkaar helemaal niet kende. Tsunami keek even weg bij de gedachte en grinnikte.
"Bedankt heh, Ghosty boy", sprak ze grappig waarna ze vervolgens tot stilstand kwam en de jongen aankeek. Nu gaf ze zichzelf de tijd om hem eens goed te bekijken. Tijdens hun snelle gevecht had ze hier geen tijd voor gehad. Zijn wat ouderwetse kleding maakte hem echt een geest van ver uit het verleden. Het deed haar omnieuw grinniken maar verschool het door haar vuist voor haar mond te plaatsen. Verder zah hij er voor een geest normaal uit, ze had wel vreemder mee gemaakt. Elk kerhof had namelijk wel zijn geesten, Tsunami was er al honderde tegen gekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   za mei 15, 2010 10:35 pm

maseru liep rustig verder toen hij ineens Snelle voetstappen achter hem aan hoorde. snel keek hij naar opzei en zag nog net dat er een hand door hem heen ging. Toen ze vragen ging stellen blijf hij even staan en kijk haar goed aan om haar gezicht te onthouden. Waarop hij de vragen snel en kragtig beantwoorde met:'' ik ga ergens heen weet niet waar heen. En noem mij maar maseru.''
Maseru Keek even snel rond en zag dat de Gangen waar ze waren aan gekomen Zaten helemaal onder de spinnen webben en het was er donken. Toen moest die snel weer terug denken aan het kerhof Waar hij vandaan komt. maar snel keek hij al weer terug voor uit en vroeg '' waar ga jij dan wel niet heen ? hier is het ook niet al te gezellig.'' Maar Maseru wachte niet op andwoord en liep weer verder met de gedachte ik kan haar vast niet verder helpen en ik loop dan alleen maar in de weg. Toen hij verder liep bleef hij staan bij een gat in de muur en keek er even naar. Hij zag wat glinsteren en probeerde het te pakken. Maseru pakte het glinsterende ding uit het gat en keek er naar. Het bleek Een oud gouden amulet te zijn hij keek er naar en dacht ik heb er toch niets aan. Dus maseru keerde Zich om en Riep '' vangen !!'' en gooide het met een boog naar Tsunami/
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   zo mei 16, 2010 12:14 am

Tsunami lachte bij het horen van zijn naam, Maseru. Maseru, Maseru, Maseru..., herhaalde ze een aantal keer in gedachte zodat ze zijn naam niet zou vergeten. Ook zijn gezicht sloeg ze op in een speciale map. Een plek waar alleen speciale mensen een plaatse kregen, en geloof me, dat waren er niet veel. Toch keek ze weer verbaast op toen Maseru er opnieuw vandoor ging. Ze rende daarom gelijk weer achter hem aan en liep flink door om zijn tempo bij te houden. Ze stond iets van hem vandaan toen hij riep. Een gouden amulet viel in haar handen gevormd tot een kommetje. Ze keek er verbaast naar en vroeg zich af wat zij er mee moest. Toch deed ze het snel om. Het amulet zelf stopte ze weg in haar t-shirt, anders zou het hoogwaarschijnlijk een prooi voor dieven zijn. Toen kwamen haar voeten weer in beweging, en het snelle geklik van haar sandalen was weer duidelijk te horen. Uiteindelijk liep ze weer naast Maseru. Ze ademde een aantal keer diep om op adem te komen.
"Jeetje wat loop je snel, moet je de trein halen of iets", zei ze waarbij ze diep adem hielt.
"Ik heet Tsunami en ben gewoon op onderzoek uit. Ik zoek naar een plek waar ik kan overnachten. Ik heb al wat gevonden, maar was nog steeds nieuwschierig naar andere plekken hier", legde ze kalm uit. Ze hoopte zo een gesprek met hem te beginnen, ook hoopte ze dat hij nu is niet zo'n haast zou hebben en niet steeds van haar vandaan liep. Anders zou ze haar grote bek opentrekken, waar ze eigenlijk geen zin in had tegenover Maseru.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   zo mei 16, 2010 10:19 am

Maseru had niet verwacht dat ze achter hem aan zou lopen en bleef dus verbaast staan toen ze weer naast hem stond. En zei rustig'' nee ik moet de trein niet halen maar ik dacht anders loop ik je toch alleen maar in de weg.'' Maseru dacht even na wat hij hier allemaal al had gezien. maar dat was niet echt heel veel meeste van de tijd dat hij hier was zat die te zoeken Waar dat gescheeuw van daan kwam en de rest was eigelijk meer een donkere gang wat nodig schoon gemaakt moest worden. Over een slaap plek had hij eigelijk nog niet nagedacht en moest die ook nog gaan zoeken en terug gaan Was geen optie dat duurde veel te lang. maar maseru merkte dat hij al een tijdje niets had gezegt en zei snel '' ik loop maar wat rond hierzo. meeste van de tijd heb ik gezocht waar dat gescheeuw vandaan kwam'' en keek tsunami een paar seconde heel doordringent aan. en hij vervolgde '' Dus ik wil nu nog wat meer zien van de plek hier en als het mee zit vind ik dan ook nog een plek om te slapen.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   zo mei 16, 2010 6:44 pm

"Tuurlijk loop je me niet in de weg! Ik vind het wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, en zeker JIJ niet, door jouw loop ik hier, niet waar", riep ze woedend! Maseru gedroeg zich alsof hij niks was, en dat moest hij niet denken. Hij was wel iemand, hij had Tsunami's leven gered, en weet wat nog meer! En als Tsunami ergens niet tegen kon, was het wel aan mensen die zich minderwaardig gedroegen, zoals deze. Nu waren er een hoop dingen waar Tsunami zich aan ergerde, maar dit was hoogwaarschijnlijk één van de aller ergste. Vandaar dat ze zo uitviel. Aan zijn volgende woorden was ook te merken dat hij niet wist waar hij mee bezig was. Het leek bijna...alsof hij dacht, dat hij niet bestond op deze wereld. Waar wat rond lopen m'n neus, dacht ze geïrriteerd en sprong voor hem. Ze had geen idee of Maseru door haar toe zou lopen, vandaar dat het een gok was.
"Luister een goed jochie", sprak ze hem met een wijzende vinger en een strenge toon toe.
"Ik weet niet waarneer het tot je door gaat dringen, maar wat je deed heeft mijn leven gered. Door jou sta ik hier nog en kan ik jou toespreken op je Remy gedrag. Ik weet niet voor jou, maar als je 'onderdanig' wil spelen, doe je dat maar ergens anders. Wat je gedrag komt eerder over als ombeschoft dan als beleeft, en dat pik ik niet! Je mag dan wel ouder zijn maar-", ze sloeg haar handen voor haar mond. Anders wist ze zeker dat ze aan één stuk door zou gaan ratelen.
"Begrijp je", zei ze tot slot een stuk rustiger en zachter. Haar woorden eindigde deze keer ook in een flauwe glimlach. Ze keek daarna even rond, alles was pikzwart. Alleen kleine holtes in de muur zorgde voor een beetje licht. En Maseru natuurlijk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   zo mei 16, 2010 11:46 pm

Na dit allemaal aan gehoord te moeten hebben keek Maseru heel raar zo iets had nog nooid iemand tegen hem gezegt. De meeste zijn zo bang dat ze niet eens hoi durven zeggen. En dit meisje had wel Pit en was niet snel bang dat vond maseru wel erg dapper van haar dus hij bleef wel even staan en praten. Dus maseru zei '' jij bent echt de eerste die tegen mij Durft tegen te spreken en zo te keer te gaan. De meeste zijn bang dat ik ze wat aan doe. De meeste boeit het ook niet wat ik doe ik ben normaal gewoon ontzichtbaar voor hun. Als jij er echt zo over denkt wil ik best verder lopen en nog even praten.'' Na dit gezecht te hebben wou maseru het liefst weer ontzicht baar worden en weg gaan maar dat was te associaal en hij wou dit keer een keer aardig doen. Ook dacht hij even na over wat hij zou zeggen of doen hij had geen flauw idee meer hij was een beetje geschokt dat iemand ook nog zo jong zo tegen hem te keer ging. Dus vroeg hij ''Hoe ze er eigelijk bij kwam om deze gangen te verkennen zonder dat ze hulp ofzo iets bij zich had.'' Maseru wachte rustig op andwoord en keek nog even om zich heen naar het licht wat door de kleine gaatjes in de muur kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 9:23 am

Na zijn korte uitleg deed Tsunami haar handen weer naar beneden gevolgd door een vriendelijk glimlach.
"Mooi", zei ze zo lief, dat het bijna leek alsof ze wat van plan was. En meestal was ze dat ook, jongens waren dan ook zo makkelijk te misleiden, maar Maseru was een ander geval. En dan weer, hij had haar leven gered, dus zal ze hem niks doen. Vandaar dat ze gewoon weer naast hem ging staan en met hem mee liep, verder de gangen in. Het werd als maar donkerder, het kon Tsunami niks schelen. Maseru was erbij, en zolang hij erbij was, kon zijn haar angsten voor het donker wel overwinnen. En ging hij weg, dan had ze altijd nog een zaklantaren of iets. Ze keek over rond, niet dat ze veel zag, toch deed ze het. In gedachte probeerde ze de geluiden van vallende druppels te maken, in de grot klonken ze namelijk niet. Logisch. Maar voor andere niet, de muur was immers vochtig. Tsunami bedacht wat dat kon betekenen. Hij kon zijn dat ze onder een rivier liepen, of dat er een rivier door de gangen liep. Het kon ook olie zijn. Tsunami stopte over en liep naar de zijkant van de brug. Ze pakt een ijzere ketting vast waarna ze voor naar voren boog om met haar vinger langs de muur te gaan. Ze bracht 'm terug naar haar gezicht en rook. Al snel trok ze een vies gezicht.
"Olie dus", sprak ze smerig waarna ze het afvoog aan de ijzere buizen. Daatna richtte ze zich weer volkomen op Maseru, even kijken of hij nog wat de zeggen had. Maar nee, zijn mond bleef stil. Tsunami zuchtte waarbij ze dacht aan een onderwerp. Plots ging er een lichtje branden!
"Hoelang loop jij eigenlijk al door dit leven", misschien een lastige vraag voor een geest, toch vroeg ze het hoopvol? Ze boog iets naar voren zodat ze zijn gezicht beter kon zien.
"Nou", ondersteunde ze haar woorden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 11:23 am

Maseru liep rustig door de gangen en na een tijdje zag hij tsunami naar de zeikkant ging om met een vinger langs de muur te gaan. Maseru dacht wat is ze nou weer aan het doen straks valt ze overd e ketting heen maar dat gebeurde gelukkig niet ze bleef staan en ze zei''olie dus''. nu wist Maseru waarom ze dat deed ze wou kijken of het olie was of water. Na een korte stilte hoorde hij dat Tsunami vroeg Hoe oud die al was. Een moeilijke vraag voor Maseru dus hij zei '' ik Was 16 jaar oud toen ik stierf. na dat ik dood was ben ik nog 120 jaar verder gegaan met tellen maar toch maar gestopt want zo veel nut had het niet. meschien helpt het als ik zeg dat ik uit een oud dorp kwam die aangevallen werdt door een draak.'' maseru voelde dat hij bijna een lang verhaal was begonne over waar hij vandaan kwam en hoe hij eigelijk dood ging. Het was niet heel boeient dus hij wachte Tsunami's andwoord af om te kijken of hij het toch verder zou vertellen of gewoon maar zo zou laten. Zefld vond Maseru het beter dat zo min mogelijk mensen wat van hem en zijn verleden af wisten maar Tsunami was anders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 12:52 pm

Tsunami keek tijdens zijn praten veel naar hem. Veel mensen vonden dit vervelend, Maseru had dit (nog) niet laten merken. Tsunami keek boeiend naar zijn woorden. Oké, dat klonk vreemd, kijken naar iemands woorden, dacht ze verward en schudde haar hoofd. Hierdoor miste ze een stuk. Geïrriteerd keek ze bij het stoppen van zijn zinnen naar de grond. Zijn uitleg was duidelijk. Ze vind het wel sneu dat hij zo jong is gestorven, hij zag er ook al zo jong uit als geest. Meestal waren het was die oude, vieze ventjes. En een draak...Tsunami had er maar eentje in haar hele leven gezien, een kleintje, die uit het ei kwam zetten. Zo'n beestje zag er op die grote niet gevaarlijk uit. Het was de draak van haar biologieleraar die een ei har gekregen. Bij het terugdenken aan school keek ze lachend op. De ninja school was geweldig! Door school kan ze wet ze nu kan. Tevreden keek ze voor haar uit, maar de woorden van Maseru bleven suizen.
"Wat vervelend", zei ze stilletjes zonder hem aantekijken.
"Ik ben trouwens 14, voor als je het wilde weten. Ik kom uit de grote stad, waar ik woonde met mijn zus en ouders...en hond. Maar nu ben ik op mezelf", bracht ze opburrend. Maseru leek namelijk een beetje down door zijn verhaal. En omdat hij over zijn verleden vertelde, deed zij dat ook. Dat van haar was wel niet zo boeiend, maar toch, zo waren ze gelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 1:16 pm

onder het praten Zag Maseru dat Tsunami vaak naar hem keek maar hij liet niets merken dat hij dat zag het maakte hem ook nie echt heel veel uit. Toen Tsunami weer begon met praten dacht hij eindelijk want maseru houd er eigelijk helemaal niet van om iets over hem zelf te zeggen. Dus luisterde hij aandachtig naar wat ze te zeggen had. Dat ze het vervelent vond was ook een beetje te merken hoe ze reageerde. Toen ze over haar eige verleden ging praten voelde Maseru zich meteen een stuk beter en had meteen al een paar vragen. Ze was erg lenig en kon goed vechten en dat niet alleen waarom zou ze uit de grote stad gelijk op zichzelf wonen en naar zon gebied als dit komen. Dus Maseru dacht laat ik het maar gewoon vragen zei '' Waarom ben je eigelijk van de grote stad naar dit gebied gekomen en gelijk op je eige gaan wonen je bent pas 14.''Zonder op andwoord te wachten Vroeg hij meteen een 2de vraag. '' en hoe heb jij zo goed kunnen vechten ? je bent zo lenig en snel dat heb ik eigelijk nog nooid eerder gezien. En ik ben al erg oud.'' Na dit allemaal gevraagt te hebben moest Maseru even op adem komen want hij prate erg snel. En Maseru hoopte dat ze al die vragen niet heel erg vond want hij probeerde een keertje aardig te zijn in plaats van stilletjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 1:36 pm

Tsunami dacht even na over zijn vragen.
"Mmmm...", zei ze hardop waarbij ze haar vuist onder haar kin zette. Ze keek even omhoog naar het stenen plafon, ook deze zat onder de olie.
"Er gebeurde daar niks, en me ouders gingen scheiden. Ik ging met mams mee naar een dorp. M'n ma is een geisha, en ze wilde dat ik dat ook werd. Maar nee, ik werd een....NINJA", riep ze lachend uit waarbij ze een sprongetje maakte. Ze had nu beide vragen al beantwoord, toch besloot ze verder te gaan.
"Om ninja te worden", het word ninja sprak ze opgewekter dan de rest.
"Ga je naar een speciale school, daar leer je alles over het ninja zijn. Het begint met oude geschiedenis en die shit...zo saai, en dan ga je vechten. Ik vind het zo leuk dat ik van m'n 6de tot m'n 14de op bleef. Nu dus niet meer! das dus", ze telde even op haar vingers.
"8 jaar van veel training, en daarom kan ik zo bewegen", zei ze trots. Ze was er ook echt super trots op. Maar oefening baard kunst! Wat ze achter hielt was de reden waarom ze wegging. Haar moeder wilde haar niet meer zien toen ze erachter kwam dat haar dochter een opholgeslagen, graag moordende ninja was geworden, wat volgens Tsunami wel meeviel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 1:55 pm

Maseru luisterde aandachtig naar wat ze allemaal te vertellen had. hij vond het erg leuk om dit allemaal aan te horen. Verder stond Maseru versteld dat een 6 jarig meisje al ninja training kreeg ookal was het maar de geschiedenis. 8 jaar training was ook niet niets. Maseru vond ninja's altijd al erg gaaf maar met deze was iets speciaals al van af je 6de ninja training en dan op je 14de al zo goed zijn. Maseru had daar wel respect voor dat ze zon doorzettings vermogen heeft. Maseru zei daarom ''echt goed dat je Zon door zettings ver mogen hebt dat je van af je 6de jaar al ninja training hebt gevolgt. Maar wel jammer voor je dat je ouders gescheiden zijn. dat lijkt me echt irritant okee het is beter dan altijd ruzie horen maar uit elkaar gaan is nooid leuk. Ook niet als ze dood gaan.'' Toen hij dat laatste zei voelde Maseru een brok in zijn kil maar slikte die snel weg want hij wou niets laten merken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 4:35 pm

Tsunami merkte op dat hij het er moeilijk mee had, maar wat kon ze doen. Hem een knuffel geven op een schouderklopje ging niet. Ze kon alleen haar stem gebruiken om hem iets op te burren.
"Afscheid ligt mij niet zo, het zorgt alleen voor drama momenten", zij ze lachend met dichtgeknepen ogen. Maar de lach was nep, van binnen lach het heel anders. Jeetje met een depri gesprek, schoot door haar hoofd maar nurriede het snel weg. Ze had al een tijdje een liedje in haar hoofd wat ze er maar niet uit kreeg. Maar het nurriën ging al snel over in echt zingen. Ze kon het namelijk echt niet laten. Het enige nadeel aan het liedje was dat het een zielig nummer was.
"Why does it rain, rain, rain
Down on Utopia?
Why does it have to kill
The ideal of who we are"
, zong ze zuiver en voor haar stem, ernstig hoog, maar niet vals. De ego galmde nog lang door, door alle donkere gangen. Haar zingen ging toen weer over in nurriën wat op zijn beurd weer over ging in stilte. Tsunami dacht zelf dat het veel zachter was, wat blijkbaar ander uitpakte. Ze keek naar haar 'stille' liedje op naar Maseru en lachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 4:48 pm

Maseru zat mee te luistere naar dat neurien van Tsunami het klonk hem erg bekant in de oren. Toen ze begon te zingen herkende hij het lied meteen en het klonk zo zuiver dat Maseru gelijk mee ging neuriën. Hij vond het een goed lied en toen hij zag dat ze het zachter bedoelde dan dat ze zong zei hij ''Dat klonk erg goed ik wist niet dat je zo goed kon zingen. en ook dat lied een goed lied. Je denkt nu vast hoe weet een spook van meer dan 100 jaar oud zo'n nieuw lied. Nou dat komt doordat ik vaak genoeg gewoon naar een bar ga of bij feesten aan wezig ben. Het klonk erg raar en dat was het een een spook die meer dan 100 jaar is die zo'n modern lied kent maar het is wel zo.
''I'm searching for answers
not given for free
They're hidden inside, is there life within me?''
mompelde Maseru verder. Hij dacht even na over de tekst en vond die wel goed bij hem passen te veel vragen en de andwoorden zijn nooid gratis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 5:00 pm

Tsunami keek weer aandachtig naar zijn mond en knikte.
"Dankje", bracht ze lachend.
"Ik kan het zelf niet horen, dus ben blij dat iemand anders mijn stem beöordeeld", zij ze grinnikend waarna ze Maseru's lippen opnieuw probeerde te lezen. Ze merkte al snel op dat het engels was, en dat kon ze niet. Alleen Nederlands en Japans was voor haar verstaanbaar, als het maar niet te snel ging. Ze concludeerde dat Maseru het lied verder zong, maar dan het gedeelte wat de man zong. Ja, dat wist ze wel. Dat was haar vertelt, het is een duët, tussen een man en een vrouw. Het was één van de weinige liedjes die ze helemaal kon zingen, zonder uit het ritme te gaan. Bij de meeste teksten maakte ze namelijk een eigen ritme in haar hoofd. Tsunami vond vooral de betekenis van het liedje zo mooi, en dan bedoelde ze de tekst. De tekst die zij haar leven lang heeft nageleefd. Het vertelt namelijk dat je je leven in kleuren moet zien, en er van moet maken wat er van de maken valt. En dat heeft ze gedaan. Tsunami heeft precies gedaan wat zij wilde!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maseru

avatar

Posts : 52
Join date : 10-05-10
Age : 25
Location : Nederland, Delft

Anime profiel
Leeftijd: tel kwijt geraakt
Partner: wie is zo gek??
Krachten: zweven/vliegen, meester van het element vuur, kan door dingen heen.

BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   ma mei 17, 2010 5:11 pm

Maseru begreep het niet helemaal ik kan het zelf niet horen. Huh hoezo kan ze het zelf niet horen dus hij vroeg. ''hoezo kan je je eige stem niet horen ? ben je doof? ''
Hij stond best versteld en dat was ook aan zijn stem te horen. Maar hij bleef er bij dat ze goed kon zingen en wou dara eigelijk op door gaan. Het was veel vrolijker dan het vorige onderwerp waar ze het over hadden.
dus hij begon weer en zei ''Heb jij eigelijk ooid zangles gehad of zo iets of heb jij dit je zelf aan geleerd? het klikt echt super.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Machine vs Machine   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Machine vs Machine
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Onderwereld :: Ondergrondse gangen.-
Ga naar: