Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Running.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shana

avatar

Posts : 1
Join date : 15-05-10

Anime profiel
Leeftijd: 16 jaar.
Partner: Shani: Single Shana: Single
Krachten: [Goede kant] - Ze heeft water en ijskrachten. Ze kan ook onzichtbaar worden en heeft helende krachten. [Slechte kant] - Ze heeft vuur en duistere krachten, ze kan haar splitsen en onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Running.   za mei 15, 2010 8:11 pm

Takjes kraakten, vogels vlogen op, andere dieren vluchtten. Een nog redelijk jong meisje met zwart haar en zwarte ogen rende door het verboden woud. Ze hijgde en werd langzaamaan moe. Ze werd achternagezeten door een paar jongens. Ze was aan de goede kant en ze mocht hier niet komen. Ze rende op haar snelste en kroop achter een boom. Koppijn kwam opzetten. Laat me vrij jij mormel! Ik meen het! NU! zei een kwade stem in haar hoofd. Shani slikte even en zakte door haar benen. Een rode gloed verscheen over het verboden woud. Een meisje met rood haar en rode ogen stond naast een boom. Een valse grijns stond op haar gezicht en ze hoorde de jongens. Meteen sprong ze voor hun en keek ze vals aan. "Verkeerde slachtoffer" zei haar valse stem. De jongens schrokken en stapten achteruit. Shana kwam een stapje dichterbij en ze zetten het op een lopen. Shana keek ze grijnzend na en zuchtte even. "Shani, je bent een sukkel" mompelde ze zacht tegen zichzelf. Ze liep rustig verder door het verboden woud tot ze iets hoorde kraken. "Wie is daar?! Laat je zien" siste haar valse stem en het meisje wachtte af op wie er zou komen of antwoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudly

avatar

Posts : 143
Join date : 15-08-09
Age : 25
Location : Noord-Brabant

Anime profiel
Leeftijd: 20
Partner: Azura, she is my godess
Krachten: Communiceren met dieren | Het veranderen in een dier naar wil | Eigenschappen van dieren gebruiken.

BerichtOnderwerp: Re: Running.   vr mei 21, 2010 11:20 pm

Mudly rende door het bos. Hij was genezen van zijn wond. Hij keek rond. Alles was weer helder sinds hij weer kon zien. Verdomde Misa, hij kon haar wel wat aandoen. Hij sprong via de takken van boom naar boom. Hij was weer eens op controle van de dieren. Hij haatte het slechtte gebied, de onderwereld bezorgde hem de kriebels. Maar het waren zijn plichten om de dieren te helpen en hij was niet van plan zijn plichten te verzuimen. Hij sprong naar een tak en hield halt. Hij keek naar een nest die verlaten was. De eieren hadden geen warmte en dat zorgde voor de nodige problemen. Muldy verzamelde een hoopje veren in zijn hand en legde dat op de eieren. Dat moet voor warmte genoeg zorgen zodat de ouders de tijd hadden om terug te komen. Mudly stond op en sprong naar een tak. Deze was echter te dun en brak door. Dit gekraak zorgde dat er paar vogels opvlogen. Mudly liet de tak los die hij vast had en landde op de grond. Opnieuw stond hij op een tak die kraakte. Hij zuchtte. En ja hoor, daar had je het al. Hij werd geroepen. "Wat heeft het voor nut je te laten zien, als ik niet de intenties heb om je iets aan te doen?" zei hij kalm en toch licht geïrriteerd. Hij liet zich niet commanderen. Alleen Azura mocht dat. Hij bleef staan waar hij stond en probeerde in te schatten waar de stem vandaan kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Running.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Onderwereld :: Het verboden woud-
Ga naar: