Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I can hear ... Someone?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: I can hear ... Someone?   vr jun 04, 2010 6:45 pm

Met langzame passen verplaatste de reu zich over het immens grote strand, het einde werd hem aan het zicht onttrokken. Zijn vleugels ontbraken nu, die leken wel verdwenen te zijn. Dat was iets wat hij ook kon, zijn vleugels laten verdwijnen wanneer hij wilde of verschijnen wanneer hij wilde. Hij spitste zijn oren en luisterde, in de verte klonk een hartslag en een arend naderde. Hij keek het dier na en voelde de aandrang om hem achterna te vliegen, in veel was hij goed mar zijn passie was vliegen. Hij stopte plots en staarde voor zich, hij verplaatste zich toen langzaam naar de branding terwijl hij zijn ogen sloot en op zijn gevoel door liep. Hij luisterde naar het geruis van de zee, naar de riep van de adelaar, en naar een kreet van een dier ver weg. Hij opende zijn ogen weer en sprintte nu naar de branding waar de zee zijn poten raakte, het werkte verkoelend terwijl hij rustig door stapte. De rust bedwelmde hem en hij voelde de aandrang om zich in een grot te nestelen en daar eens een halve dag een uiltje te knappen, makkelijk zat. De zon was snik heet en hij zuchtte, langzaam liet hij zijn vleugels verschijnen die uit zijn rug leken te komen en hij spreidde ze. Als een soort Paraplu hield hij ze gespreid en liet lange schaduwen over zichzelf en het strand vallen, hij grinnikte goedkeurend bij het effect terwijl hij de warmte op zijn vleugels voelde. Hij spitste zijn oren toen er een hartslag sterker leek te worden, hij stopte en keek om zich heen. Zijn grijze ogen zochten waaks naar de oorzaak, hij keek nu naar de richting waar een gedaante verscheen en met al zijn zintuigen op scherp wachtte hij af.

Only Tsunami :'3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   vr jun 04, 2010 6:57 pm

Ze was de zwarte pup tot het uiterste gevolgt. Het diertje hielt blijkbaar van het strand. Tsunami daar integen, had er eeb hekel aan! Haar sandalen zaten onder het zand, door de kleffe lucht zwete ze als een gek en haar dikke kleding maakte het ook al niet beter. De brandende zon scheen fel op haar getinte huid. Dat was dan nog het enige voordeel, ze zou niet verbranden. Hijgend slofte ze over het mullie strand. De pup huppelde er door heen, alsof het asvalt was. Nee, alsof het hoog gras was, met dauw druppels en een koele bries. Nou, je kon het schudden! Ze waren beland in één of andere mislukte zandbak, met een veel te hete zon en water dat je niet eens kan drinken! Waar sloeg dat nou weer op! Waarom water met zout?! Net of iemand voor zijn lol allemaal zakken vol zout in het water heeft zitten strooien!
,,Ik zweer het je", zei ze wijzend naar de zee. ,,Als ik erachter kom, wie zo gek is, om zout in het water te gooien. Gast, die flikker is nog lang...lang...lang-lang niet jarig", ze zakte naar haar vermoeiende woorden op haar hurken. De pup kwam terug springen waar hij voor haar op de grond ging zitten.
,,T'is veel te heet", zei ze zeurend. ,,Ik wil gewoon drinkbaar water, een cocktail en een dooie zon...is dat nu zo veel gevraagt", vroeg ze geïrriteerd terwijl ze naar boven keek. Daar scheen die vervloekte bol op haar neer. Heel over leek hij haar uit te lachen. Tsunami gromde waarna ze opstond. Ze gaf zich niet gewonnen! Snel trok ze haar Kimono over haar hoofd uit. Nu droeg ze alleen nog een zwart hempt en een rood onderrokje. Ze tilde de zwarte labrador pup op, en remde er mee de zee in. Bij de aanraking van het water slaakte ze een gil. ..Kou", lachtte ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   vr jun 04, 2010 7:07 pm

Hij volgde gespannen de gedaante met zijn ogen en merkte iets kleins en zwarts op, zijn hartslag ging omhoog door zijn geren en hij keek het diertje na die terug keerde naar zijn meesteres achter hem. Die zei wat en ging in het zand zitten, hij hield zijn kop scheef en vouwde zijn vleugels weer op en liet ze verdwijnen. Langzaam liep hij op de gedaante af terwijl zijn pootafdrukken hem trouw volgde, op genoeg afstand niet te dichtbij en ook niet te ver weg bleef hij staan en keek haar aan voor zover dat kon. ‘Warm hier hé?’ Zei hij rustig, hij wilde haar niet laten schrikken. Hij was nu eenmaal gewend om Monster te worden genoemd door zijn vleugels, en zijn best wel kolossale lichaam. ‘Is dat zwarte ding van jou?’ Wilde hij weten, hij gebruikte het woord Hond bewust niet en hij keek haar afwachtend aan. Enige levensvormen die menselijke vormen hadden was hij nog niet tegen gekomen, enkel wat dieren die onnozel waren. Gewoon dieren. Bewust liet hij zijn grijze ogen niet wegglijden van haar, en liet hij zijn vleugels veilig verborgen. Als hij nu maar niet kwaad werd. Gelukkig kon hij de rust zelf perfect bewaren, iets wat hij lang geleden geleerd had in Venetië. Eerlijk gezegd vond hij het hier veel leuker, al wist hij niet zeker of ze de plek hier wel kende. Hij kwam tot het besluit van niet en keek rustig naar het meisje, hij bewaarde zijn naam even voor later en keek even weg om niet bewegingsloos te blijven staren. Hij voelde de aandrang om zijn vleugels weer open te slaan en de warmte te blokkeren met zijn vleugels maar hij weerhield zich daarvan en keerde zich tegen de zon in, er was simpelweg geen zuchtje wind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   vr jun 04, 2010 7:21 pm

Tsunami ging in kleermakerszit in het water zitten. Het kwam nu tot haar middel. Zo kon ze de hitte wel hebben. Het water was heerlijk koel en door de stroming, voelde het als een fluwe deken die op en aftrok. De jongen pup die haar als maar bleef volgen, had ze ondertussen al los gelaten. Deze rende nu als een gek om haar heen. Al springend door het water maakte hij een aantal rare duikelingen. Tsunami was niet met opzet, maar toch, met haar rug naar het komende wezen gaan zitten. Ze had de wolf dan ook nog niet opgemerkt. Nee, ze was nu druk bezig met het water. Ze streek het over haar armen en hals. Ook sloeg ze het een aantal keer in haar gezicht. Hierbij hielt ze haar ogen en mond stijf dicht. Zee water wat namelijk nog steeds niet drinkbaar of fris. In tegendeel. Het maakte haar haar alleen maar klitterig en droog. Ook haar huid voelde bij het opdrogen klef aan. Ze zuchtte.
De jonge pup had het gedaante inmiddels al wel in zich opgenomen. Angstig rende het naar Tsunami die hem in haar armen sloot. Over haar schouder keek het jong naar de wolf. Tsunami keek verbaast met hem mee waarbij ze kort schrok en half naar achteren pleurde. Proestend kwam ze weer boven.
,,Vind je dat normaal, mensen van achteren besluipen. Krijg hier zowat een hartaanval om de oren geslagen", snauwde ze waarbij ze de pup dicht tegen zich aandrukte. Ze keek de wolf strak aan, deze was ondertussen al gaan praten. Ze las zijn lippen. Moeilijk. Ze had het nooit eerder gedaan bij een dier.
,,T'is inderdaad heet", sprak ze. Vervolgens tuitte ze haar lippen. Dat was het teken dat ze iets was bijgekomen. Dit was immers ook in haar stem te horen. Het opvliegerige was verdwenen. ,,Ja, hij is van mij. Alleen is het ging ding, maar en puppy", sprak ze waarbij ze haar neus in de wolken stak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   vr jun 04, 2010 7:42 pm

Hij grinnikte toen hij haar reactie zag en hij keek haar laatdunkend aan maar keek toen weer rustig toen ze verder sprak. ‘Ik kan behoorlijk goed iemand van achtereren besluipen ja.’ Gaf hij onverschillig toe en hij keek haar rustig aan, een hond had hij nog niet eerder gezien. Hij vond het best wel komisch een viervoetig wezen die wel trekjes had van een wolf, vreemd wezen met hangende oren. Hij keek even over de zee en keek haar toen weer aan. ‘Ik ben Dark Fantasie.’ Zei hij rustig, en hij ging zitten en voelde hoe warm het zand was. Hij duwde zich toen omhoog en liep langzaam naar het zee water, hij liep rustig door tot dat hij tot zijn buik in het water stond en schudde met zijn kop toen een zachte golf zijn snuit bereikte. ‘Dit werkt verkoelend.’ Zei hij droogjes en hij dook onder, hij hield zijn adem in en zijn ogen gesloten. Hij hoorde een vis links van hem wegzwemmen en voelde de aandrang om het te elektroschokeren, alleen dan zou hij het meisje ook raken. Geen goed plan. Hij kwam boven en zwom naar water waar hij nu ook daadwerkelijk zwemmen kon en geen boden meer voelde. ‘Kan je zwemmen?’ Wierp hij haar toe en hij dacht plots aan haar reactie, en dat ze niet eens schrok van een pratend dier. Funny Dacht hij hoofdschuddend en hij dook onder en kwam weer boven. Zijn vleugels trilde om geopenbaard te worden maar hij hield zich braaf in en liet ze op hun plek, hij zwom naar ondiep water en voelde de grond om hem. Langzaam liep hij het strand op en schudde zich uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   za jun 05, 2010 11:29 am

[Animal i've become =D]

Tsunami bleef de wolf iets argwanend aankijken. Ze wist niet waarom, maar om één of andere reden, vertrouwde ze hem niet. Ze had het idee dat hij iets voor haar achterhielt. Na enkele seconden was zijn naam wel aan de orde gekomen, dat was één ding. Maar toch, er scheelde nog iets.
,,Tsunami", antwoordde ze iets aan de botte kant. Ze deed dit infeite altijd. Stelde iemand zich voor, deed zij dat ook, alleen dan haar naam. Gewoon, alleen d'r naam. Nu moest de wolf het niet opvatte als een tsunami die in zee veroozaakt werd. Dan zou zij zelf nu vreselijk hard moeten lachen. Ondertussen bleef ze haar pup dicht tegen zich aanhouden, dit vond niet alleen zij, maar ook de pup prettig. Zo voelde het blijkbaar als een soort: samen staan we sterk. Niet dat ze veel konden beginnen tegen zo'n mega beest. Alhoewel, Tsunami kon het wel, maar wilde het vaak niet. Vechten was immers saai en tijdsverspilling.
Toen de wolf, Tristan genaamd, zich verder het water in wendde, keek ze hem nauwkeurig na. Ze volgde zijn bewegingen op de seconde en sloeg ze in zich op. Hij liep als een normale hondachtige. Het was dus niet dat hij twee vormen had, net als Vick. Nee, hij was hoogwaarschijnlijk alleen wolf! Ze tuurde naar het diepere water waar de wolf zich inmiddels vertoonde. Ook hij was erachter gekomen dat het water een heerlijke verkoelingsbron was. Ze bleef hem toestaren tot hij onderwater ging. Ze wachtte geduldig af, maar was op haar hoede. Bij het bovenkomen vroeg hij of ze kon zwemmen. Tsunami knikte. Maar voor ze op zijn voorstel kon ingaan, was hij het water al weer uit. Ze keerde zich met hem mee waardoor ze een halve cirkel, de andere kant op ging zitten.
,,Jij bent zeker nieuw, of niet"?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 12:20 pm

Hij keek Tsunami aan en luisterde, die naam had hij nog niet eerder gehoord. Dan kwam hij weer met zijn afgezaagde naam ‘Tristan’ Bluh. Hij knikte daarna als antwoord op haar vraag. ‘Helemaal nieuw.’Snoof hij opgewekt. En hij kwispelde rustig, al deed hij zijn best om zijn vleugels die nu onderhand tintelde om tevoorschijn te komen te verbergen. ‘Zin in een Wedstrijdje?’ Wilde hij weten en hij keek de zee in. En hij dacht na, zonder dat hij de zin helemaal had uitgesproken. Met zijn vleugels ging hij sneller, maar als ze dan onderwater keek. ‘Of liever gezegd, een wedstrijdje naar die meeuwen daar.’ Verbeterde hij zichzelf, gedane zaken namen geen keer. Een groepje meeuwen dobberde enkele meters verderop op het water, hij spitste zijn oren en luisterde naar een hartslag boven hen. De arend van voorheen vloog weer over en hij zuchtte even om daarna weer naar Tsunami te kijken, blijkbaar had die niet door dat hij wat verborg. Of wel? Zijn oog viel op de zwarte pup die hem nu boos aan leek te kijken, en hij grinnikte omdat de pup hem eng leek te vinden. Zou die het voelen? Nah … Dat is onwaarschijnlijk. Dacht hij laatdunkend, wat een gedachten zeg hé. Hij duwde zich omhoog en schudde zich uit om het water dat aan zijn donkere vacht kleefde te verwijderen, daarna ging hij weer in het zand zitten en staarde hij naar de lucht wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 1:12 pm

Tsunami bleef op Tristan neerkijken, wachtend of hij nog iets zou zeggen. En jahoor! Daar kwamen de volgende woorden al hoor. Het eerste was een antwoord op haar vraag. Ze knikte.
,,Dat dacht ik wel", grinnikte ze waarbij ze even verzitten zodat ze hoger zat. Ze zat nu op haar hurken. Tristan was namelijk groot, en om van de hoogte te lezen wat hij zegt, was zo laag best lastig. Weer wachtte ze. Ondertussen friemelde ze met haar vingers rond haar haar wat nu bijna touw leek. Stom zee water, dacht ze dodelijk waarbij ze een snelle blik aan het water gunde. Weer begonnen de lippen van Tristan te bewegen. Ditmaal was het een voorstel voor een wedstrijdje. Tsunami keek kort met hem mee over de zeespiegel. Ze was niet echt een goede zwemmer, maar kon het wel!
,,Is goed", sprak ze waarom de grote reu weer begon te praten. Hij voegde er nog wat aan toe. Tsunami vond het prima, ze wist toch wel dat ze zou verliezen. Het ging gaat nu ook alleen maar om de lol. Ze knikte instemmend. Ze keek even naar de pup die Tristan maar bleef aanstaren. Als een stambeeld bleven zijn ogen op de wolf geplakt.
,,Hier blijven, jongen", sprak ze tegen het zwarte beestje wat kort zijn kop draaide waarbij zijn oren spitste. Gelukkig, er zit nog beweging in, lachte ze in gedachte waarop ze iets dichter naar Tristan toe kroop.
,,Ik tel wel af", sprak ze lachend.,,Drie...twee...één.................GO"!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 1:19 pm

Hij lachte hardop en duwde zich omhoog, ze had er dus wel zin in en hij zette zich schrap. Hij bedacht ondertussen hoe hij dit zou aanpakken, duiken en met behulp van de vleugels onder haar door zoeven en winnen. Of vleugels binnen houden en proberen gewoon zo te zwemmen, hij beet op zijn lip en spande zijn spieren aan. –Drie … Twee … Een … GO!- Riep ze en hij sprong vooruit, hij dook onder water en begon te zwemmen, om daarna boven te komen en rustig te zwemmen ze zou zo wel inhalen op dit tempo. Wat als ik nu eens gewoon onder ga en dan gebruik maak van mijn omgeving, er kan hier van alles zitten met vleugels en daarbij verdenkt ze mij toch niet? Toch? Dacht hij geërgerd, waarom was dit toch zo moeilijk telkens!? Misschien zou ze wel niet schrikken, maar voor alles was een eerste keer. Hij dacht na en dook onder, hij tuurde om zich heen en probeerde de geluiden onder water te onderscheiden van mekaar. En ja hoor, een groepje vreemd gevormde vissen zwom langs. Als hij die nou eens in een bepaalde vorm kreeg, hij waagde het erop en liet zand omhoog komen zodat hij daar in verdween. Gelukkig was het water niet helder genoeg om hem gelijk te kunnen onderscheiden, het leek te werken want hij had het groepje nu in een vorm die veel op een gevleugeld beest leek. Hij zwom naar boven en besefte dar hij achter haar zat nu. Perfect. Dacht hij duister en hij riep om te doen alsof hij achter raakte. ‘ Jeetje je bent sneller dan ik dacht.’ Hij grinnikte en dook onder zodra ze achterom keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 1:35 pm

Bij haar eigen 'go' vormde ze al haar chakra in handen en voeten. Ze klom op het water oppervlak waardoor ze erop kon staan. Ze stoof hierna in een razend tempo weg. Haar chakra, die nu volledig tot haar voeten stroomde gaf haar een overweldigende snelheid. Ze keek onderwater of ze Tristan kon zien. Dit was zo, maar voor heel even. Een hoop opstuivend zand zorgde ervoor dat niks onderwater meer zichtbaar was. Vandaar dat Tsunami's blik naar voren schoot, naar de meeuwen die snel naderde. Ze liet haar armen naar achteren hangen, mee met de wind. Zo rende ze met haar boven lichaam en benen in een rechte lijn, schuin naar voren. Zo ving haar lichaam de minste wind op, dus was ze sneller. Tsunami was altijd de snelste van haar dorp, ook in de stad kon ze alles en iedereen bijhouden. Zelfs de schoolbus was een eitje. Maar een grote wolf? Ze wist het niet. Zonder omtekijken van zijn geroep -wat ze immers toch niet hoorde- gingen haar blote voeten kletsend over het water. Het zorgde voor grote kringen en veel opspattend water. Toch bleef Tsunami boven het oppervlak en geen mm daar onder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 1:44 pm

Hij wachtte even en dook toen onder, hij spreidde zijn vleugels uit en bewoog ze. Met een enorme snelheid als een kogel schoot hij onder haar door, als ze op dat moment naar beneden had gekeken en geknipperd was hij al langs geschoten. Hij maakte een koprol onder water en grijnsde blij, dit was waarvoor hij leefde naar zijn mening. Vliegen. Al kon je dit niet echt vliegen noemen, hij schoot nu peronggeluk langs de meeuwen en draaide om. Tegen de tijd dat hij boven kwam had hij zijn vleugels al terug gestopt en met een brede grijns staarde hij haar aan, hij moest wel nageven dat ze snel was. Dat viel niet te ontkennen, hij keek de meeuwen na die angstig toen hij was verschenen weg gevlogen waren. Hij bekeek geïnteresseerd hoe ze over het water zoefde, hij vond het best wel interessant om te zien omdat ze van zoiets nog niet gehoord had. Laat staan gezien, zelf zou hij het niet willen kunnen puur om het feit dat hij er gewoon simpelweg overheen kon vliegen. Hij grijnsde bij zijn eigen ironische gedachten en wachtte tot ze hier zou zijn wat niet lang meer zou duren aangezien hij haar snelheid peilde, haar hartslag ging sneller nameten ze vaart maakte. Logies. Hij keek even omhoog naar de zon die achter een wolf verdween, en nu pas besefte hij hoe warm hij het had. Al werkte de zee verkoelend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 1:55 pm

Ze zag Tristan aan de kant van de meeuwen naar boven komen. Hij was -zoals ze verwachtte-, inderdaad een stuk sneller als zij. Ze glimlachte breed waarbij ze haar remweg inschatte. Ze kwam er al snel achter dat ze deze te laat had ingezet. Ze schoot daarom gelijk op de rem door haar voeten voor zich uit te zetten. Ze maakte ze een bepaalde slyding. Met haar armen beschermde ze haar gezicht tegen het opspattende water. Tussen haar vingers zag ze Tristan naderen. En om niet vollop op hen in te duiken verminderde ze de chakra onder haar voeten waardoor ze langzaam het water in gleed. De druk van het water verminderde haar vaart in no-time waardoor ze tussen de opvliegende meeuwen tot stilstand kwam. Ze grinnikte. Met haar armen gaf ze een paar slagen door het water tot ze bij de wolf aankwam. Ze keek kort terug naar het eind dat ze hadden 'gezwommen'. Het was nog best een stuk, al had ze dit niet door tijdens haar rennen. Haar blik keerde toen weer terug naar Tristan waar ze een lieflijke glimlach opzette.
,,Jij bent echt snel", grijnsde ze. Ze vormde weer Chakra zodat ze op het water kon gaan zitten. Zo hoefde ze niet constant op dezelfde plek blijven zwemmen. Nee! Zitten was een stuk makkelijker. Ze kwam daarom weer het water op waar ze in kleermakerszit ging zitten. Ze keek op naar Tristan die in tegenstelling tot haar nog half in het water zat/zwom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 8:39 pm

Hij grinnikte toen hij haar door zag schieten en wachtte tot ze weer bij hem was, hij glimlachte daarna als antwoord op haar feit. ‘Gues it’s luck?’ Gniffelde hij en hij keek haar aan. ‘Wauw, ik wou dat ik dat kon.’ Snoof hij en met zijn kop gebaarde hij naar hoe zijn boven het water zat, hij zuchtte daarna dook onder en kwam weer boven. ‘Heb jij ooit een dier gezien met vleugels, en dan bedoel ik geen vogel of zo … Maar een paard of zo?’ Verzon hij snel maar realistisch. Hij was eigenlijk wel benieuwt naar haar antwoord en zo kon hij ook peilen of hij zijn vleugels moest laten zien of niet, tot nu dan nog niet. Hij was te veel door zijn verleden in beslag genomen, door de woorden die ze toen zeiden en plots voelde hij een vreemde opluchting dat hij hier was waar het eigenlijk niet vreemd was. Hou ze toch maar binnen. Dacht hij instemmend en hij keek Tsunami weer aan. ‘Wonen jouw ouders hier in Anime?’ Wilde hij weten om een gesprek aan te knopen, eeuwig zwijgen was niets voor hem. Maar te veel praten ook niet, de balans er tussen had hij nog niet gevonden. Zijn oren gingen even naar achter en toen naar voren, een diepe hartslag naderde en hij keek waaks even achterom. Hij zag in de verte een stroom water omhoog komen en hoorde een diep gerommel, Walvis. Walvissen deden niets voor zover hij wist, maar je wist maar nooit. Hij voelde plots een kinderlijke angst en voelde de aandrang om keihard weg te zwemmen, stom. Ja je bent een stomme zak. Dacht hij toen. Het leven is klote en daarna ga je dood … ja vast. Dacht hij toen, mistroostig. Als dat zo was dan zou het wel heel gemakkelijk zijn voor hem, al betwijfelde hij of hij wel gewoon dood ging? Hoe ging hij dood? Gepijnigd? Vredig? Rustig? Kalm? Stil? Luid? Onprettig? Klote? Tja het was moeilijk te zeggen, dus dan moest hij maar gewoon afwachten al wist hij dat hij nog wel heel lang te leven had. Ironisch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 8:51 pm

Op de vraag of ze iets met vleugels kende wilde ze gelijk vogels zeggen. Maar hij voegde er alweer het volgende aantoe: geen vogel. Ze baalde even. Kort daarna begon ze na te denken. Iets anders dan een vogel...met vleugels wel te verstaan. Ze had al veel in haar leven meegemaakt. En jahoor, iemand met een vleugels. Tuurlijk!
,,Mijn 'zus' heeft vleugels", sprak ze lachend. Ze was Satsuki bijna vergeten, maar zij had inderdaad vleugels. Ze lachtte om haar eigen vergeetachtigheid. Dit eindigte al snel omdat er een volgende vraag werd gestelt. Ze schudde gelijk van 'nee'.
,,Nee, ze zijn ten eerste gescheiden. En mijn vader woont in Tokyo, in de grote stad. En mijn moeder verbrijft in Hiroshima, in een Geisha-huis", legde ze snel maar duidelijk uit. Ze keek vervolgens even om, ze had namelijk al het gevoel dat ze iets bekents hoorde. Haar kleine pup was aankomen zwemmen. Helemaal vanaf de kust naar hier, een behoorlijk stuk voor zo'n kleintje.
,,Brave hond", zei ze dan ook trots waarbij ze het diertje het water uitviste en het op schoot zitten. Daar hijgde het beestje van vermoeidheid. Het jong legde dan ook gelijk zijn kop op haar schoot en deed zijn tong naar buiten. Van de walvissen trok Tsunami zich niks aan.
,,En jij, heb jij nog familie"?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 9:04 pm

Hij keek verbluft en toen naar een plek links van Tsunami waar hij in het niets staarde, hij hoorde haar vaag. ‘Heh wat? Oh erhm ja … In Venetië!’ Riep hij uit en hij grinnikte, gewoon zomaar. Hij keek haar aan en dacht na, ze leek dus totaal niet een haat te koesteren voor gevleugelde … Of angst … Neen dus het was veilig. ‘Ik wil je iets laten zien, kom mee.’ Hij dook onder en begon te zwemmen om daarna uit haar zicht zijn vleugels te laten zien en naar het strand te zoeven, hij trok zijn vleugels weer in en kwam het water uit. Hij zou wel wachten op haar, hij had alle tijd. Langzaam ging hij zitten en sloot hij zijn ogen, eerst wilde hij haar zijn krachten laten zien. En daarna zijn vleugels, hij zat ondertussen ook in twee strijd. Rennen en dan Vliegen? Neen. ‘Het leven is klote en dan ga je dood.’ Zei hij hardop en hij opende zijn ogen, de arend van eerst streek neer op een rots enkele meters van hem vandaan en sloeg een kreet. Tristan staarde het dier aan en gromde diep, het dier leek niet bang en staarde hem dom aan. ‘Stom beest.’ Snufte hij, en hij duwde zich omhoog. Hij ademde diep in, en toen weer uit terwijl hij luisterde naar de hartslag van de pup en Tsunami die dichterbij kwamen. De hartslag van de arend leek te versnellen en vleugel geklapper weerklink rechts van hem, hij keek naar rechts en zag de arend hoog krijsen en wegvliegen. Hij grijnsde vals, goed zo hij leek het dus te voelen. Langzaam voelde hij de elektriciteit door zijn lichaam stromen alleen kon je het nog niet zien, dat kwam later. Zijn grijze ogen opende zich en sloten zich toen weer, de concentratie was nu op zijn hoogst. Normaal kon hij het in één keer doen maar nu wilde hij simpelweg er iets moois van maken, en laten zien wat hij in zijn mars had. Hij wist dat hier enkele watermeloen bomen groeide, en met gemak zou her eentje kunnen pakken. No Big Deal. Het leven is klote en dan ga je dood. Dacht hij rustig en dat leek hem nieuwe moed te geven, zijn concentratie was op zijn uiterst terwijl hij luisterde naar de hartslagen die naderde. Vogels vlogen op door het krachtveld dat ze voelde, hij wist vrijwel zeker dat de pup in Tsunami’s armen het ook kon voelen. De hartslagen naderde en hij opende zijn ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   zo jun 06, 2010 9:43 pm

Tsunami keek hem vragend na waarna ze opstond. Ze pakte de pup in haar handen waarna ze over het water terug naar de kost liep. De pup was kapot, hij was al gelijk inslaap gevallen. Ze wiegde hem nog even sussend heen en weer. Maar veel zin had het niet. Het diertje lag namelijk al vast te slapen. Tijdens haar lopen aaide Tsunami 'm met haar vrije hand over zijn bol. Zo had ze alleen maar oog voor de pup, niet voor de kust. De arend was haar dan ook helemaal niet opgevallen. En iets gehoord, dat had ze al helemaal niet. Als haar eerste voet het mulle zand raakt trok ze 'm snel terug.
,,Heet", riep ze uit en sprong iets naar achteren.
,,Ik kijk wel vanaf hier", sprak ze Tristan toe. ,,Als het maar nisk engs is ofzo", plakte ze er nog lachend achteraan. Hierna wachtte ze rustig af.

[kort=.=]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   ma jun 07, 2010 9:28 am

Rustig luisterde hij met nu weer gesloten ogen, terwijl hij zijn veld terug trok en zijn ogen open deed. En plots golfte er kleine vonkjes om hem heen, oranje vonkjes. Om te voorkomen dat hij Tsunami elektroshokeerde bleef hij maar zitten waar hij zat terwijl hij de vonkjes over liet gaan tot meer en toen verdwenen ze. ‘Dat is één.’ Mompelde hij opgelaten, en hij duwde zich omhoog. Hij had niet echt door dat zijn ogen nu geel waren, dat detail was hij vergeten. Hij zette zich schrap en schudde zijn zware vacht uit en twee grote zwarte vleugels kwamen tevoorschijn en schreden zich uit, een machtig gezicht. Zijn ogen keken nu weer naar Tsunami en hij vloog omhoog, hij keek om zich heen en luisterde. ‘Zo terug.’ Zei hij strak en hij vloog kalm het strand af, hij keek zoekend om zich heen en volgde zijn neus. Uiteindelijk zag hij het, een watermeloen. Hij ging erbij staan en zuchtte, hij pakte het onhandig vast en liet het toen los. Toen klemde hij het tussen zijn voorpoten en vloog terug, met een plof liet hij de watermeloen in het zand vallen op dezelfde plek als waar hij net zat. Hij streek neer en zette zijn linker voorpoot op de watermeloen, hij zette zijn tanen erin en beet. Meteen sprong het uit elkaar met veel gespetter en keek hij zelf voldaan naar Tsunami. ‘Elektriciteit, vleugels, kracht.’ Zei hij met een kwispel en hij grinnikte zacht afwachtend op haar reactie.

Maakt niet uit ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   ma jun 07, 2010 11:52 am

Tsunami was ondertussen gaan zitten. De pup bleef ze rustig aaien. Deze maakte een brommend geluid en nieste soms. Zijn zwarte vachtje was fluweel zacht, maar dat ter zijde. Tsunami keek naar hoe Tristan de bliksem om hem heen kon laten vonkelen. Tsunami vond het wel knap, het punt was dat zij het ook kon. Als ninja heeft zo iedereen zijn eigen element. Zijn had vuur waar bliksem de hogere stap van was. Toch glimlachte ze bewoderend naar Tristan, alsof ze het nooit eerder had gezien. De vleugelswaren een heel ander verhaal. Deze waren mega! Tsunami keek lachend op. Ze schoot alleen voorover om haar en de pup tegen opstuivend zand te beschermen. Dit was namelijk wel nodig. Toen Tristan uit het zicht verdwenen was, keek Tsunami weer op. Ze volgde de vliegende wolf met haar grijze ogen. Kort keerde ze zich tot de pup die nog lag te slapen, alsof er niks gebeurt was! Haar blik draaide snel terug toen Tristan terug kwam met een meloen, dacht Tsunami gelijk aan eten. Maar daar was deze niet voor. In plaats van dat, beet Tristan 'm met gemak open. Tsunami klapte daarop gelijk in haar handen.
,,Wat goed zeg", sprak ze opgewekt. Tristan had nu al zijn krachten geshowed. Tsunami dacht er niet eens over na, met jutsu's kon je namelijk alle kanten op. Eentje kon ze wel showen. Ze sloeg haar handen samen tot enkele seals. ,,Bunshin no jutsu", sprak ze waarop nog 3 andere Tsunami's gevoorschijn poefte. Ze begonnen ook allemaal te klappen voor Tristan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   ma jun 07, 2010 4:30 pm

Rustig liet hij zijn vleugels voor wat het was en hij glimlachte, het voelde als een verlichting terwijl hij haar onderzoekend aan keek. ‘Moet jij niet weg rennen of zo?’ Vroeg hij koeltjes, meestal als hij dit liet zien dan rennen mensen spontaan weg en daarbij kwam het misschien doordat zij Jiujitsu kon, en een zus met vleugels had. Dit was dus niet zo eng als anders, toen hij haar laatste woorden hoorde keek hij vragend op. ‘Heh?’ Snoof hij verbaast, Japans. Een taal die hij geweldig vond alleen die hij niet kende. Hij keek haar rustig aan en wachten op antwoord, hij kon even geen gesprek aan knopen en besloot dus maar te zwijgen terwijl hij met gesloten ogen naar de zee luisterde die zacht ruiste. De zilte zeelucht walmde in zijn neus als een gas, en eerlijk gezegd vond hij het een prima lucht. De zon prikte in zijn vacht en hij opende zijn vleugels weer en ging zo zitten dat hij een schaduw over zichzelf en Tsunami wierp, dit was wat comfortabeler naar zijn mening. Hij grinnikte. ‘Heb ik altijd een persoonlijke paraplu bij me als het regent, of een parasol voor de zon.’ Grapte hij en hij gniffelde om zijn eigen grap. Zo had hij het ook niet snel koud, zijn vleugels hielden de koude wind van hem af als hij ze iets bolde rond zijn lichaam. En ze weerde ook hagel af als hij ze zo boog boven zijn hoofd, handig dus zulke vleugels. Hij was in veel dingen goed, maar echt goed was hij in vliegen. Ja. Hij droomde er altijd van om te kunnen vliegen, en nu kon hij het. Al zijn hele leven. Nou- een tijdje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I can hear ... Someone?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I can hear ... Someone?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: De zee-
Ga naar: