Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Without a sun.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Without a sun.   za jun 05, 2010 9:20 pm

Een grijsharige jongen liep over het platgetrapte pad dat naar het vuurkasteel leidde. Hij had een zwarte jas aan met de mouwen er van opgerold en een lange broek. Op zijn rug hing een zwaard, dat normaal blonk in het licht. In de onderwereld was er geen licht, dus leek het zwaard doffer dan normaal, alsof er altijd al stof op lag dat zich steeds maar op had gehoopt. De jongen beklom het steile pad zonder moeite, alsof hij het eerder had gedaan. Eindelijk kwam hij bij een afgebrokkelde muur, waar het pad veel minder stijl was. De jongen, Levon, klom over de muur en een doffe bonk klonk toen hij belandde op het stoffige aarde. Voor hem lag een gigantisch kasteel, waar een dunne mistwolk om hing. Een tevreden grijns verscheen op zijn gezicht terwijl hij weer verder liep.

Voetstappen weergalmden door de lege, muffe gangen van het kasteel. Het was groter dan Levon had gedacht, veel groter. Er waren honderden kamers, in velen waren lijken te vinden die half aan het verrotten waren. Hij wist dat hij op terrein was van de slechten, maar het maakte hem niets uit. Levon was niet iemand die zich meteen over gaf, ondanks dat hij soms nogal stil was, ging hij tot het uiterste. De gang verbreedde en eindigde in een grote hal, die meer weg had van een balzaal. Er waren geen ramen, het was er erg donker. Levon haalde een aansteker uit zijn zak en stak die aan. Her en der waren er deuren te vinden. In het midden van de hal stond een sofa, waar hij naar toe liep. Hij legde zijn zwaard naast zich neer en ging zitten, afwachtend..

[*** post..]


Laatst aangepast door Levon op zo jun 06, 2010 12:11 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   za jun 05, 2010 9:40 pm

[Leuk Noctis plaatje ;D]

Satsuki stond buiten het kasteel, zal ze erin gaan? Ze rook ergens bloed, wat vaagjes dat wel, maar het was er wel degelijk. Ze besloot om in het kasteel te gaan, in de hoop ergens een halfdood mensje te vinden die nog wel wat bloed over had. Eigenlijk hoopte ze op een levend en angstig mens, die smaakte lekkerder, maar ze kon er mee leven. Zolang het maar een MENS was.

Halfrennend kwam Satsuki vooruit, de geur werd steeds sterker en sterker, in het kasteel was het overigens erg donker, er waren amper ramen. Geen punt vond Satsuki, veel beter dan de zon of de hitte. De gang werd minder smal en eindigde in een hal, ze zag een klein vlammetje in het midden van de hal, waar tevens een sofa stond. En daar zag ze het figuur zitten, ze zag ook dat het figuur een zwaard naast zich had liggen. Ze vroeg zich af of ze wel veilig was, ach, domme vraag. Natuurlijk was ze dat. Ze kwam in beweging richting het figuur, ze had eigenlijk zin om gelijk aan te vallen, maar wat als het geen mens was? Dan stond ze daar met haar mond vol tanden, letterlijk. Ze besloot maar eventjes "lief" te doen
Hoi zei ze droogjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 10:53 am

[Dankjee =D]

Een deur klapte in de verte dicht. Zijn opeens gespannen hand ging naar zijn zwaard, maar Levon legde hem toch weer naast zich neer. Zijn ogen staarden strak naar de gang. Na een paar seconden leek een soort van rookwolk naast hem te ontploffen en stond er schuin tegen over hem op de grond een schim, die de vorm had van een tijger. De ogen lichtten een beetje op in het donker. Voorzichtig sloop de tijger naar voren, waarbij die bleef wachten op de ijskoude grond. Levon luisterde naar de voetstappen, die haastig klonken. Zijn blik ging opzij, terwijl hij met zijn aansteker speelde. Hij stak de kaars die op het bijzettafeltje stond aan en deed de aansteker weer in zijn jaszak. En toen zag hij de gedaante, een bleke, jonge vrouw met wit haar en vleugels, of iets wat er op leek. In ieder geval geen mens, dat was zeker. Het wezen bleef een paar meter voor hem staan, Levon spande zijn spieren aan. De tijger stond vlak bij de voeten van het wezen en was nauwelijks te zien, hij wachtte af tot zijn meester het bevel gaf om aan te vallen. “Hoi,” hoorde hij het wezen zeggen. Levon’s ogen vernauwde even tot spleetjes en zijn hand hield het handvat van zijn zwaard vast. “Hoi,” antwoordde hij twijfelachtig. Hij wist niet eens wat het wezen was, maar het leek hem in ieder geval gevaarlijk genoeg om aan te vallen als het nodig was. Zijn blik ging even naar de schimmige tijger die zich tegen de grond had aangedrukt, maar toen weer naar het wezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ire

avatar

Posts : 11
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 3 Jaar.
Partner: -
Krachten: Zijn rode vlekken lichten op als hij kwaad is. Extreem sterk. Hij kan vuursturen.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 12:18 pm

'Hmpf' klonk het uit de snuit van Ire. Hij verveelde zich terwijl hij door het Vuurkasteel liep. Het was hier normaal nooit saai, er was altijd wel iets te doen! Zijn rode stekels die hij voor op zijn kop had wiebelde heen en weer bij de sjokkende looppas die hij had. Ire's schudde zich een keertje uit, zijn haren bleven precies het zelfde zitten. “Hoi,” Hoorde hij verder op. Hij rekte zijn lichaam uit. Toen versnel hij zijn looppas tot rennen en rook al snel menselijke geuren. Hij keek recht voor zich uit. Zijn ogen konden goed de silhouetten onderscheiden.
Toen liep hij verder hun kant op. Ire's ogen zochten de beide silhouetten goed af. De ene had een zwaard. Daar moest hij dus voor uitkijken. Ire's ogen lichtte eventjes rood op, net als de rest van zijn vlekken op zijn lichaam. Zijn bloed rode ogen spoorden nog een keer de omgeving af. Het vuurkasteel was een mooi plek, waar je veel dingen tegen kwam. Meestal kwam Ire hier gewoon om te moorden. Maar vandaag eventjes niet, misschien had hij nog een goede bui ook.

[klote post --']
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 12:30 pm

Het wezen leek niks te zeggen, wat vreemd. Levon’s blik ging even om zich heen, toen hij opeens een rode flikkering zag. De tijger begon vijandig te grommen, waarschijnlijk een of ander beest of zoiets. Het was onaangenaam stil, toen opeens een krijs de stilte verbrak. Levon keek omhoog, zijn hand zat om het handvat van zijn zwaard geklemd, maar het was al te laat. Een soort vogelachtig beest schoot razendsnel uit de lucht op hem af, haakte de klauwen in Levon’s bovenarm en sleurde hem met hem mee. Levon had het beest niet zien aan komen, maar plotseling liet het beest hem los en knalde hij tegen de muur aan. Zijn zwaard had het beest doorboord, die begon te kronkelen op de vloer, maar het beest was niet de enige die gewond was geraakt.

Bloed stroomde uit zijn bovenarm. Hij had nog kunnen blijven staan, ondanks dat hij tegen de muur was gesleurd. Vloekend probeerde Levon zich staande te houden, wat niet erg lukte. Een pijnscheut ging door zijn arm heen, waardoor hij even in elkaar dook. De wereld begon te draaien voor zijn ogen en hij snakte naar adem, probeerde zijn jas uit te doen. Het T-shirt wat hij er onder aan had was helemaal doorweekt, van het bloed natuurlijk. Waarom had hij in godsnaam niet dat stomme beest achter hem gezien? Levon zakte tegen de muur aan en haalde wat verband uit zijn jaszak. Hij probeerde het er om heen te doen, maar zijn hand trilde erg. Hij haalde haperend adem en deed nog een poging. Het lukte. Het verband was doorweekt, maar het zat er wel om heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 8:11 pm

De balzaal.
Een eens zo stille plek was vervloekt met meerdere stemmen, geluiden en kreten.
Tsunami zat in 'haar' hoek. Ze had zich tegen de muur aangedrukt tot een verdiende slaap. Ze had heerlijk zitten rusten. Met haar opgetrokken benen en een hangend hoofd, ging het slapen haar prima af. Maar vooral de stilte, zorgde voor een goede droom. Nu. Nu was dit alles in één keer van de baan gevlogen. De grote, holle ruimte had zich gevult met bekende, maar ook onbekende geluiden. Tsunami die in mensenvorm doof was, had door geslapen. Tsunami in half hondenvorm, hoorde alles van verre. Haar spitse husky oren schoten naar voren bij het horen van een hoop remoer. Het deed haar opkijken. Haar scherpe vingernagels, die zich in deze vorm tot punten hadden gevormt, knarste over de betonnen tegels. Dit zorgde voor een ijzer geluid. Er bevonden zich meerdere wezens in de zaal. Tsunami kon ze met haar ogen tellen. Elke beweging viel haar dan ook precies op. Het leek rustig. Tsunami duwde zichzelf omhoog. Haar grijze huskystaart krulde zich op tot tegen haar rug. Wat loshangend haar deed Tsunami terug achter haar oren. Ze keek de ruimte rond. Plots klonk er een ijzige gil. Tsunami keek vragend op. Ze was totaal niet onder de indruk, het was meer uit nieuwschierigheid. Ze liep kalm naar het midden toe waar een lichtje branden. Een sneeuwwitte tijger lag daarnaast tegen de vloer gekluisterd. Vlak daar naast stond een bekent gezicht, Satsuki. Op de sofa een nog onbekende jongen en een rennende wolf. Allemaal naar hetzelfde punt.
Tsunami was de vogel achter de sofa al opgevallen. Het had iets weg van een gier, alleen was de snafel veel groter en de klauwen langer. Plots viel het aan. Het had blijkbaar honger en moest de jongen hebben. Tsunami schoot erop af! De jongen was gewond. Hij wist zichzelf te redden, maar de tijger was erop ingegaan. Ook hij zag de nu gewonde jongen als een feestmaal. Hij sprong naar hem toe, maar Tsunami was hem voor. Ze sloeg de jongen tegen de grond, waardoor de tijger als het ware over hen heen sprong. Vervolgens stond Tsunami gelijk weer op. Haar kil grijze ogen richtte zich op het grauwende beest. Tsunami was het zat, weg uit haar zaal. Met een oorverdovende grom deden zelfs haar eigen oren pijn! De tijger schrok zo dat hij er gelijk vandoor ging. Tsunami's agressieve kijk, keek de tijger na.
,,En blijf weg", snauwde ze hem nog na.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 8:22 pm

Satsuki keek een beetje verbaasd naar haar zusje, "Jij ook hier?" vroeg ze droogjes maar een paar seconden later had ze zich ook op de tijger gericht die duidelijk haar hapje wou happen. Dat ging zomaar niet! Maar..De tijger had de benen al genomen, doordat het beest schrok van Tsunami. Tja, schrikken van Tsunami was best gewoon de laatste tijd, ze kon soms zo kil zijn. Ach, alsof Satsuki aardig was. Nee. Absoluut niet, Satsuki besloot eventjes begrip te tonen aan de gewonde jongen
"Gaat het?" vroeg ze aan hem terwijl ze zijn wonde...Shit! Bloed! Mensenbloed..Heerlijk rood, warm mensenbloed...Wat moest ze doen..Kalm blijven..Niet proberen toe te geven aan de heerlijke geur...Het moest..Anders was ze waarschijnlijk gehaat door Tsunami en daar had ze geen zin in..Maar die geur...Ze deed een paar pasjes achteruit terwijl ze haarzelf dwong om ergens anders naar te kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 10:29 pm

[Hij zat tegen de muur aan, maar whatever. Smile]

Langzamerhand begon het bloed een plasje op de grond te vormen. Levon raakte uit zijn concentratie, waardoor natuurlijk die verrekte tijger op hem af begon te rennen. Dier was nou eenmaal een dier, hoe het er ook uit zag. Hij had beter een andere soort schim moeten oproepen. Voordat de tijger hem kon grijpen, werd hij opeens omvergeduwd door een husky. Levon vloekte en ging overeind zitten. ,,En blijf weg", hoorde hij het ding snauwen. Levon duwde met zijn goede arm het ding weg, straks dan viel die hem ook aan. Waar was zijn.. zwaard! Zijn blik ging naar het wezen dat geprobeerd had hem aan te vallen, die bewegingsloos op de grond zat. Een paar meter verder lag zijn zwaard. Buiten zijn bereik. "Gaat het?" hoorde hij het andere meisje zeggen. Zijn blik ging naar haar, maar toen opeens verstijfde hij. Ze wou hem aanvallen, maar toen opeens hield ze zich in, deed ze een paar passen achteruit en keek ze de andere kant op. Goh, de wereld – en dan vooral de onderwereld – had veel rare wezens. “Nee het gaat niet,” gromde hij en hij veranderde even in een rookwolk, die zich tot vlakbij de omgevallen sofa beweegde, waarbij hij weer veranderde in een normaal mens. Levon kroop op de sofa en dook ineen. Vlakbij hem stond een donker edelhert met een groot gewei, dat voor hem heen ging ijsberen. Beschermend. Een herbivoor viel je niet aan, vooral als je er de baas over was. Zijn krachten waren uitgeput, maar het hert zou nog wel luisteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   zo jun 06, 2010 11:01 pm

Satsuki keek de jongen weer aan, hij bloedde wel heel heftig, "Die wond moet verzorgt worden hoor," merkte ze op en overwoog half om half om te helpen, maar wat als ze...Ze nam een besluit en ging naar hem toe, "Anders bloed je dood," lachte ze droogjes en keek hem even aan, ze had geen zwarte ogen meer omdat ze bloed had gedronken van die tijger, heel snel, ze moest toch iets? Ze wilde geen vegetarische vampier worden, dat nooit! Maar dit mensending had verzorging nodig, daar had ze altijd wel een beetje een zwak voor. Als hij koppig zal gaan doen zal ze hem misschien gaan bedreigen maar dat was bijzaak.

[Sorry voor klein postje, zwaar inspiloos]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   ma jun 07, 2010 8:57 pm

De pijn leek met de seconde erger te worden. Levon snakte naar adem terwijl de wereld om hem heen erg wazig leek, alsof zijn ogen waren verslechterd. "Die wond moet verzorgt worden hoor," hoorde hij een stem zeggen, alleen hij kon niet zien wie het was. Dat wist hij ook wel, maar hij liet zich echt niet door iemand anders verzorgen, alsof hij geholpen moest worden. Levon haatte hulp, het leek net alsof je te slap was om jezelf te verzorgen. Het hert steigerde even toen het wezen dichterbij kwam, dat hem wou aanvallen, zodat die niet bij hem in de buurt zou komen. "Anders bloed je dood," hoorde hij de stem lachen. “Ja haha, erg grappig hoor,” mompelde hij sarcastisch, “Blijf toch uit mijn buurt..” Zijn ademhaling versnelde toen er weer een steek door zijn lichaam ging. De schimmige edelhert wou het wezen weg drijven, toen die opeens in rook op ging en zich vermengde met de rest van de duisternis. Levon snakte opnieuw naar adem, zijn arm leek niet op te houden met pijn doen. Tranen begonnen zich te vormen in zijn ogen, maar hij hield vol om niet te gaan huilen of te gaan schreeuwen van de pijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   ma jun 07, 2010 9:07 pm

[ze is half husky, niet een hele]

Bij haar duw gromde ze diep.
,,Een tweede keer, en in bijt je kop eraf", haar zinnen eindigde in een hoop gevloek waarbij ze recht ging staan. De tijger was nu uit de baalzal, dus niet haar zorg. Ze keek terug naar Satsuke en de jongen met de grijze haren. Ze snoof inhalend waarna ze oplettend naar de andere kant van de sofa liep. Het kaarsje irriteerde haar. Ze keek er naar met een dodelijk blik. Alsof het daardoor uit zou gaan. Een kleine bries zou helpen. Tsunami blies dan ook zachtjes waarbij het kaarsje uitging. Nu was het weer pikke donker in de zaal. Naja, niet voor haar natuurlijk. Ze keek grijnzend terug naar de jongen die ondertussen op de sofa zat. Tsunami ploft er naast. Haar benen sloeg ze over elkaar en haar handen legde ze op haar achterhoofd. De grijze krulstaart op haar rug sloeg ze rond haar middel waardoor ze meer onderuit kon gaan zitten. Pas toen ze haar hoofd naar de jongen keerde, zag ze hoe erg hij er aan toe was. Ze zuchtte op zijn weigering.
,,Wees niet zo koppig en laat je helpen", sprak Tsunami bot. ,,Of je moet natuurlijk dood willen, das jouw zaak", sprak ze er droog achteraan waarbij ze weer voor haar uit tuurde. Haar oren pikte ondertussen zijn hevige ademhaling op, dit klonk niet goed, helemaal niet!
,,Moet je nou zo-", ze stopte. Bij het kijken naar zijn ogen zag ze de opkomende tranen. Tsunami's zwakte. Huilende jongens. ,,Heb ik weer", mompelde ze in haar zelf. Vervolgens bracht ze haar handen naar zijn arm waar ze de wond begon te helen met haar chakra.
,,En nu niet gaan mekkere dat je geen hulp wil, baby"!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   ma jun 07, 2010 9:32 pm

Het andere wezen was vlakbij hem op de sofa gaan zitten. Hij kon natuurlijk geen seconde alleen zijn. Levon klemde zijn kaken op elkaar om niet te gaan schelden tegen het wezen en hield vanuit zijn ooghoeken het ding goed in de gaten. ,,Wees niet zo koppig en laat je helpen", zei ze, ,,Of je moet natuurlijk dood willen, das jouw zaak." Levon snoof en kromp ineen toen er opnieuw een steek door zijn arm ging. “Het gaat prima, dankje,” gromde hij boos. ,,Moet je nou zo-“ Hij hoorde dat ze haar zin af kapte en hem aan staarde. Levon keek weg. ,,Heb ik weer", hoorde hij haar mompelen. En toen haar vingers zijn huid net niet aanraakten, sloeg hij ze weg. “Ik zei toch dat ik geen hulp nodig had!” riep hij boos en hij stond op, liep een paar meter en bleef aan het begin van de gang staan. “Het gaat prima,” herhaalde hij, maar dit keer was er ook twijfel in zijn stem. Boos begon hij te lopen, af en toe dook hij een beetje in elkaar. Het ging prima, ze moesten niet zeuren! Met zijn goede hand duwde hij de grote voordeur open en ging hij op de drempel zitten. Een donkere beer verscheen achter zich, rokend omdat de beer op het punt stond om te verwijderen, hij had niet genoeg kracht meer om de schimmen staande te laten houden. Levon vloekte even hard en haalde uit zijn zak nog wat verband, dat hij hopeloos om de wond heen probeerde te wikkelen. Zijn handschoenen zaten onder het bloed, dus gooide hij die maar weg. Niet zijn tshirt, het was er niet erg warm dus kon hij voor de warmte het nog aan houden. Levon mompelde wat onverstaanbaars en staarde voor zich uit, terwijl de beer even gaapte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   di jun 08, 2010 10:18 pm

Satsuki liep naar de jongen toe, "Hoe heet je?" vroeg ze een beetje bot, ze werd chagrijnig van zijn onverschilligheid. Zelf was ze ook onverschillig als de pest, maar andere mensen, die BLOEDDE nota bene, moesten niet onverschillig gaan doen. Satsuki keek even naar zijn wond, het zag er lekker uit maar ze liet niets merken, aandacht aan lieve, gelukmakende dingen graag! Ze dacht aan een kerkhof, een groot kasteel, een zwarte gracht. Allemaal dingen die haar gelukkig maakte. Toen dacht ze aan muziek en geluid, dat waren toch wel de dingen die haar het gelukkigst maakte. En bloed, de geweldige smaak van bl..Niet aan denken! Andere gedachte....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   wo jun 09, 2010 5:05 pm

De wereld draaide, Levon begon met zijn niet-gewonde kant tegen de deurpost aan te leunen. Zijn ademhaling was schokkerig, hij vroeg zich af hoe lang het zou duren voordat hij op de grond zakte, bewusteloos door het vele bloedverlies. Gelukkig stroomde het bloed nu minder snel, al was de ene kant van zijn T-shirt helemaal nat. Het was donker, maar dat was het altijd in de onderwereld, af en toe klonk er een schreeuw van een of ander wezen. Voetstappen weergalmde door de gang, het wezen dat hem eerder wou aanvallen bleef vlak bij hem staan. "Hoe heet je?" hoorde hij haar zeggen. Hij kon de botte toon in haar stem horen. “Levon,” zei hij kortaf. Zijn blik ging naar het wezen, zijn ogen vernauwde. “Wil je alstjeblieft niet zo twijfelen? Ik word er bloednerveus van,” gromde hij, ”En waarom wil je me eigenlijk aanvallen? Is er iets met mijn bloed ofzo?” Het kwam waarschijnlijk door zijn bloed, omdat ze twijfelde nadat het wezen hem had aangevallen. Levon keek weer voor zich uit, leunde opnieuw tegen de deurpost aan. Misschien was het wel een vampier, ze had wel het uiterlijk er voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   wo jun 09, 2010 5:58 pm

Satsuki haalde haar schouders op, "Omdat ik een vampier ben." zei ze en keek hem toen aan alsof ze medelijde had, "Gaat het wel.." zei ze een beetje angstig, ze kwam ietsjes dichterbij, "Die wond ga je niet overleven als je zo doorgaat weetje," ze keek naar de wond, ze had niet zóveel dorst dat ze hem zomaar aanviel, hij zag er sowieso niet levendig uit, "Tenzij je dood wilt maar dat denk ik niet, ik zal als ik jou was geen hulp afslaan als je wilt blijven leven weet je, tenzij je natuurlijk een goede rede hebt om dood te willen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   wo jun 09, 2010 6:12 pm

De wereld begon zich steeds meer te tollen. "Omdat ik een vampier ben." Hoorde hij haar zeggen. Dus zijn vermoedens klopten. Net zoals de kloppende wond op zijn arm. "Gaat het wel.." hoorde hij haar vragen. De angstige toon was hem niet ontgaan. Hij kromp ineen toen ze dichterbij kwam. "Die wond ga je niet overleven als je zo doorgaat weetje. Tenzij je dood wilt maar dat denk ik niet, ik zal als ik jou was geen hulp afslaan als je wilt blijven leven weet je, tenzij je natuurlijk een goede rede hebt om dood te willen." En nu werd hij boos. “Laat me toch met rust! Ik red mezelf prima, hoor!” schreeuwde hij. Nadat hij uitgeschreeuwd was snakte hij naar adem. “En ik wil niet dood..” fluisterde hij, “Niemand hoeft me te helpen, mensen willen me altijd helpen en daar word ik gewoon zat van.” En toen stond hij op en begon hij te lopen. ‘Je kan zo niet lang meer verder gaan. Je hebt hulp nodig, dat weet je zelf,’ hoorde hij een stem in zijn achterhoofd zeggen. En toen stond hij stil. Zijn hartslag was sneller dan normaal, omdat hij zoveel bloed had verloren. “Waarom moet ik altijd weer degene zijn die iets heeft?” fluisterde hij verdrietig en hij sloot zijn ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   wo jun 09, 2010 8:43 pm

Satsuki schudde haar hoofd toen hij wegliep. Toen ze hem hoorde fluisteren liep ze heel voorzichtig naar hem toe, "Weet ik niet..Maar jij bent niet de enige hoor..." zei ze zachtjes, een beetje troostend. Ze keek hem even aan en glimlachte kort naar hem, "Misschien wil je geen hulp..Maar..Die hartslag van je...Dat gaat niet goed hoor...Tis jouw keuze..Maar.." Satsuki zei niets meer. Het bleef zijn keus. Ze keek even weer naar hem, wachtend op zijn keus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   wo jun 09, 2010 9:15 pm

Ze volgde hem, waarom bleef ze moeite doen om bij hem in de buurt te blijven? "Weet ik niet..Maar jij bent niet de enige hoor..." hoorde hij haar zeggen. Levon zuchtte. Bijna altijd, dan. "Misschien wil je geen hulp..Maar..Die hartslag van je...Dat gaat niet goed hoor...Tis jouw keuze..Maar.." Het was waar. Zijn hart ging tekeer, alleen maar om het overige beetje bloed door zijn lichaam te pompen. Als hij niks zou doen, zou hij dood gaan. “Je hebt gelijk, maar ik denk niet dat die halfhond me nog wilt helpen,” zuchtte hij na een korte stilte. Hij had geen idee hoe hij het zou moeten overleven. “Ik wil liever geholpen worden dat ik hopeloos dood ga,” fluisterde hij zachtjes en hij opende zijn ogen, die naar de grond staarden.

[Kort]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Satsuki

avatar

Posts : 72
Join date : 09-05-10
Age : 26
Location : Naast die ene ;D

Anime profiel
Leeftijd: 17 (Naja, eigenlijk 117)
Partner: Dunt need.
Krachten: Kan gedachten lezen, kogels of andere vage wapens hebben geen effect, kan onzichtbaar worden.

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   wo jun 09, 2010 9:27 pm

Satsuki voelde nu echt medelij met hem, "Als je wilt kan ik je hechten, ze wachtte echter niet op zijn antwoord en liep rustig naar hem toe en pakte de wond zo voorzichtig mogelijk vast,"En nu doorbijten," zei ze droogjes, vooral voor haar was het doorbijten, of juist niet. "Ik hecht bijna nooit, aangezien ik het bloed zelf liever opdrink, maar ik kan het wel ongeveer," ze scheurde een stukje van haar jurk af zodat ze het bloed kon deppen,"Nu gaat het pijn doen.." ze begon het beetje bij beetje te hechten, zo zacht mogelijk om hem zo min mogelijk pijn te doen. "Het ziet er verleidelijk uit, maar oké, ik voel me net Carlisle, die papa van Edward.." lachte ze kort terwijl ze er voorzichtig mee doorging. Na een tijdje was ze klaar, "Het ziet er niet zo netjes uit, maar ik deed m'n best..Gaat het weer beetje?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levon

avatar

Posts : 15
Join date : 05-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 19
Partner: Love is hard, too hard for me..
Krachten: Acties inschatten, schimmen beheersen (Kan zichzelf in een schim veranderen, kan schimmen oproepen die voor hem vechten al doet hij dat niet zo vaak)

BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   za jun 12, 2010 12:42 pm

Even zuchtte hij, toen ze opeens begon te praten. "Als je wilt kan ik je hechten," hoorde hij haar zeggen. Hij deed zijn mond open om te antwoorden, maar hij voelde hoe een hand zijn wond beet pakte, waardoor zijn tanden op elkaar klapten en hij in elkaar dook. "En nu doorbijten," zei ze. Levon staarde voor zich uit, knikte lichtjes. "Ik hecht bijna nooit, aangezien ik het bloed zelf liever opdrink, maar ik kan het wel ongeveer." Nou, dat ging nog wat worden. De wond begon hartstikke pijn te doen toen ze het bloed begon te deppen. Het lukte hem om het niet uit te schreeuwen van de pijn, wat aardig lukte. Toch voelde het heel raar, door een vampier die je normaal leegzoog te worden gehecht. "Nu gaat het pijn doen.." hoorde hij haar zeggen. Hij voelde nauwelijks de bewegingen van de hechten, doordat de pijn zo overheerste. "Het ziet er verleidelijk uit, maar oké, ik voel me net Carlisle, die papa van Edward.." Hij zou niet weten waar ze het over had, het interesseerde hem ook niet. En toen was ze eindelijk klaar, de pijn ging nog door zijn arm maar het viel wel mee. "Het ziet er niet zo netjes uit, maar ik deed m'n best.. Gaat het weer beetje?" hoorde hij haar zeggen. “Gaat wel, dankje,” fluisterde hij. Hij veranderde in een vage schim, schoot een paar meter vooruit en veranderde weer in normaal, waarbij hij op de grond ging zitten. Zijn ogen bekeken de wond. Het zag er veel minder erg uit dan eerst, hopelijk ging het niet ontsteken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Without a sun.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Without a sun.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Onderwereld :: Vuurkasteel.-
Ga naar: