Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Oh nee

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miyu

avatar

Posts : 20
Join date : 06-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 4 jaar
Partner: Boom boom.
Krachten: Kan dingen laten ontploffen door zich erop te concentreren.| Kan gedachtes lezen

BerichtOnderwerp: Oh nee   zo jun 06, 2010 7:37 pm

'Loop door! Jij gaat het woud in. We willen weten of er ooit nog iemand terug komt uit het woud!' klonk de stem van een van Miyu's klasgenootjes. Hij had haar bij haar arm gepakt en sleurde haar over de grond mee naar het begin van het woud. Iedereen volgde joelend en keken lachend naar Miyu die overal schrammen kreeg. 'Auw!' kermde ze. Ze werd op de grond gegooit en kreeg boze blikken van haar klasgenoten. Ze durfde het woud niet in maar ze durfde ook niet te weigeren om er niet in te gaan. Ze krabbelde moeizaam overeind en begon met tranen in haar ogen te rennen. Het gelach van haar klasgenoten verstomde naaarmate ze verder het woud in liep. Ze struikelde een paar keer en haalde zich open aan grote takken die tegen haar huid schuurde. 'Indringer.' klonk er van alle kanten. Miyu raakte buiten adem en klapte voorover over een boomwortel heen. Haar hoofd raakte een grote boom en ze voelde de pijn door haar hele lichaam trekken. 'Auw!' kermde ze huilend. Ze zag een schim op haar afkomen, iemand met hele lange nagels .. nee het waren klauwen! Waarom was ze hier nog? Wat gebeurde er? Ze concentreerde zich op de kleine steentjes voor haar en hoorde ze ontploffen. 'Help!' schreeuwde ze overstuur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tsunami

avatar

Posts : 140
Join date : 11-05-10
Age : 24
Location : Dellef!!! (Delft xD)

Anime profiel
Leeftijd: 15 jaartjes
Partner: single =D
Krachten: Justu's; verandering in antro;--??

BerichtOnderwerp: Re: Oh nee   zo jun 06, 2010 8:28 pm

Enkele prooien hadden zich aan de bosrand gevestigd. Vanuit de bosjes was alles prima te zijn voor de vleeseters van het verbouden woud. Ze wachtte dan ook rustig af tot één de groep doelloos verliet. Het gekraak van takken maakte duidelijk dat er echt wat was. Gele ogen keken vanuit de struiken op de kleine mensjes neer. Lippen werder afgelikt en tanden werden zichtbaar. Als dan een klein meisje er van door gaat, volgen de roofdieren op de voet. Ze omzingelen haar, en volgen. Rustig en beheerst, het kleintje zou vanzelf vallen. Getrippel van groter klauwen klonk door de bossen. Krakende takken en bladeren verrade hun positie. Het gehijg van moeizame beesten kwam dichterbij. Hte werd als maar harder en harder. Maar dan gebeurd waar ze allemaal op hoopte. Het meisje valt en komt niet overeind. Ze stormen erop af en vormen snel een kring om haar heen. Zo stappen ze langzaam naar haar toe. Één van hen stapt op haar af van voren. Het geval steekt zijn klauwen tot de prooi. De nagels slijpen nog langs elkaar, en dan! Een zachte hand streelt over het hoofdje van het meisje. Tsunami knielt voor haar neer. In haar half hondenvorm kijkt ze haar verbaast aan. Haar grijze husky oren sloegen zich nieuwschierig naar achteren waarbij haar husky staart speels heen en weer kwispelde. De wolven rond haar deden haar en het meisje geen kwaad. Ook zij waren alleen maar nieuwschierig.
,,Wat doe jij hier zo alleen", natuurlijk wist ze dat haar klasgenoten dit hadden gadaan. Toch vroeg ze het. Zo kon het meisje horen dat het geen beest was met klauwen, maar een meisje met lange, harde nagels.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh nee
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Onderwereld :: Het verboden woud-
Ga naar: