Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De rivier in...

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chazz

avatar

Posts : 26
Join date : 07-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 17
Partner:
Krachten: Water

BerichtOnderwerp: De rivier in...   ma jun 07, 2010 7:25 pm

Chazz stond stil met op zijn blik de Woeste rivier, wild kolkend. Dé rivier was momenteel tien meter van zijn lichaam verwijderd, maar toch kon hij de energie van het water voelen. Toch kon hij waterdamp voelen en via zijn neus, door zijn longen in zich opnemen. Zijn blik was neutraal, zijn stemming was gelukkig, een reguliere dag in het leven van Chazz dus.
De jongen sloot voor een moment zijn ogen, liet zijn gedachtes leeglopen en naar de rivier stromen. Chazz balde zijn vuisten, opende zijn ogen en begon in de richting van dé rivier te rennen. Met een behoorlijke snelheid sprong hij op in de richting van het kolkende water. Met een trekkende beweging haalde hij uit het water een ijsschots en belande op deze manier midden in dé rivier. Chazz werd warm van binnen, ondanks het ijs onder zijn voeten.
Met een zwaai van beide armen vervormde het ijs waardoor er een soort glijbaan ontstond en aan het eind van de glijbaan ruste er een schans. Terwijl Chazz over zijn eigen glijbaan gleed smolt het ijs achter zich in hoog tempo.
Aan het eind van de schans maakte Chazz een zijwaartse salto en belande op een rots in de rivier. De stappen die hij momenteel had gemaakt vervormden tot een groots geluk, maar lang niet genoeg. Chazz sprong van de rots opnieuw in dé rivier en met een rollende beweging trok hij een groot aantal liter water om zich heen die hem moesten beschermen tegen uitstekende stenen, rotsen of erger.

Na een klein half uur vermaak zette hij zich in kleermakerszit op een uitstekende rots, boven een waterval. Het hele leven, alles in zijn buurt, de hele Aarde, alles is voorbestemd. Het was voorbestemd dat hij kon genieten van deze waterval, van hij inademen van de kleine waterdeeltjes, van zijn kracht en van zijn mooie leven.
Chazz liet zijn handen op zijn knieën rusten en sloot zijn ogen, van buiten emotieloos, van binnen gelukkig.


Laatst aangepast door Chazz op ma jun 07, 2010 7:39 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: De rivier in...   ma jun 07, 2010 7:36 pm

Zijn vleugels droegen hem voort door de vallei heen, hij hoorde veel hartslagen een teken dat de vallei steeds bewoonbaarder werd. Zijn ogen sloten zich toen hij het kolken van een snelstromende rivier hoorde, op gevoel vloog hij door het luchtruim. Soms draaide hij als het ware maar vloog nog rechtuit door, de wind bespeelde zijn vacht terwijl hij zijn ogen opende en iets blauws over het water zag zoeven. Een jongen. ‘Moord neiging.’ Dacht hij droogjes alleen toen merkte hij de krachten op van de jongen, hij zoefde over een soort schans van ijs die in rap tempo achter hem verdween. ‘Ahá.’ Zei hij droogjes hardop en hij zoefde naar beneden achter de jongen aan, hij besloot naderhand af te buigen en het maar te laten voor wat het was. Hij kon nog net een glimp opvangen van de kunsten van hem voordat hij weer weg vloog, half en half wilde hij terug gaan en dus met tegen zin vloog hij terug. Hij was verdwenen al hoorde hij zijn hartslag wel, gedurende het volgende half uurtje vloog hij rond zonder doel tot hij de hartslag sterker hoorde worden. Hij vloog lans de rivier en merkte de jongen op die op een steen zat in kleermakers zit, hij voelde hield zijn elektrische krachten nog even binnen en vloog naar hem toe. ‘Koole Moves.’ Snoof hij droogjes en hij glimlachte rustig terwijl hij in alle rust wachtte op antwoord van hem, wie weet was hij niet eens gewenst. Whatever, zorgen voor later dan maar. Hij hoorde de waterval dreigend kolken onderin, hij voelde de aandrang om met megavaart naar beneden te zoeven en net op te trekken. Heerlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chazz

avatar

Posts : 26
Join date : 07-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 17
Partner:
Krachten: Water

BerichtOnderwerp: Re: De rivier in...   ma jun 07, 2010 7:51 pm

Chazz hoorde een onbekende stem, niet zo vreemd als je geen sociale relatie in je leven hebt. De jongen opende één oog en zag een vliegend wezen, de oorsprong van de stem. De stem complimenteerde Chazz met zijn moves zoals de stem het noemde. ''Weet ik...'' siste Chazz terug, nauwelijks verstaanbaar, maar dat was de stem zijn zorg. Droogjes sloot hij zijn oog weer. Over het algemeen werd er van hem verwacht dat hij loog of zich op zijn minst in hield, wanneer hij wist dat hij iets goed kon, Chazz vond het nogal onnodig zich in te houden. De jongen snoof een flinke hoeveelheid lucht binnen via zijn neusgaten en ademde toen rustig uit. Op één of andere manier kon hij gezelschap maar moeilijk hebben, intelligent leven en heel intelligent leven ging niet samen. Het hele intelligente was een verwijzing naar zichzelf, hoewel hij het niet deelde, kon hij toch erg veel genieten van zijn eigen filosofie.
''En wat zoek jij hier precies?'' zei Chazz, nu iets duidelijker. Het was niet bedoelt als een teken dat hij de wolf weg wilde hebben, al kwam dit wellicht wel zo over en was die voor Chazz ook weinig probleem. Hij was op zijn eigen het gelukkigst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: De rivier in...   ma jun 07, 2010 8:11 pm

Volledig gekalmeerd luisterde hij naar zijn woorden. Hij gniffelde bij Chazz afstandelijkheid. ‘Niet zo veel, ik zag je ijs baantje en ik besloot even te gaan kijken. Ziet er wel Awesome uit.’ Verklaarde hij rustig en hij sloot zijn ogen even terwijl hij rustig op en neer deinde op het ritme van zijn vleugelslagen. Zijn grijze ogen opende zich weer en namen hem in zich op, en aan zijn bewegingen op het water moest hij wel iets met water of ijs hebben. Dan zag je ook aan zijn kleding. Perfecte Tegenpool. Dacht hij kalm, elektriciteit en water. Fun. Elektriciteit geleid aan water, dus als hij hem één schok zou geven. Hij besloot die gedachten maar weg te drukken, zin in ruzie had hij niet. ‘Ik ben Tristan.’ Besloot hij rustig en hij zweefde kalm op en neer volledig gefocust op hem, al draaide zijn oren af en toe naar een ander geluid. De innerlijke rust in hem was compleet nu, en hij mocht deze plek wel. Naja moest hij ergens anders zijn heil maar zoeken. ‘Ben je hier lang?’ Vroeg hij daarna en hij sloot zijn ogen nogmaals en keek even om zich heen. Zijn gedachte dwaalde even af naar het strand en toen weer terug naar het heden, tja hij was nu eenmaal alleen.

(Sorry hoor voor deze flut post maar ik moest eten en moet nog Bio Leren. :])
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chazz

avatar

Posts : 26
Join date : 07-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 17
Partner:
Krachten: Water

BerichtOnderwerp: Re: De rivier in...   ma jun 07, 2010 9:44 pm

Chazz knikte met gesloten ogen, hij wist dat zijn hocus spocus er redelijk gaaf uit zag. Hoewel het geluid van de denderende waterval overheerste, kon Chazz zich ergeren aan het geklap van de vleugels van het wolfje waar hij mee in gesprek was. Het wolfje stelde zich voor als Tristan. ''Chazz..'' stelde de jongen zich voor. Chazz trok één been op en sloeg zijn arm er omheen, op zijn andere hand leunde hij naar achteren zodat er spetters van het kolkende water in zijn gezicht spetterden. Op deze steen lag hij vaker om van het gevoel, het geluid en de geur van het water te genieten. Een heerlijk iets. Hij kon zich geen leven voorstellen zonder water en zonder het spelen met water. Water was immers overal, je voelt je toch onveilig als je niet het bloed van je tegenstander kan beheersen?
Chazz voelde zijn maag rommelen, zijn honger sloeg toe. Er is slechts één levenssoort op deze Aarde die volgens Chazz je honger echt verdrijft, vis. De jongen had zin in vis, gruwelijk veel zin in vis. Als je iemand verslaafd aan vis kon noemen, dan was het Chazz. Naast zijn water-hocus spocus was er één ding waar hij echt van hield, vis, vis en zeezoogdieren. Het laatste werd door de jongen overigens vaak genoeg als vissoort gezien.
Chazz wreef door zijn ogen en nam Tristan nog eens goed in zich op, zo kon hij hem later nog herinneren. Nouja, voor misschien een weekje, zo interessant was dat wolfje ook weer niet. De jongen wende zijn blik af en zei rustig ''Ik ga even wat eten...''
Vervolgens liet Chazz zich van de rots afglijden en in het water vallen. Onderhand kende hij elk steentje in deze rivier en kon hij hem misschien nog met zijn ogen dicht onder water bedwingen. Eenmaal onderwater liet de jongen zich door het water op grote snelheid duwen, zodat hij al snel niet meer te bereiken was...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: Re: De rivier in...   di jun 08, 2010 9:26 pm

Hij nam de gedaante nogmaals in zich op en zweeg rustig. Chazz Herhaalde hij in gedachten, en hij keek hem strak aan. Echt spraakzaam was hij niet, dan toch niet? De vis beneden hoorde hij spartelen en het donderende water van de waterval vulde zijn oren nog steeds. ‘Best.’ Mompelde hij toen Chazz aankondigde om iets te gaan eten, hoe lang hij er over deed was hem een raadsel en hij voelde zijn maag ook rommelen. Hij kon beter ook maar wat gaan eten, hij twijfelde tussen sommige gebieden en snoof toen. ‘Ik ga ook wat eten.’ Riep hij hem achterna en hij keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan, hij sprong van de waterval af? Nah hij zal het wel kennen. Dacht hij nadenkend en hij grinnikte bij zichzelf, mocht hij eens proberen. Hij kon het wel overleven maar met veel pijn en gerommel, dat was zeker. Hij vloog nu weg van de waterval over de rivier terwijl hij zijn zinnen gezet had op een bepaalde vissoort, waarom weggaan als het hier kon? Hij ging lager vliegen en focuste, en toen de vis leek te verdwijnen dook hij en griste hem uit het water. Met de vis in zijn bek lande hij aan de waterkant en liet het nu dode diertje tussen zijn poten rusten. ‘Zo.’ Snoof hij droogjes en hij zette beide poten op het dier, eentje op de kop en eentje bij de staart. ‘Nu eens eten.’ Hij nam een kleine hap en worstelde wat met de graden die hem hoogstens irriteerde voordat hij fatsoenlijk kon eten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De rivier in...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De rivier in...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: Woeste rivier.-
Ga naar: