Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Verwarring

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lyra

avatar

Posts : 37
Join date : 02-05-09
Location : zie Yuuki

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: *kuch* overleeft de andere niet
Krachten: the old one's disapeared, time to find the others.

BerichtOnderwerp: Verwarring   di jun 08, 2010 2:29 pm

Haar hoofd was zo'n warboel ze wist amper nog iets. Ze was in een stad al zou ze niet weten welke, de laatste tijd onthield ze geen namen meer van haar omgeving. Haar gedachten speelde met het meisje uit het bos. Salju.. dat was het gene dat ze had gezegd, maar wat het betekende wist Lyra nog steeds niet. Met een zucht sleepten ze zich verder door de steegjes, zou ze wel door de druk bezochten straten moeten lopen? Ondanks de kou waren er veel mensen in de stad. Maar ze waren minder vrolijk dan ze in de zomer waren. Lyra hield haar handen stevig in de zakken van haar trui, haar blik was op oneindig gezet. Ze keek niet echt om haar heen maar zorgde wel dat ze tegen niemand op botsten. Haar krachten waren weg helemaal verdwenen, het voelde zo leeg in haar lichaam alsof iemand haar had leeg geroofd. Kon dat wel waar zijn, konden krachten wel echt gesloten worden? Zacht schudde Lyra haar hoofd, eigenlijk wist ze het antwoord zelf al nee, het was andere nooit gelukt om krachten af te pakken van half wezens. Alhoewel het wel eens gelukt was bij mensen. Lyra stapten in de drukke straat waar veel mensen en auto's waren, ze stak de straat over met de menigte en snelde weer een steegje in. De lichten waren fel, het waren reclame borden alleen maar aandacht trekken zodat mensen naar binnen zouden gaan. De duisternis verwelkomde Lyra terug, het was veiliger in de steegjes minder mensen, minder slachtoffers als er iets verkeerd ging. Haar hoofd deed nog steeds zeer, haar roodbruine ogen werden even fel rood en het leek alsof haar hoofd uit elkaar gescheurd werd. Een gepijnigde gil ontsnapte haar en ze zakten in elkaar op de grond, tranen prikten in haar ogen, wat gebeurde er met haar?! Waarom deed het zo'n pijn, waarom hield de pijn niet op. Lyra zat in elkaar gedoken tegen de muur in de schaduw, ze hield haar ogen stijf dicht geknepen. Want ze had in een vuilnisbak die verbazingwekkend schoon was haar spiegelbeeld gezien. En de fel rode ogen stelde haar niet echt gerust dat andere goed op haar zouden reageren als ze die zagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Teru

avatar

Posts : 117
Join date : 17-04-10

Anime profiel
Leeftijd: 17 Jaar.
Partner: Forget it.
Krachten: Death Note. Shinigami eyes.

BerichtOnderwerp: Re: Verwarring   di jun 08, 2010 3:36 pm

Teru was als de zwarte wolf de stad in geglipt. Hij had geen zin aan zijn menselijke vorm. En de duisternis was een goede camouflage. Zijn ogen lichtte eventjes op in het voorbij rennen van de lantaarns. Hij moest snel zijn, anders zagen mensen hem. Hij maakte een snelle scherpe bocht, een steeg in. Pas toen hij er stond keek hij goed rond. Het was er donker, maar met zijn nachtogen kon Teru goed onderscheiden wat er allemaal was. Met slome passen liep hij verder, het maakte toch niet veel uit. Hij was al ruim een maand onafgebroken in zijn wolvenvorm, sinds de dood van Mirthe. Hij zuchtte, merkte het meisje niet op. Teru liep rustig verder en ging iets verder op liggen. Voorbijgangers zouden denken dat hij een straathond was, teminste, dat dacht hij. Hij zelf zag er niet uit, hij was helemaal smerig en zat vol met klitten. Teru's ogen stonden dof en hij staarde voor zich uit. Hij zag het meisje nu wel zitten, maar zou er niet verder op in gaan. Teru zuchtte. Hij stond nu wel heel erg voor schut, maar het maakte niet uit. Dat meisje kende hem niet. Zijn zwarte vacht viel amper op, alleen zijn ogen die oplichtte in het schijnsel van de reclame borden en de lantaarns. Opnieuw zuchtte hij, het was onmogelijk Mirthe te vergeten. Maar hij moest door.. hoe dan ook.

_________________

削除 ● Sakujo! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Verwarring
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: Stad-
Ga naar: