Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A Fox? o.O -Only Sowa

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tristan

avatar

Posts : 38
Join date : 04-06-10
Age : 23
Location : Hier ^_^

Anime profiel
Leeftijd: 17½ Jaar.
Partner: Who will love a monster like me? D:
Krachten: Kan Bliksem opwekken, enorme kracht op zijn kaken zetten en heeft een extreem goed gehoor.

BerichtOnderwerp: A Fox? o.O -Only Sowa   di jun 08, 2010 9:20 pm

Met snelle passen draafde de wolf door het kleine parkje, zijn vleugels zaten nu niet verborgen maar ruste rond zijn lichaam. Kleine vonkjes cirkelde om hem heen als een schild terwijl zijn grijze ogen het parkje afzochten, hartslagen waren er genoeg te horen alleen niet in dit deel. Gelukkig. Dacht hij achteraf. Zijn zwarte vacht werd bespeeld door de wind terwijl hij zijn vleugels uitsloeg en sprong, kalm vloog hij ter hemel terwijl zijn ogen zich sloten en hij op gevoel rond zweefde. Langzaam minderde hij vaart en ging hij richting de grond, enkele meters er vanaf opende hij zijn ogen en sloeg hij één keer naar beneden zodat hij en de grond afstand bewaarde. Rustig landde hij op zijn vier poten en vouwde hij zijn vleugels weer terug, rustig zuchtte hij. Zijn vier poten dreunde over de grond terwijl hij in een sprint sprong en een grote vogel achterna zat, het diertje dacht weg te kunnen door te vliegen maar hij vloog ook op en griste het uit de lucht. De kleine merel krijste en flapperde wild, langzaam zweefde hij terug en lande op zijn vier poten. Rustig beet hij het diertje dood en begon aan zijn middag snack, al was het al bijna donker. Hij keek even op toen een hartslag dichterbij kwam, hij zou vanzelf wel zien wie het was. De vonkjes werden versterkt en een onzichtbaar elektrisch veld spande hij om zich heen als een grote onzichtbare luchtbel, langzaam zakte hij neer op zijn poten en plukte de veren weg. Zijn ogen wilde zich sluiten maar hij bedacht zich terwijl hij vlees van het kleine vogeltje plukte, zijn oren spitste zich en hij oefende wat druk uit met zijn tanden. Hij hoorde het beestje kraken en hield er vlug mee op omdat een gedaante naderde, die hartslag hoorde hij dus. Zijn grote lichaam kwam omhoog en spande zijn onzichtbare elektrische veld nog iets harder aan, je wist maar nooit wat voor typ dit was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sowa

avatar

Posts : 15
Join date : 07-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: Am I supposed to be happy, when all I ever wanted comes with a price ..?
Krachten: Opmerkelijk goed zicht || Kan muziek gebruiken || Geesten oproepen

BerichtOnderwerp: Re: A Fox? o.O -Only Sowa   za jun 12, 2010 12:09 am

'Lost, in this world. I even get lost, in this song. And when the lights go down, that is where I'll be found..' het lied vervaagde in het niets. Opeens dreunde een nieuw nummer Sowa's kop binnen. De zilveren koptelefoon was tegen haar oren gedrukt en de muziek stond zo hard dat anderen doof zouden worden. Maar zij niet. Zij hield van de harde muziek. Bovendien vertrouwde ze op haar ogen. Ze kon alles onthouden dat ze zag en had een ontzettend goed oog voor detail. You ask me to be stone again, been waiting out here for a while. At least the wait could be the end, but not likely..' ze zong luidkeels mee. Ze hield van The Silversun Pickups en dan al helemaal van het nummer Draining. Ze vond het gewoon zo geweldig gedaan. Het had een fijne beat om naar te luisteren maar de stem van de zanger was ook geweldig mooi. 'You asked me before, you asked me to consider operating. We've been here before. We've been here the delivery is no good. We'll leave it alone, we're leaving that's where we start repeating.' zong ze toen weer verder. Haar staart zwiepte even heen en weer. Haar lange oren - duidelijk herkenbaar in een Fennec Fox - tikte zachtjes heen en weer. Opeens viel haar blik op een grijze... wolf. Met vleugels en grijze ogen. Een zwarte neus en de vachttekeningen van een Mexicaanse wolf maar dan in het grijs. Ergens was ze wel nieuwsgierig, al zouden ze hoogstwaarschijnlijk geen vrienden worden. Zo was ze niet ingesteld. Alleen als hij luisterde naar de muziek waar zij van hield. En dat geloofde ze niet. Ze kende nauwelijks dieren, mensen of andere wezens die wisten wat muziek zelfs was. ze moesten zich schamen.
'... Wie ben je?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Fox? o.O -Only Sowa
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: Het park-
Ga naar: