Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 It happend

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Misa

avatar

Posts : 77
Join date : 25-04-10
Location : Egypte ;o

Anime profiel
Leeftijd: 18 jaar
Partner: Stalkin'
Krachten: Death Note. {Shinigami Eyes}, kan zintuigen van anderen uitschakelen, heeft 6 doorzichtige armen uit haar rug steken.

BerichtOnderwerp: It happend   wo jun 23, 2010 6:37 pm

Het geluid van krakend hout en geknars van ijzere platen over elkaar heen was duidelijk te horen. Misa's haar hing voor haar ogen. Haar ogen lichtte rood op en alles ging kapot op haar pad. Zes ontzichtbare armen kwamen uit Misa's rug en braken alle stukken steen nogmaals door midden. Niemand kon de armen zien, alleen als ze langs iemands gezicht streek of haar hand door iemands lichaam liet gaan kon diegene weten dat ze nog 6 paar armen had. Ergens waren mensen verdwaald in de ondergrondse gangen, ze kon het van ver al horen. Misa bleef stil staan en staarde met rode gloeiende ogen voor zich uit. 'Kom op, ik denk dat de weg hier vrij is! We komen er wel uit.' Het meisje die deze woorden uitsprak was angstig en liep samen met een kleine jongen. Ze liepen door een gang die Misa's weg kruiste. 'Kom snel hierheen, ik denk dat er iemand aan het einde van het pad staat.' zei het meisje. Misa zag dat ze de jongen beet pakte en op haar af kwam rennen. Toen ze dichterbij kwamen bleef het meisje stil staan en stak haar hand uit richting Misa. 'Mevrouw, weet u hoe we hieruit kunnen komen is dit de we-' Met een ruk haalde Misa het hoofd van het meisje van haar lichaam af en trok het lichaam in twee stukken. Bloed spoot in het rond en de kleine jongen begon te gillen. Hij draaide zich om en wilde terug rennen de gangen in maar Misa was sneller en zorgde ervoor dat zijn bovenlichaam van zijn onderlichaam werd gescheiden. 'Stomme mensen.' gromde Misa. Ze haalde de helft van de vingers van de jongen weg en keek naar het bloed dat over de grond spoelde. Een bloedbad, dode lichamen. Dat gebeurde haar steeds vaker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kira

avatar

Posts : 279
Join date : 10-03-10
Age : 23
Location : Daar waar je me niet kan vinden *wbw*

Anime profiel
Leeftijd: Looks like 18
Partner: Nein!
Krachten: Death Note [Inclusief Shinigami Eyes]. Some kind of death magic. Transform in a Huge Black Wolf.

BerichtOnderwerp: Re: It happend   do jun 24, 2010 10:56 pm

'Je bent veranderd Misa.' Een jongeman leunde tegen de muur, de enige overeind staande muur. Zijn bruine ogen flitste even rood op, hij keek haar rustig aan. Hij deed niets, hij vertoonde geen angst voor haar, hij hielt zich afzijdig. 'Wat is er gebeurd?' Het was al weer een langere tijd geleden dat hij Misa had gesproken. Te lang, dacht hij af en toe. Zijn mondhoek krulde omhoog terwijl hij zich afzetten tegen de muur. Terwijl hij naar Misa toe liep kwamen twee zwarte vleermuisachtige vleugels uit zijn rug. Zijn huid werd pik zwart, zijn ogen gloeide rood op, zijn hoektanden groeide en gleden over zijn onderlip heen. Hij groeide, tot dat hij ongeveer tweeënhalve meter lang was. Hij ging voor haar staan, liet zichzelf iets krimpen, zodat hij haar aan kon kijken. Hij wist dat ze hem kon aanvallen. Hij wist niet eens zeker of ze hem herkende, waarschijnlijk wel, door die obsessie van haar. Maar wist ze ook dat niet alleen zij sterker was geworden. Ook hijzelf had flink getraind, heel veel getraind. Hij had zijn lichaam onder controle, maar wist dat die macht altijd zou proberen te ontsnappen. En dat hij de touwtjes strak in de hand moest houden om die onder controle te houden.

_________________

Do you still believe in God and Heaven...
Don't do that.
'Cause. I'm The God of The New World!

Coach van HIS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Misa

avatar

Posts : 77
Join date : 25-04-10
Location : Egypte ;o

Anime profiel
Leeftijd: 18 jaar
Partner: Stalkin'
Krachten: Death Note. {Shinigami Eyes}, kan zintuigen van anderen uitschakelen, heeft 6 doorzichtige armen uit haar rug steken.

BerichtOnderwerp: Re: It happend   do jun 24, 2010 11:36 pm

Tijdens het hele gebeuren had Misa geen centimeter bewogen. Haar ontzichtbare armen hadden al het werk gedaan. De armen waren erg lang en waren een paar maanden geleden uit haar rug gekomen toen ze zat te klooien. Ze snapte niet wat er aan de hand was, ze had binnen een paar tellen de helft van de mensen op een festival uitgemoord dankzij haar armen. Haar haren hingen nog steeds voor haar gezicht waardoor alleen haar linker oog zichtbaar was die ook nog eens bloedrood was. Er klonk een jongensstem die galmde door de gangen. De stem haalde wat vage herinneringen bij haar op. HIj vroeg wat er was gebeurd, vond dat ze was veranderd. Daar was hij dan voor een keer eerlijk over. Ze keek strak voor zich uit, keek niet op naar Light toen hij van de muur af kwam. Ze wist dat hij veranderde in een soort monster nu. Misa haalde zwaar adem probeerde haar armen in bedwang te houden waardoor ze het onderlichaam van de jongen nogmaals in twee stukken trok. Opnieuw spoelde vers bloed over de grond. 'Light.' gromde ze. 'Leuk jou ook weer eens te zien.' sprak ze vol walging. Haar armen wilde zich naar Light begeven maar ze probeerde het steeds langer vol te houden. Light, ze was ooit zo gek op hem geweest. Emotioloos staarde ze voor zich uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It happend   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It happend
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Onderwereld :: Ondergrondse gangen.-
Ga naar: