Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Naar het strand op een winterdag

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amore

avatar

Posts : 2
Join date : 24-06-10

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: -
Krachten: Kan met katten communiseren en heeft giftige tanden

BerichtOnderwerp: Naar het strand op een winterdag   do jun 24, 2010 3:15 pm

Het was een zonnige dag voor de winter, precies de goede temperatuur om naar het strand te gaan en daar een wandeling te maken.
Amore sprong als een katachtige uit de overvolle bus en haar ogen gingen rusteloos heen en weer. Ze was op het strand en de zon scheen in haar ogen, ze hield haar handen voor haar ogen en kneep haar ogen half-dicht. Rustig liep ze naar het strand toe, haar tas met strandspullen hing losjes over haar schouder. Haar schoentjes maaktten een klik-klakkend geluid op de stenen die bedoeld waren als pad naar het strand.
De zon scheen aangenaam op Amore's huid. Het was winter dus hoefde Amore zich dus hoefde Amore zich nu niet in te smeren. Ze zou toch niet verbranden. Ze glimlachtte even waardoor haar melkwitte puntige hoektanden even ontbloot werden. Haar staart zwiepte losjes heen en weer. Na een tijd naar een goed plekje in de zon te hebben gezocht zag Amore het perfecte plekje. De zon scheen er goed en het was niet dicht bij de zee, dus het zand was niet nat. Amore rende er naartoe en liet zich neervallen in het heete zand. Ze zuchtte even tevreden en sloot haar ogen om van het zonlicht te genieten. Haar kattenoren bewogen rustig naar alle geluiden om haar heen.
Na een tijdje zo op het strand gelegen te hebben en naar alle geluiden te hebben geluisterd opende Amore haar ogen weer. Het was saai in je eentje op het strand. Ze zuchtte even klaaglijk. En ging rechtop zitten, ze een soort kleed uit haar tas en spreidde het kleed uit. Amore ging er op zitten en trok haar benen op. Daarna sloeg ze haar armen om haar benen heen. Ze keek turend om zich heen, ze wilde iemand ontmoeten. Om vrienden mee te worden...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larissa

avatar

Posts : 60
Join date : 16-10-09
Age : 22

Anime profiel
Leeftijd: 18 jaar en 6 maanden
Partner: Later, misschien...
Krachten: elektriciteit beheersen, vreermuisvleugels en de ring die haar beschermd.

BerichtOnderwerp: Re: Naar het strand op een winterdag   vr jun 25, 2010 3:33 pm

Larissa wandelde klaagelijk over het padje stenen op het strand. Ze was hard veranderd. Ze had haar haar geverfd van dat roze naar grijs/zwart, Ze had in plaats van dat lievelijke jurkje een stoer zwarte jurk gekocht en had een harteloos karakter gekregen. Alleen vrienden vertrouwde ze nog. Ze zou ook alles doen om haar vrienden te beschermen maar voor de rest was ze kil,schuw en onvertrouwbaar. Niet alleen haar uiterlijk en karakter was veranderd, haar krachten ook. Vroeger was ze iemand die in een tijger kon veranderen , nu heeft ze de elektriciteit onder controle en kon dit besturen. Ze heeft nu vleermuisvleugels en vroeger had ze een tijgerstaart. De ring die haar beschermde heeft ze nog steeds. Ze droeg de ring aan haar vinger en daar zou ze blijven. Kil keek ze naar de warmme zon op een winterdag. Wat spesiaal. Ze zuchtte en dacht aan haar vrienden. Ze had ze al een tijd niet gezien. Larissa kwam kort daarna een meisje tegen op het strand. Zij zag haar maar het meisje zag haar niet. Ze bleef achter de rots. Ze ging op dezelfde rots zitten en dezelfde kille blik keek ze naar het meisje. "Hallo.." Zei ze onverschrokke. "Wie ben je en wat doe je hier?" Ze keek het meisje niet aan. Emotieloos keek ze voor haar uit. "Nog wat te zeggen,meisje."Dit keer keek ze wel richtig het meisje en lachtte zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Naar het strand op een winterdag
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: De zee-
Ga naar: