Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Xander "Anjin" Pyrius

Ga naar beneden 
AuteurBericht
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Xander "Anjin" Pyrius   di jul 06, 2010 9:17 pm

Naam: Xander "Anjin" Pyrius
Ware Naam: Azekiel Eldiat Anjin Cynder Ignus
Echte Leeftijd: 13,964
Uiterlijke Leeftijd: 21
Ras: Second Chaos Demon
Geslacht: Voornamelijk Mannelijk
Bloedgroep: -

Uiterlijk: Afhankelijk van welk deel hem de overhand speelt, heeft Anjin vele uiterlijkheden. In zijn doorsnee mensenlijke vorm, is hij 1 meter 92 lang, weegt 87 kilo en heeft rood haar. Zijn huid is redelijk bleek, maar volledig gespierd. Zijn ogen zijn een vreemde kleur bruin die sterk op rood lijkt, maar vaak werpt zijn haar een schaduw over zijn gezicht, zodat dit niet te bespeuren is. Zijn huid is in deze vorm ook versierd met diverse tattoeages en getekend door littekens, de meest opmerkelijke degene over zijn rug, in de vorm van een kruis. Wanneer het Engelendeel in zijn lichaam overneemt, kleurt zijn haar zwart en groeien er kleine vleugels op zijn rug. Ook zijn de littekens en tattoeages verdwenen in deze vorm. Vreemdgenoeg, weet Anjin ook te krimpen in deze vorm en is zijn bespiering minder zichtbaar. Zijn ogen zijn diepblauw, ook al is dit amper te zien, door de lengte van zijn haar. De volgende vorm in Anjin's arsenaal, is een hele omslag. Het Illusiedemonendeel is namelijk vrouwelijk. Ze heeft in deze vorm paars haar en paarse ogen. De bespiering is vrijwel geheel onzichtbaar en ze is een stuk kleiner dan Anjin's normale vorm. Ook heeft ze kleine zwarte demonenvleugeltjes. Dan is er de laatste vorm, die Anjin het liefst niet gebruikt. Het chaotische deel neemt hierbij het lichaam volledig over en alle bespiering wordt flink opgepompt. Ook groeien er grote, majesteuze vleugels, zowel van een Demoon als een Engel. Hij groeit tot de volledige 2 meter en zijn haar wordt onttrokken van alle kleur. Zijn ene oog is blauwgroen, terwijl de ander roodpaars is.
Persoonlijkheid: Ook de persoonlijkheid van Anjin verschilt nog al. In zijn gewone vorm, is hij meegaand, moe van de eeuwenoude strijd en makkelijk in de omgang. Af en toe een beetje lui en te ondoordacht, maar met een hart van goud, hoe vreemd dat ook is voor een Demoon. Het is een goedaardige slons, die veel bezig is met dingen die hem fascineren. Hij heeft de gewoonte nogal eens teveel te drinken, met vieze gedachten in zijn hoofd te lopen, of een onlesbare dorst naar geweld te krijgen, allemaal kwaaltjes die het Demoon zijn met zich meebrengt. Gelukkig heeft hij in deze vorm nog een beetje reden en zal hij niet snel toegeven aan deze lusten. In zijn Engelenvorm, wordt hij een perfectionist betwetertje, dat zoveel mensen probeert te helpen, maar ze ook op het rechte pad te brengen. Hij is doordacht en praktisch en baalt er van als hij net overneemt, wanneer Anjin er een ongelofelijke zooi van heeft gemaakt. Aan de andere hand, is zijn vrouwelijke tegendeel. Ze is slinks, speels, flirterig en net zo'n slons als Anjin. Ook is ze aardig vals en zal haar mond tegen wie dan ook opentrekken. Ze misbruikt jongens voor haar eigen pleziertjes en geeft meer toe aan haar primale behoeften, die de gewone Anjin zou weerstaan. Als laatste, is er het Chaotische deel, wat geheel onbeheersbaar is. Het creëert balans en verwoest het, er is geen rede voor vatbaar. Aanvallen, vernietigen of oproepen, het doet wat het wilt.
Likes: De originele Anjin houdt van motors, meiden en melk. Nee, dat laatste niet. Drank is wat hem gelukkiger maakt. Hij heeft zelf een mixje weten te maken, wat welke sterfeling omlegt, als ze ook maar één druppel ervan opdrinken. Hij houdt van pizza's en eigenlijk elke maaltijd die simpel te bereiden is, ook al kan zijn Engelendeel veel tijd besteden in een gezonde maaltijd.
Dislikes: Anjin heeft eigenlijk aan weinig een hekel. Betweters, zichzelf niet in de hand kunnen houden en drugs zijn dingen die hem storen. En drugs nog niet zozeer, omdat hij weet dat de mens troebel van geest is en zo nog makkelijker om te halen is.

Historie: De historie van Anjin begint in de tijd voor er nog Demonen bestonden. Anjin was één van de weinige Engelen die geen partij wilde kiezen, toen er een opstand was tussen Lucifer's Engelen en die van de Stem. Hierdoor werd hij mee verbannen, wat hem eigenlijk niet zozeer uitmaakte. Anjin was immers iemand die zich niet teveel met regels bezighield en het leven van een Engel was niets als taken. Als Demoon had hij vrijheid. Na Ezekiel heeft hij de draad opgepakt als Chaos Demoon, een verstoring in de Demonenranken. Hierdoor werd hij uit de Onderwereld getrapt en kwam te leven in de wereld die hij zo begeerde vanuit de Hemel; het gewone leven. Dit verliep alleen niet volledig volgens plan, waardoor delen van zijn Chaotische persoonlijkheden een eigen leven en ook een apart deel van hem werden. Hij veroorzaakte een splitsing in de oerstammen, richtte het sjamanisme op en zorgde later voor nog meer uiteenlopingen van de mensheid, tot ongenoegen van de Engelen. In de gevechten die soms op deze Aarde plaatsvonden, wist Anjin zich elke keer net als winnaar van de strijd op de been te houden en kon hij doorgaan met zijn taak; Chaos verspreiden. Dit ging ongeveer door tot de zoon van de Stem werd geofferd, omdat de mensen te dwaas waren het Eerste te erkennen. Dit schepte genoeg voldoening voor Anjin, om zijn taak als volbracht te zien. Vanaf hier begon hij zijn eigen leven, zijn eigen verhaal, met vele merkwaardige gebeurtenissen in zo'n beetje elke eeuw. Hij hielp mee de eerste motor te bouwen en zorgde ervoor dat deze steeds meer tot ontwikkeling kwam. Hiermee verdiende hij zijn geld en richtte zijn eigen motorimperium op, waar hij steeds de zoon van werd, zodat het bedrijf op zijn naam bleef staan. Tot op deze dag heeft hij dit imperium en heeft nu zelfs zijn eigen biker bar. Hier slijt hij zijn dagen.
Woonplaatsen: (Op volgorde) Afrika, Portugal, Spanje, Italië, Duitsland, Rusland, Zweden, Denemarken, Groenland, Schotland, Engeland, Frankrijk, Indië, China, Japan, Amerika.
Huisdieren: Anjin heeft aan het begin van tijden zijn eigen Cerberus gehad, hoewel deze niet zo groot was als het beest der Legenden. Naarmate de tijd verstreek, heeft Anjin dit wezen omgevormd tot een grote zwarte Bullmastiff. Hij kan hem op elk gewenst moment terugvormen naar zijn driekoppige zelf.
Beroep: Eigenaar van "The Red Inferno", zowel het café als het motorimperium.

Kleding: Leer, kettingen en zwart zijn de steekwoorden. Op zijn Engelenvorm na, draagt Anjin voornamelijk wat duistere kleding, met veel staal erin verwerkt. Zijn Engelenvorm is vaak netjes gekleed en draagt voornamelijk witte binnenshirts. Ook heeft hij vaak heilige tekens op zijn kleding staan. Zijn demonenvorm draagt wat lossere kleding en draagt ook een cap met een schedelbutton.
Accesoires: Anjin heeft veel ringen en kettingen, geinfuseerd met Chaotische energie. Hij heeft ook een oorbel, gevuld met de tranen van Lillith en Morrigahn. Deze tranen geven hem het laatste beetje energie om terug te keren tot zijn normale vorm, wanneer de volledige Chaos in hem overneemt.
Muziek: Anjin heeft een redelijk brede smaak, zolang het maar Rock is. Hij draagt vaak zijn portable media player bij zich en tijdens een gevecht staat deze altijd aan. Muziek beslaat een groot deel van zijn leven, omdat hij bij bijna alle grote namen aanwezig was.

Wapens: Bedlam, een groot zwaar zwaard, ingekerfd door de eerste sjamanen. Het heeft een rode gloed om zich heen en wordt vooral door zijn gewone vorm en zijn Chaotische vorm gebruikt. Shinko Needles, vlijmscherpe perfect gevormde naalden, die zowel als klauw of als werpwapen kunnen worden gebruikt. Vooral zijn Demonenvorm hanteert deze wapens. Prisla Whip, een ijskoude zweep, die hem is geschonken door een Alchemist. Dit wapen wordt door al zijn vormen gehanteert. Han & Zen, tweelingdolken, een wit en een zwart, die staan voor de chaos in zijn lichaam. De witte dolk wordt door de Engel gebruikt, de zwarte door de Demoon. Beiden worden ze gebruikt door Anjin en als ze in elkaar geschoven zijn, hanteert de volledige Chaos dit wapen.
Elementen: Vuur, Schaduw en Licht.
Standaard Krachten: Illusie, Chaos, Licht en Schaduw beheersing, Levitatie, Superkracht, Supersnelheid, Teleportatie, Transformatie, Manipulatie en Vuurbeheersing.
Speciale Krachten: Volledige Chaos, een onbeheersbare vorm die enorme schade aan kan richten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Xander "Anjin" Pyrius
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Informatie :: Jou personage-
Ga naar: