Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Red Inferno

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: The Red Inferno   di jul 06, 2010 9:34 pm

Net buiten de bruisende binnenstad, staat een redelijk duistere club, waar altijd motors voor de deur gestald zijn. Het is een plek die bekend staat op zijn eigenaardige klanten en vooral de eigenaar, die s'nachts door de straten scheurt om wat nieuwe klanten te ronselen. Ook is er het feit dat het er zo duister uitziet, wat tot veel nieuwsgierigheid leidt van de mensen die in het gebied wonen.

In werkelijkheid, is de club van één van de oudste Demonen, door zijn vrienden Anjin genoemd. Nadat hij een groot motorimperium heeft opgebouwd, slijt hij zijn dagen met mensen en andere wezens die net zoveel van motors houden als hijzelf. De duistere sfeer hing er, omdat dit zijn type klanten aantrok. Oude vrienden, oude rivalen en de buitengesloten klasse van de maatschappij, allemaal kwamen ze bij hem terecht.

De club begon als een gewone bar, die erg stoffig was en weinig klanten trok. Daarna heeft Anjin wat aangepast aan het interieur. Zwart velvet, rode tribals over de muren heen en overal leren accessoires. Na zelf zijn eigen drank op de markt te hebben gebracht, voor de supernatuurlijken die zijn bar bezochten, begon de Red Inferno bekend te worden onder de bovennatuurlijke wezens, zonder in angst te hoeven leven van jagers en slayers.Vandaag was weer een zo'n dag, waarop Anjin zich stierlijk verveelde. Veel klanten, maar weinig nieuws, alsof hij in een oneindige cirkel door het leven ging. 11 uur s'avonds en nog niets interessants, een ergerlijk feit. Hij schenkt zichzelf een glas Inferno en neemt een slok van het vurige goedje, waarna hij een lichte grom laat klinken. Hoeveel je er ook van dronk, zelfs voor een Demoon bleef het een sterke afdrank hebben.

Wanneer Anjin de muziek nog even wat harder zet en Rise Against uit de speakers blaast, loopt hij naar de ingang van zijn club, zijn drankje nog steeds in zijn hand. Hij zucht en omarmt de koude avondlucht op zijn lichaam, starend naar de maan, terwijl enkele momenten verstrijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   di jul 06, 2010 10:05 pm

Astarte loopt door de stad ze is net aangekomen en is moe van de reis, samen met haar kat Bastet is ze daarom op zoek naar een plaats waar ze kan uitrusten. Beide zijn ze onrustig want ze worden sins de middag gevolgt door iets of iemand maar wat het ook is het voelt niet goed aan. In eens blijft Bastet staan draait zich om en miauwt zachtjes, Astarte weet genoeg wat hen al die tijd al volgt komt nu in een rap tempo dichter bij en dat kan maar weinig goeds betekenen.

Astarte en Bastet zetten het op een rennen zo snel als ze kunnen. Bastet is in het voordeel en rent daarom ook voor op zij wijst Astarte de weg. Maar wat hun volgt blijft dichter bij komen en Astarte kan op dit moment met geen mogelijkheid harder rennen dus laat staan vechten. In een is ze Bastet kwijt ze ziet der nergens meer dus rent ze verder, de hoek om daar ziet ze Bastet zitten boven op een van de motoren die daar voor bar staan.

Ze is blij dat haar kat ongedeert is en wilt naar der toe lopen maar Astarte haar benen begeven het en ze zakt door haar knieen. Ze is op en dat is niet gek gezien het feit dat ze al twee weken onderweg is en amper de tijd neemt om uit te rusten, waar ze nu erg veel spijt van heeft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   di jul 06, 2010 10:22 pm

Anjin merkt een kat op die op de motors springt en net als hij erop af wil lopen, zodat het beestje niet met de nageltjes het leer of de lak van de machines aftrekt, merkt hij de eigenaresse op, die op haar beurt in elkaar zakt. Hij loopt erop af en gaat op een knie zitten, waarna hij glimlacht. "Ah, een helper van de Oude Goden.. Ik zal je wel even naar binnendragen.. Felix, kom je ook mee?", vraagt hij lichtelijk geamuseerd aan de kat. Hij vond de hele situatie wel humoristisch, een afgezant van Goden in de club van een Demoon. Heel soms kwamen er wat Engelen op bezoek, maar nooit iemand als dit meisje. Zou ze eigenlijk wel weten wie ze zelf is?

Hoe dan ook, hij draagt het lichaam voorzichtig naar binnen en legt het meisje neer in een hoek met zitzakken, waarna de kat ernaast komt zitten. Anjin kijkt even en knikt naar de kat, waarna hij even naar de bar loopt en terugkomt met een schoteltje melk. "Neem jullie tijd, beschermer.. Deze club is een toevluchtsoord voor degenen zoals wij.. Oude wezens, uit vervlogen tijden.. Vervlogen, maar niet geheel vergeten..", verzucht hij, voor hij zijn shouders ophaalt en zijn handen in zijn zakken steekt. Vervolgens loopt hij naar de bar toe en schenkt een nieuw glas voor zichzelf in.

Het was een hele tijd geleden dat hij een energie als deze zo dichtbij voelde. Engelen waren anders dan helpers van de Oude Goden. Ze waren minder strict, wat hij opzich wel kon waarderen. En vaak hadden ze geweldige verhalen te vertellen, zoals hijzelf ook had. Het leek erop dat deze saaie avond niet eens zo heel saai bleef.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   di jul 06, 2010 10:50 pm

Astarte open haar ogen ze ligt op een zitzak, verschrikt komt ze overeind. Waar was ze en hoe wat ze hier gekomen en waar was Bastet? "Tet?" vraagt Astarte. Bastet springt luid spinnent op haar schoot en begint meteen kopjes te geven, waardoor Astarte opgelucht lacht. Dan begint Astarte aandacht te krijgen voor de rest van haar omgeving, ze zit in een bar en ze vraagt zich af of het de gene is die ze zag voor ze in elkaar zakte.

Er zitten wat mensen niet veel maar wel een paar en als Astarte nog een keer goed kijkt merkt ze dat ze niet allemaal even menselijk zijn als ze er uitzien. Op nieuw begint ze zich zorgen te maken was ze dan in een val gelopen? En als dat zou was waarom was de geen die haar had gevolgt er dan niet, of waarom was er melk neer gezet voor Bastet. Het was vreemt en Astarte was er niet van overtuigt dat ze hier veilig zou zijn want maar een van de niet menselijke gasten hier hoefte zich iets in zijn hoofd te halen en ze zat in de problemen. Wat ze eigelijk al zat want het was duidelijk dat alles hier naar binnen kon komen dus ook dat wat achter haar aan zat.

Astarte drukt Bastet tegen zich aan en staat op wankelt even maar blijft staan, en loopt rustig richting de deur maar blijft halven wegen staan. Want wat haar al sins de middag volgt staat prakties voor de deur, wat inhoud dat ze met geen mogelijkheid kan ontsnapen. Ze gaat wat meer naar de bar staan ze is bang en Bastet begint zachtjes te miauwen in een poging Astarte gerust te stellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 11:25 am

Anjin loopt langzaam de richting in van de meid die hij net naar binnen heeft gedragen, zijn zwarte vest losjes om zijn lichaam hangen, omdat hij niet geheel zonder shirt achter een bar kon staan. Hij bestudeert haar even en grinnikt. Als hij dan even naar de kat kijkt, groeit de grijns op zijn gezicht. "Hmm, deze avond kan nog leuks brengen..", mompelt hij even, terwijl hij aan de stoppels op zijn kin krabbelt en knikt.

"Je bent hier veilig, of je het nu wil geloven of niet.. Ik ben ook een van de.. Ouderen onder ons.. En ik ben zowel de eigenaar, als de barman, als de uitsmijter!", lacht hij met een knipoog. Dan rekt hij zich uit en schiet er wat energie over zijn lichaam heen, zijn haar lichtjes opwapperend en zijn roodbruine ogen tonend, samen met zijn grijns. "Je zal me misschien herkennen onder de naam Eldiat, of Cynder, Azekiel misschien? Mijn huidige naam is Xander, maar iedereen die me echt kent noemt me Anjin..", merkt hij op, voor zijn grijns verandert in een melige blik op zijn gezicht.

"Maar ik wijk af.. Kan ik je wat te drinken of te eten aanbieden? Als hetgeen waar je zo'n duidelijke vrees voor toont hier binnen komt, heeft het problemen.. Je hoeft niet bang te zijn voor de niet mensenlijken onder ons, ze weten dat ik het alleenrecht heb geweld te gebruiken in deze establishment..", merkt hij op, terwijl hij probeert het meisje op haar gemak te stellen. Hij wilde de goede reputatie van zijn zaak hoog houden en vond het min of meer zijn plicht om haar te helpen, uit respect voor de Oude Goden. Zij waren namelijk niet degenen die hem hadden verbannen, hij en zij waren hetzelfde, op een manier. Goddelijk en toch niet gerechtigd om in het Utopia te mogen leven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 2:08 pm

Als de barman Astarte uitlegt dat ze hier veilig zal zijn gelooft ze hem ondanks de dreiging die buiten op haar wacht, ze mag deze man wel en dat geld duidelijk ook voor Bastet die zich ondertussen los had gewurmt uit haar armen en op de bar was gesprongen en zachtjes zat te spinnen. "Dankje, en ja eigelijk zeggen al die namen me wel iets je komt ze op vele plaatsen tegen." zegt Astarte en ze glimlacht ze wist met wie ze te maken had een hele oude demoon en ze had door de eeuwen heen veel over hem gehoort.

Er stapt iemand de bar binnen en aan de energie merkt Asarte dat het haar achtervolger is dus ze kijkt om want eigelijk wil ze wel weten wie de nou al die tijd al volgt. Als ze ziet wie het is begint ze te vloeken en Bastet te blazen, de man die net binnen komt lopen begint meteen te lachen. Hij en Astarte zijn ouden bekenden hij is een demon die het al een paar eeuwen op haar voorzien heeft en al meer malen haar de dood heeft in gejaagt. "Fijn te zien dat je weer sterker bent geworden want ik had je niet herkent." zegt Astarte op nog al een katige toon want ze is alles behalven blij om deze demon te zien omdat elke ontmoeting eindigt met haar dood.

Ow wat graag zou ze deze man van wie ze de naam eigelijk niet eens wist en haar ook niet zo veel kon schelen aan de jakhalzen van Seth voeren. Vragent keek ze naar Anjin want zijn hulp kon ze nu wel goed gebruiken want sterfen had ze weinig zin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 2:28 pm

Anjin's ego werd een beetje gestreeld, toen ze zei dat ze meerdere van zijn namen kende. Met een grijns stapt hij vanachter de bar vandaan, tussen haar en de Demon in. Hij bekijkt het wezen even, voor hij een zucht laat en zijn hoofd schudt. Terwijl hij dit doet, begint er weer energie door zijn lichaam te schieten en komt er een lichtelijk zichtbaar aura om zijn huid, voor hij opkijkt met bijna totaal rode ogen. De grijns op zijn gezicht werd steeds valser, tot hij ineens een gigantisch zwaard in zijn rechterhand materialiseert.

"Tijd om te spelen!",
gromt hij, voor hij het zwaard de richting van de Demon opslaat, de kracht van de zwiep een spoort van duister vuur achterlatend. Het zwaard, genaamd Bedlam, was een van de eerste wapens gecreëert door de sjamanen, een groep die dankzij Anjin het leven zagen. Ze gebruikten krachtige runes op zijn zwaard, om het aan hem en niemand anders te koppelen. Op het eerste gezicht, begon het zwaard als een ruw stuk steen, moeilijk handelbaar en vrij bot. Met de jaren, waarin Anjin zich steeds verder ontwikkelde en vaak in conflict kwam met de Engelen, heeft het zwaard zich gevormd tot de vorm dat het nu is. Nog steeds groot en zwaar, maar nu handelbaar, vlijmscherp en stevig, geinfuseerd met niet alleen de krachten van de runes, maar ook de krachten van Anjin zelf.

De Demon kan maar net aan de kant springen, maar wordt wel door de vlammen die het zwaard achterlaat gebeten. Anjin tilt zijn hoofd iets opzij en grinnikt speels, voor hij een bal met solide duisternis in zijn hand vormt, die hij daarna op de Demon ingooit, hem naar buiten werpend met een enorme kracht en snelheid. Even kijkt hij naar het meisje, met een vragende blik in zijn ogen. Naar buiten en afmaken, of hem laten vluchten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 2:59 pm

Astarte is onder de indruk van Anjin ze had natuurlijk veel over hem gehoort maar zoiets met eigen ogen zien is toch weer heel anders. En ze genoot er van om de demon zo in de problemen te zien, want sterfen von Astarte niet erg je raakte er aan gewent maar die demon had er iedere keer opnieuw voor gezorgt dat het zo pijnlijk mogelijk werd en dat was niet bepaalt fijn. Astarte zag Anjin zijn vragende blik maar hoefte niet na te denken over een antwoord.

"Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om hem te laten ontsnapen je wilt namelijk niet weten hoeveel last hij me al heeft bezorgt. Hij verdient het om te lijden en ik hoop dat je het niet erg vind als ik de laaste slag zal uitdelen." met die worden haalde Astarte haar eigen zwaard te voor schijn. "Dit is Resheff en die zal hem sturen naar waar hij met open armen word ontvangen." Toen Astarte dit zei klonk ze kil en genadeloos haast onmenselijk.

Ze wist wat Anubis met deze demon zou doen en dat verdiende hij want door haar te doden had ze meer dan eens haar opdracht niet kunnen vervullen en daar was de Heer en Meester van het Dodenrijk niet erg blij mee. En bozen Goden zijn geen goed gezeldschap. En die gedachten toverde een grijns op Astarte haar gezicht want ze wist zeker dat ze alles te horen zou krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 3:16 pm

"Hehe, natuurlijk ben ik niet een van de slechtsten, ik hou ervan om het plezier te verspreiden!", grinnikt de Chaos Demoon, voor hij de deur opent en net ziet hoe de Demon probeert te ontsnappen. Met een lichte zucht rolt Anjin met zijn ogen, voor hij zijn hand in het asfalt slaat en er een schaduw over de grond heenglijdt. De schaduw spreidt zich ver en wijd uit, voor het als een klauw een blokkade vormt om de Demon heen, die nu redelijk angstig begint te worden. Normalitair zou zijn doelwit makkelijk neer te halen zijn, zeker voor zo'n oude Demon, maar tegen een Oudere kon hij natuurlijk niet zo makkelijk op.

"Ik ga even wat plezier met je hebben.. Dan mag de dame het afmaken, met dat zwaard van haar..", merkt Anjin met een redelijk duister toontje op. Hij plant zijn zwaard in de grond en bestudeert de Demon even. "Hmm, Angst.. Bij een Demon, triest gewoon.. Je doet onze reputatie schande aan.. Miezerig wezen..", gromt Anjin, terwijl hij steeds dichterbij loopt, waardoor de Demon uit paniek met diverse soorten energie op Anjin begint te schieten. Ineens verschijnen er zwarte vleugels om hem heen, die de aanvallen afkaatsen. Wanneer de vleugels uit elkaar gaan, staat er een meisje met paars haar en een gemenere grijns dan Anjin voorheen had op haar mond. Ze giechelt even, voor ze voor hem teleporteert en hem een snelle schop in zijn kwetsbare delen geeft, haar hak erin draait en zichzelf dan 180 graden omgooit, om nog een trap op zijn achterhoofd te geven.

De Demon klapt neer op het asfalt en Anjin staat voor hem, grinnikend en met haar paarse haar spelend. "Hmm, wat zou ik allemaal met je doen?", mompelt ze, voor ze een draad met stekels materialiseert, deze om de Demon heen laat wikkelen en langzaam in elkaar laat glijden. Wanneer de stekels helemaal in zijn huid zitten, laat ze de ketting langzaam ronddraaien over zijn lichaam, waarbij harde schreeuwen uit de Demon zijn keel vrijkomen. Dat gebeurt, totdat ze ineens volhard haar puntschoen erin trapt, bloed vrijkomend in zijn mondhoeken en over zijn hele lichaam. "Jij wilde de genadeklap leveren toch? Schiet dan maar op, want ik heb het veel te veel naar m'n zin!", giechelt het paarsharige meisje, terwijl ze een duistere energiebal vormt in haar hand en deze dreigend bij de Demon zijn gezicht houdt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 3:58 pm

Astarte was verbaast door wat ze zag maar begon een paar van de verhalen die ze had gehoor in eens een stuk beter te begrijpen. Dit deel van Anjin kon ze erg waarderen de manier waarop zijn vrouwelijkeforum de demon te grazen nam beviel haar wel. En ze zou er nog wel uren van kunnen genieten. "Weet je het zeker dat je nu al klaar bent met spelen er hoeft namelijk nog maar een heel klein beetje leven in hem te zitten. Hij mag zo goed als dood zijn zo lang die nog maar heel licht ademhaalt en zijn hart nog maar net klopt, zelf al zou die eigelijk in leven worden gehouden door een machine als ik dan iemand doorboor met dit zwaard en daarna de steker er uit trek gaan ze allemaal naar Anubis."

Astarte liet haar vingers over het lemet van haar zwaard gaan dat begon te gloeien er kwam een wit licht van af een doodslicht wat aangaf waar het je heen zou sturen. Resheff de brenger van vernieteging was gereed om zijn slachtofer naar Anubis te sturen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 4:30 pm

"Nou.. In dat geval...", grijnst de Demone, voor ze een kist laat verschijnen. Ze grijpt de Demon beet in zijn kraag en duwt hem met zijn benen in de kist, die ineens in werking gaat en hem langzaam van beneden af begint te versnipperen. Vanuit het niets pakt ze een nietpistool en nagelt ze de kaken van de Demon aan elkaar, waarna ze hem nog een stukje de kist induwt, waar nu zijn kwetsbare delen vlak boven de vermaler hangen. "Oh jeetje! Zit jij even in een benauwde situatie!", giechelt ze, haar vrije hand voor haar mond houdend. Haar ogen waren vervuld met genot, genot dat ze dit wezen zo deed lijden. "Oeps!", grinnikt ze, als ze hem loslaat en zijn edele delen de vermaler raken. Door de intense pijn schreeuwt de Demon zo hard, dat de nietjes zijn hele kaak ontwrichten, maar wel opengaat. Om geluid te voorkomen, stompt Anjin ineens met volle snelheid op de stembanden van het wezen.

Een doodse stilte volgt, met pijn vervulde ogen kijkt de Demon Astarte aan, om hem uit zijn lijden te verlossen. Zonder enige medelij, echter, steekt Anjin hem vol in zijn ogen en draait haar lange nagels rond, voor ze terughaalt en de resten aan de kleren van de Demon afveegt. Ze draait zich om, laat een laatste kakelende lach vrij en verdwijnt in een wolk van veertjes, waarna Anjin er weer in zijn normale vorm staat. "Zo, dat was dus mijn wat meer Demonische kant.. Niet echt iemand waar je bij je ouders mee thuis wilt komen..", verzucht hij, voor hij zich uitrekt en kucht, waardoor er nog een paar zwarte veertjes verschijnen. "Kijk, dit bedoel ik nou, dat flikt ze me elke keer!", grommelt hij, voor hij naar de overgebleven deeltjes van de Demon kijkt. "Nouja, hij leeft in ieder geval nog, dat is het meeste wat je er kan zeggen..", lacht hij, voor hij zijn handen in zijn zakken steekt en afwacht wat Astarte nu zal doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 5:16 pm

"Wel ik moet zeggen dat je netjes werk levert en ik weet ook zeker dat ik jou niet boos wil maken." lacht Astarte. Daarna loopt ze naar wat er over is van de demon en steekt hem door zijn hart en fluistert in zijn oor "Anubis wacht op je." Ze draait haar zwaard 360 grade en het leven dat nog is de demon zat loopt net als zijn bloed in Resheff die alles in zich opneemt en naar Anubis stuurt, waar deze demon nog veel meer staat te wachten.

Daarna loopt Astarte naar Anjin "Dankje voor je hulp, want een gevecht met hem had voor mij de dood betekent." zegt ze en fluistert er haast onhoorbaar achter aan "Alweer" Astarte loopt de bar weer in waar Bastet gulzig van de melk zit te drinken die Anjin voor der had neer gezet. Als ze er zo naar kijkt begint haar eigen maag te rommelen. Dus draait ze zich om naar Anjin en zegt "Geld dat aanbod van toenet nog? Want ik heb eigelijk wel een beetje honger."
Bastet heeft ondertussen de melk op en loopt naar de hond toe die ligt te slapen en rold zich naast hem op, ze is moe en wilt slapen en wat is er nou lekkerder dan warm te worden gehouden door een grote hond. Astarte gaat aan de bar zitten. "Slaap lekker Bastet."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 5:57 pm

"Ik boos? Wanneer dan?", vraagt Anjin, lichtelijk onbewust dat dit voor een mens onder boos werden viel. Demonen waren anders, dit was voor hun licht amusement. Het enige waardoor hij boos werd, is dat de Demon weinig weerstand boodt, maar dat was eerder een lichte ergernis dan echte boosheid. Anjin haalt zijn schouders op en schudt het haar uit zijn gezicht, terwijl hij opmerkt hoe de kat, genaamd Bastet, tegen Cerberus aankroop. Hij kon het niet laten om lichtjes te grinniken, terwijl hij zijn blik terug werpt op Astarte. Even blijft hij naar haar staren, zijn bruinrode ogen geheel gericht op dit persoon, tot er een lachje op zijn gezicht verschijnt.

"Tuurlijk, ik ben niet voor niets de eigenaar van deze plek, gastvrijheid staat bij mij op de eerste plaats, tenzij je van plan bent mijn klanten aan te vallen, dan maakt gastvrijheid plaats voor een beleefd naar de deur wijzen!", grapt Anjin, voor hij richting de keuken loopt. "Nog allergiëen die je in dit leven hebt ontdekt? We hebben voor ieder wat wils staan, van Bloed tot Zeemeerstaart!", merkt Anjin jolig op. Zijn klanten kwamen vaak met spullen aan die Anjin 'geproefd MOET hebben', die na hun vertrek meteen de vriezer of de prullenbak ingaat. Vaak zijn er later andere klanten die dit soort dingen wel kunnen waarderen. Hijzelf was meer thuis in de Aziatische en Italiaanse keuken, lekkere makkelijke happen die in de verte zelfs nog een beetje gezond leken. Zelf was hij niet ergens allergisch voor en kon hij zelfs vergif drinken, zonder er al te veel onder te lijden. Maar Astarte was en bleef een mens, dus moest hij wel opletten met wat hij haar voorschotelde.

Ondertussen schonk Anjin voor Astarte een lichte whiskey in, gezien ze toch een elementaal was. Whiskey werd vaak gedronken door vuur en lucht gebruikers, omdat de longen er goed van werden opengeblazen en de warme afdronk de doorstroming van lucht en bloed bevorderde. Hij ruimt het schoteltje van Bastet op en wacht even de bestelling van Astarte af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 6:31 pm

"Dat is nou jammer ik had er net zo'n zin in om de boel op stelte te zetten."plaagt Astarte terug "Maar ja daar is niets aan te doen ik weizig mijn plannen wel, en nee geen allergieen maar zowel bloed als zeemeerstaart staat bijde op mijn niet etenlijst. Probeer je soms mijn eetlust te bederven met zulke voorstellen?" Astarte liep Anjin nog steeds een beetje te plagen want ze had door de loop van eeuwen velemaale ranzigere dingen aangeboden gekregen. En ze zou liever bloed nemen dan iets bij een van de veele snackbaren.

Ze neemt een slok van de whiskey die Anjin voor der heeft neer gezet. "Ga je er van uit dat ik vuur of lucht gebruik?" vraagt ze aan Anjin terwijl ze van de whiskey geniet. "Ik weet natuurlijk niet wat je allemaal in huis hebt maar dingen uit de Egypise keuken vind ik altijd erg lekker vreemt genoeg maar de Aziatische en Franse en Italiaanse keuken kan ik ook altijd erg waderen, dus veras me maar." glimlacht Astarte.

"Eigelijk lust ik heel veel zolang het maar niet van die rommel is dat je net zo goed de verpaking waar het in heeft gezeten kun opeten omdat die eigelijk nog beter smaakt, snap je dat?" vraagt ze, net als zij heeft Anjin al veel mee gemaakt en hebben ze beide de veranderingen gezien de goede en de minder goede tot rampzalige. En voor Astarte valt vastfood onder het rampzalige. Dus ze hoopte dat Anjin der begreep want anders moest ze hem toch vriendelijk bedanken en ging ze ergens anders eten wat er toe zou kunnen leiden dat ze Anjin beledigte en dat zou niet de bedoeling zijn. In eens bedacht ze zich dat ze door al dat gedoe helemaal vergeten was zichzelf voor te stellen. "Sorry voor mijn onbeleefde gedrag ik heet Astarte, misschien wel eens van gehoort want als ik oud genoeg ben om mijn naam te veranderen doe ik dat steeds." verontschuldigt Astarte zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 8:10 pm

"Jij de boel op stelten zetten? Nah, zie ik niet zomaar gebeuren.. Zelfs je kat is te relaxt hier, dus ik denk niet dat je hier de hele boel omver gooit..", merkt Anjin droogjes terug op, terwijl hij haar voorkeuren in overweging neemt. "Hmm, Egyptisch, he? Dat heb ik al een tijdje niet meer op!", merkt Anjin redelijk opgewekt op, terwijl hij de keuken instapt. Aldaar kijkt hij om zich heen, begint ingrediënten te verzamelen en vormt vuur in zijn handen. Vliegensvlug beweegt Anjin de keuken door, zijn handelingen vloeiend in elkaar laten overlopend, zijn ogen gericht op het gerecht wat onder zijn handen vormt, het verwarmend met zijn demonische vuur, waarna hij 2 messen ten handen neemt. Alweer gebruikt hij vloeiende rapide bewegingen en al snelt vormt zich een rijk gevulde salade in de kom. Na alles bij elkaar gelegd te hebben op een grote schotel, trapt hij de keukendeur weer open en zet de massieve schotel voor Astarte neer, waarna hij zijn eigen schotel haalt.

"Astarte.. Een van de zieleneisers toch? Het lijkt me best vervelend, steeds andere krachten moeten gebruiken om je werk te doen.. Dan heb ik het toch makkelijker, een beetje chaos creëren en mijn werk is voldaan!", lacht Anjin, voor hij even een stilte neemt, waarin Astarte haar verhaal kan doen. Ondertussen gooit Anjin een falafelballetje op naar Cerberus, die hem opvangt en opschrokt, zonder te veel te bewegen. Het massieve beest wilde immers geen nagels in zijn zij hebben. Anjin was ondertussen zelf begonnen aan de salade, met de radijsjes die erin zaten. Hij hield van pittig eten en kon de enigzins scherpe smaak wel waarderen. Hij was blij dat de Egyptenaren zoveel smaak hadden qua eten, anders had hij nu moeten afzien.

"Ik hoop in ieder geval dat je het lekker vindt en dat het een beetje smaakt als vanouds... Het is een hele lange tijd geleden dat ik zelf in Egypte ben geweest..", merkt hij op, voor hij een stukje vlees in zijn mond propt, gedrenkt in een Egyptisch sausje. Hij was dan wel gewend voor anderen te koken, maar vaak was het iets aparts, iets wat normale mensen niet waarderen. Mensen, die boven de Engelen werden gesteld, die hem uit Utopia hebben verbannen. Waren ze echt zoveel anders dan hij was, zoveel beter dan een Engel? Hoe dan ook, ze waren goed gezelschap, dat had hij al eerder opgemerkt bij andere mensen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   wo jul 07, 2010 9:08 pm

"Dat klopt hoewel ik die benaming al een lange tijd niet meer heb gehoort, maar heb ook al heel lang niemand meer gesproken die weet wat doe of ze zien het als moorden." zegt Astarte terwijl ze met der ogen rolt, ze werd soms een beetje moe van al die simpele zielen. Ze nam een hap van de salade die Anjin voor der had neer gezet en ze was verbaast over hoe lekker het was. "Dit smaakt nog beter dan het er uitziet presies zo als het hoort." zegt ze opgewekt. Bastet merkte dat de hond waar ze naast lag wat te eten kreeg en meteen was ze klaar wakker, rekte zich uit en sprong op de bar en ging omstebeurt naar Astarte en Anjin kopjes geven en miauwent in de hoop dat ze ook zou krijgen.

"Het valt eigelijk wel mee met hoe vervelent het is om steeds nieuwe krachten te moeten leren gebruiken, in iederval voor mij er zijn er die er een hekel aan hebben maar die komen dan ook meestal steeds terug met de zelfde krachten. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren daarom heb ik overal terwereld al eens geboren om ook de verschillende gelofen en culturen te leren kennen. Omdat het erg lastig zou zijn dat ik ieder nieuw leven opnieuwe mijn taak moet ondeken ben ik instaat om mij mijn vorige levens te herineren dus de dingen als praten, lopen, schrijven en lezen kan in heel snel al met mijn nieuwe lichaam en dat word een beetje saai en daarom hou ik van nieuwe dingen." vertelde Astarte vrolijk. Ondertussen had ze Bastet al wat laten uitzoeken van haar bord want ze deelde haar eten meestal met haar.

Astarte kom merken dat Anjin er niet helemaal bij was met zijn hoofd, ze keek naar hem nieuwe schierig over wat er zich toch afspeelde in zijn hoofd. "Waar denk je aan?" vroeg ze daarom maar terwijl zij en Bastet aan het genieten waren wat het overheerlijke eten dat Anjin had gemaakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   do jul 08, 2010 7:53 pm

"Hmm? Oh, niets.. Niets wat je zal interesseren in ieder geval.. Demonengedachten..", mompelt Anjin, voor hij weer een hap neemt en even stil is. Dan tilt hij zijn hoofd weer omhoog en glimlacht even. "Ik ben blij dat het smaakt, zoals ik zei, het is al eventjes geleden dat ik het heb leren maken.. Wat zou het zijn, 9000, 10000? Ach, ik hou de tijd niet meer bij..", gniffelt Anjin, weer een hap nemend en een klein stukje Bastet's richting op rollend. Cerberus komt langzaam omhoog, schudt zich uit en sjokt langzaam richting Anjin, van wij ook hij iets lekkers krijgt. Dan grijnst Anjin, geeft zijn beest een aai over de bol en heft de illusie op, waardoor Cerberus meteen een stuk groeit en ineens 3 koppen heeft. "Net als dit beestje hier!", lacht hij, terwijl hij het mythische wezen op de schouder klopt. Cerberus kruipt langzaam weer achter de bar, terwijl hij terugverandert, zodat hij geen nieuwe klanten zou afschrikken.

"Ik pas me gewoon goed aan in mijn levens. Cerberus is al diverse honden geweest in zijn tijd, net zoals ik al vele andere mensen ben geweest. Ik ben praktisch mijn eigen overoverovergrootvader.. Toen heb ik meegeholpen aan de eerste motors, vandaar dit motorcafé..", legt Anjin uit, voor hij vuur en duisternis in zijn handen oproept. "En mijn krachten blijven dan wel hetzelfde, hun sterkte is wel aardig toegenomen.. Dat is dan wel het voordeel, van hetzelfde lichaam houden..", gaat hij verder, voor hij verder eet en eventjes niets meer zegt. Het waren 4 lange onafgebroken dagen geweest voor hem, met 2 motor events, een concert en een bezoekje van een van de Engelen. Deze dag was dan wel niet zo hectisch, maar toch voelde hij zich niet zo energiek als normaal. Hij verbergt zijn gaap door snel wat te eten naar binnen te stoppen en bestudeert Astarte weer even.

"Heb je wel eens eerder met een Demon gedineerd? Of Überhaubt een normaal gesprek kunnen voeren ermee? Je leek zo zenuwachtig rond ons toen je net wakker werd..", merkt Anjin op, proberend het gesprek gaande te houden. Het was immers zo, dat Anjin een van de weinige Demonen was die niet toegaf aan zijn Demonische behoeftes, tenzij mensen hem daartoe zetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   do jul 08, 2010 8:26 pm

Astrarte was een en al oor voor wat Anjin vertelde want ze wist dat zijn geschiedenis lang was, hij had veel meegemaakt in in periodes waar zij niet was geweest. Want zo nu en dan nam ze een soort van vakantie waarin ze dan tussen de Goden verbleef. "Even denken nee gedineerd heb ik nog niet eerder met een demon, maar een normaal gesprek wel zoals je zelf wel weet is de een de ander niet en somige zijn zelf verbaasing wekent vriendelijk. Wanneer je ze wat beter leert kennen." verteld Astarte "Vind je het gek dat ik zenuwachtig was dat demonen vriendelijk kunnen zijn wilt niet zeggen dat ze dat ook altijd zijn en ik werd al sins de middag achtervolgt door die demon waar jij zoveel plezier mee hebt gehad."

Ze keek een beetje verwijten naar Anjin hij wist zelf toch ook wel dat demonen het meestal niet al te best met mensen voor hadden dan was het dus niet vreemt dat zij zich niet op der gemak voelde. Al snel lag er weer een glimlach op Astarte haar lippen en vraagt ze poeslief "Over motoren gesproken ben jij ook bevoegt om iemand te leren rijden? Want ik vind nieuwe dingen leren altijd erg leuk en ik heb nog nooit op een motor gereden, niet eens bij iemand achter op gezeten." Astarte hoopt echt dat Anjin ja zal zeggen want op die manier kan ze iets nieuws leren en heeft ze meteen een goed exuus op bij hem te zijn, ze vind Anjin namelijk erg aardig en wou graag een hoop van zijn verhalen een keer uit eerste hand horen om te kijken hoeveel er bij bedacht is. En van iemand met zo veel ervaring op waarschijnlijk ieder punt zou ze nog een hoop kunnen leren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   do jul 08, 2010 10:25 pm

"Er komen hier meer dan alleen Demonen.. En de meeste Demonen hier zijn wel oké.. Het zijn de bloedzuigers.. Zeker die stomme glitterbakjes!", lacht Anjin, terwijl hij zijn hoofd schudt en probeert zijn grijns te verbergen. "En Demonen kunnen misschien aardig overkomen, maar alleen de halfbloedjes zijn echt aardig.. Nouja, zij en ik dan.. Ik heb mijn wrok een beetje opgegeven.. Tegenover de mensen dan..", mompelt Anjin even, voor hij een diepe zucht laat en de rest van zijn eten bij Cerberus neerzette. Hij had zelf niet veel honger meer, het was veel te warm in de bar, waarschijnlijk door de vuurgebruikers die net binnen waren gekomen. Hij overdenkt Astarte's vraag en sluit even zijn ogen. "Bevoegd? Ik ben niet eens bevoegd om zelf te rijden.. Heh, als de politie me zou kunnen aanhouden, had ik vreselijk lang moeten zitten.. Durf je dat wel aan?", merkt Anjin op, terwijl hij haar mee naar buiten neemt aan haar hand, de koudere lucht wederom omarmend, genietend van deze lichte kille minares.

"Hmm, dit is wel wat beter dan daar binnen.. En wat ik net zei, over het niet bevoegd zijn.. Ik ken deze straten als mijn broekzak en ik heb meer rijervaring dan de gemiddelde coureur.. Dus ik zou het je best wel willen leren.. Maar nu eerst een testritje, hmm?", grijnst Anjin, als hij een doek wegtrekt die over een motor heen ligt. Een volledig zwart-rode chopper met veel chroom wordt onthuld, met veel detail en totaal glanzend, waaruit blijkt dat de machine goed is onderhouden. De details verschillen van tribals tot vlammen en een driekoppige hond op het voorlicht. Met een trotse grijns van oor tot oor presenteert Anjin zijn witte paard. "Dit ding heeft al zoveel hoofden laten draaien in de stad en op de snelweg.. Ik heb het ding zelf boutje voor boutje in elkaar gezet, dus ik ben er best trots op!", legt Anjin uit, voor hij aan de koppeling draait en er vonken uit de uitlaat spuiten. "Tjah, ik moest hem toch een beetje van mij maken, he?", grinnikt hij.

Dan springt hij op zijn motor en geeft Astarte een helm. "Als je dit echt wil leren, moet je niet te snel bang worden, mijn motor is redelijk laag en sneller dan je zou denken.. Perfect getuned, snap je?", waarschuwt hij, voor hij zijn hand uithoudt, om haar erop te tillen. Hij vond het altijd geweldig zijn passie te delen met anderen, die er open voor stonden. Motors waren zijn leven, zijn reden om hier te zijn, in plaats van overal rond te dwalen. Zijn uitlaatklep voor alle chaos die zich opbouwde in zijn lichaam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   do jul 08, 2010 11:00 pm

Astarte pakt de helm en zet hem op terwijl ze de motor bewonderd ze vond hem erg mooi en vond ook dat die erg goed bij Anjin paste. En ze snapte heel erg goed dat Anjin trosts is op deze motor. "Er is wel het een en ander nodig om mij echt bang te krijgen hoor. En dat perfect getuned dat neem ik gewoon van je aan geen verstand van of in iedergeval nog niet." zegt ze tegen Anjin en steekt der tong uit. Daarna laat ze zich door hem achter op de motor helpen en pakt ze hem stevig om de middel. "Ik geloof dat ik er klaar voor ben." zegt Astarte toch een klein beetje onzeker, nieuwe ervaringen zijn leuk maar als je iets voor het eerst doet blijft het toch een beetje eng.

Ze consentreet zich op der ademhaling maar als Anjin weer aan de koppeling draait knijpt ze hem bijna fijn. "Oeps sorry." zegt ze gauw want dat was niet haar bedoeling geweest. "Hoe ben je aan je voor liefde voor motoren gekomen?" vraagt ze vooral om zich zelf af te lijden in de hoop dat ze hem niet nog een keer fijnknijpt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   vr jul 09, 2010 8:07 pm

"Het houdt in dat de machine optimaal loopt..", legt Anjin uit, voor hij begint grijnzen, wanneer hij haar nagels in zijn buik voelt prikken. Hij wist dat ze bang was en kon haar angst bijna proeven. Bijna wilde hij aan zijn Demonische trekjes toegeven, maar hij wist ze toch binnen te houden en zal haar niet bang proberen te maken, om dan van haar angst te kunnen voeden. Evenjes sluit hij zijn ogen, terwijl hij terugdenkt aan de oorsprong van zijn liefde voor motors. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht, terwijl zijn ogen lichtjes rood opgloeien.

"Dat is een best lang verhaal... Ik zal het samenvatten.. Demoon ontmoet Da Vinci, Da Vinci laat plannen zien, Demon houdt van de plannen en voila, de eerste werkende motor.. Ik hou ervan als dingen snel gaan en ook wendbaar zijn.. En Leo was er toendertijd vroeg bij, dus dat was wel een beetje mijn ding.. En dat is het een beetje gebleven... Toen ons eerste proefmodel begon te lopen, zag men ons aan voor ketters... Nu, zo'n 700 jaar later, nog steeds!", lacht Anjin, terwijl hij zijn hoofd schudt. Het was bizar dat iets wat eerst als een duivelswerktuig werd gezien, nu nog steeds werd vermeden, door enigzins vergelijkbare redenen. Bikers hadden een reputatie ingelaten te zijn bij zaken die tegen het geloof in gaan. Maar daar had Anjin sowieso maling aan. Hij was immers een Demoon, een wezen dat tegen het geldende geloof inging.

Na even stil te zijn, trekt hij nog eenmaal aan de gasinvoer en laat het achterwiel even draaien, voor hij zachtjes begint te rijden, voorzichtig oplettend dat alles goed gaat. Langzaam begint hij de snelheid op te bouwen, een binnenweggetje oprijdend, waar hij het gas goed opendraait en een beetje begint te scheuren, roodachtige rook uit de uitlaat spuitend. "Maak je geen zorgen, het is volledig biologisch afbreekbaar.. Nouja, het merendeel.. Een deel is gemaakt van demonenbloed..", legt Anjin uit, voor hij doorscheurt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   zo jul 11, 2010 9:14 pm

Astarte is nog steeds een beetje bang maar begint zich steeds meer te onspannen het is al minder eng dan dat het in het begin was. Ze luister naar Anjin's verhaal en moest lachen ze wist wat hij bedoelde, de mensheid veranderd maar somige van hun opvatingen blijven helaas het zelfde hoeveel tijd er ook overheen gaat. Eigelijk begint Astarte het zelf leuk te vinden de wind om zich heen die aan der kleding trekt en met der haar speelt dat onder de helm uitkomt, ze vind het eerlijk om zo snel te gaan. "Dat is mooi dat het biologisch afbreekbaar is want de wereld word al genoeg vervuilt." zegt ze zeer tevreden over wat ze net hoort.

"Wanneer krijg ik mijn eerste les?" vraagt Astarte want ze kan echt niet wachten, ze snapt helemaal wat mensen zo leuk vinden aan motoren want het is heerlijk om zo snel en makelijk ergens heen te gaan, die vrijheid is heerlijk. Als Anjin een bocht maakt pakt ze hem wat steviger beet deze keer alleen niet omdat ze bang is te vallen maar omdat ze er anders vanaf zou zijn gegleden en daar niet zo'n zin in had met deze snelheid. Ook al heeft ze geen idee hoe snel ze nou presies gaan omdat ze dat niet kan zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   ma jul 12, 2010 4:04 am

Anjin grijnst, merkend dat Astarte de smaak aardig te pakken heeft en stopt even. "Hmm, ik denk dat het voor iemand die net begint het handigst is om overdag te leren rijden, nietwaar? Daarnaast zal het toch echt op een andere motor zijn, waar iets minder handwerk in heeft gezeten, voor mocht het niet helemaal gaan zoals we willen..", merkt Anjin lichtjes lachend op. Hij kijkt op de snelheidsmeter, die de hoogste snelheid had opgeslagen. "Hmm, 147 maar? Dat valt tegen, ik denk dat ik er nog wat aan moet sleutelen..", mompelt hij, voor hij weer naar Astarte kijkt. Het was wel grappig dat zo'n onschuldig ogend persoon een zielenverzamelaar was en nu ook nog eens een motor zou gaan rijden. Hoofdschuddend kijkt hij haar even met een lach aan, voor hij de motor opnieuw start en langs de grote havens heenscheurt, waar hij extra hard kan en een snelheid tegen de 230 haalt, waardoor het maar een minuut of 10 duurt voor ze vanaf de havens weer terug bij de bar zijn.

Eenmaal aangekomen, zet Anjin de motor weer netjes neer en dekt hem opnieuw af, voor hij de deur openhoudt en Astarte weer naar binnen leidt. Bastet zat immers nog op haar te wachten. Cerberus was minder op zijn baasje gericht en vond alles best, zolang hij maar genoeg eten en rust kreeg. Dat was eigenlijk ook het enige dat Cerberus op een dag deed, eten en slapen. Maar Anjin kon altijd op hem rekenen als het nodig was en het was een trouwe makker geweest, door alle eeuwen heen. In al die tijd hebben ze nooit ruzie gehad, nooit heeft Anjin zijn makker hoeven straffen. Er verschijnt weer een lichte glimlach op zijn gezicht als hij hieraan terugdenkt en hij gaat even bij Cerberus zitten, om hem even een aai en een schouderklopje te geven, voor hij weer achter de bar verschijnt. "Wilde je nog iets te drinken?", vraagt hij, rondkijkend, of er niet meer klanten waren die iets wilden.

Vreemdgenoeg, was het stilletjes deze avond. Een paar bikers, die hun roes uitsliepen in de ene hoek. Een paar Vampiers die deze nacht hun prooi al hadden verorberd en dus eigenlijk alleen hier waren om te schuilen voor Jagers. Niet veel dus. Wanneer Anjin nog een keer op de klok kijkt, kijkt hij eventjes snel naar Astarte. "Heb je hier in de buurt al onderdak? Zo niet kan je hier boven slapen hoor!", stelt Anjin voor. Het was al over 4'en in de nacht en hij had haar nog niet gehoord over een vast adres. En als ze hier zou slapen, was ze in ieder geval veilig. Ook was het handig voor haar eerste motorrijles.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Astarte

avatar

Posts : 16
Join date : 06-07-10
Age : 28

Anime profiel
Leeftijd: 22
Partner: geen
Krachten: doe een gokje

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   ma jul 12, 2010 8:36 pm

Anjin houd de deur voor Astarte open, ze had niet geweten dat hij ook nog eens een heer was. Ze loopt naar binnen waar Bastet op der zit te wachten, die meteen opspringt en naar Astarte toe komt om te kijken of alles goed is. Als ze ziet dat alles goed is loopt ze weer naar Cerberus toe om zich naast heb op te rollen voor de ret van de nacht en als het aan haar lag ook de komende dag. "Nee ik hoef niets meer te drinken." zegt Astarte als ze op de klok kijkt. "Meen je dat? Want ik heb nog geen slaap plaats, dat soort dingen regel ik meestal als ik besluit om in die plaast te blijven voor de nacht. En ja dat was niet zo heel erg vroeg en ik werd achter volgt."

"Op welke manier word er trouwens verwacht dat ik betaal? Want de ene wilt gewoon geld dat nu word gebruikt de andere wilt munten uit de houdheid en de volgende wilt kennis. Dus zegt het maar ik heb mijn kontakten dus kan aan een hoop dingen komen." zegt Astarte voor ze begint te gapen, het was een lange dag geweest en die begon zijn tol te eisen. Het kon der ook niet echt veel schelen of ze nu op de grond zou moeten slapen of op een bank of bed als ze maar kon gaan liggen en slapen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AnjinPosts : 18
Join date : 06-07-10
Age : 28
Location : Gorinchem

Anime profiel
Leeftijd: 13,965 jaar oud
Partner: -
Krachten: Zie Profiel

BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   di jul 13, 2010 12:25 am

"Ik ben geen geregistreerde herberg, dus ik kan moeilijk geld of wat dan ook aannemen.. Zie het als een vriendendienst.. Geld, kennis, oudheden.. Het heeft vrij weinig waarde voor iemand die al het materialistische al kan veroorloven, nietwaar?", antwoord Anjin, met een licht ironische blik op zijn gezicht, voor hij naar de deur kijkt. Hij flitsstapt snel voor Astarte en vangt een vurige klap op met zijn lichaam, voor deze haar zou hebben kunnen raken. Vlammen klampen zich vast aan zijn lichaam en zijn gezicht, terwijl hij onbewegelijk voor Astarte blijft staan. Er verstrijken enkele seconden, voor hij het vuur zonder moeite wegveegt, alsof hij net uit een regenbui kwam lopen en even de druppels van zijn gezicht veegt. "Het kreng heeft er vriendjes bijgehaald, waarschijnlijk voor als je te sterk bleek te zijn.. Grappig dat ze niet op mij rekenden!", lacht Anjin, voor hij naar buiten loopt, er wat geschreeuw klinkt en hij weer naar binnen komt. "Zoals ik al zei, het is gratis om hier te overnachten, ik heb toch nog zat ruimte over!", lacht Anjin, voor hij de deur naar boven opent.

Hij leidt haar naar boven en wijst haar naar een groot zwart bed met sluiers en gedimde lichten. "Het is een beetje veel, maar ik denk wel dat je hier lekker kan slapen..", merkt hij op, een beetje beschaamd dat hij als alleenstaande Demoon zo'n gigantische slaapplek heeft. Hij doet de blacklight aan en laat haar de rest van het vertrek zien. In de zijkamer was er een kleine keuken met koelkast, fornuis, aanrecht en kastjes. Hierna neemt hij haar mee naar een geheel zwarte badkamer, waar het toilet, een douche en een bad was geplaatst. "Ik weet niet of je je wilt opfrissen, ik zal je niet bespieden!", grapt hij, voor hij de deur weer sluit. Dan laat hij een grotere kamer zien, met een mat in het midden en wat stokken met kaarsen erin. Er was een lichte nageur van wierook te bespeuren en er waren wapens aan de muur gehangen. "Dit is mijn meditatie en trainingskamer, waar ik vannacht zal slapen. De gasten beneden zullen snel genoeg vertrekken en Cerberus kan de deuren op slot krijgen, dus je hoeft je niet onveilig te voelen!", merkt Anjin op met een lach. "Als er iets is, wat dan ook, hoef je maar een gil te geven, oké?", vraagt hij, voor hij op de mat in het midden van de kamer gaat zitten.

Zijn ogen sluiten en zijn ademhaling wordt kalmer, energie rond zijn lichaam cirkelend, wanneer hij alle stress en opgekropte Demonische energie los liet om te vloeien. Dit was de reden dat hij niet als de andere Demonen leefde. Het was ook de reden dat hij niet langer een Engel was, zijn passieve houding om met dingen om te gaan. Na enkele seconden opent hij zijn ogen en ziet dat Astarte nog staat te kijken. "Was er nog iets?", vraagt hij met een kalme blik in zijn ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Red Inferno   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Red Inferno
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: Stad-
Ga naar: