Hier ben je een persoon of dier. Je mag zelf kiezen maar het moet anime zijn. Enjoy it!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Gestrand.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vaulkra

avatar

Posts : 13
Join date : 18-09-10
Age : 22
Location : Cookieland =D

Anime profiel
Leeftijd: 18
Partner: Try it, but it is a waste of time
Krachten: Goed met het pistool, andere krachten zijn voor hem nog geheim.

BerichtOnderwerp: Gestrand.   za sep 18, 2010 10:16 pm

Vaulkra voelde de kracht in zijn binnenste wegstromen, de zee in. Het gebrek aan voedsel en water bromde in zijn maag en in zijn droge keel, de uitputting van het zwemmen dwong zijn ogen tot sluiten maar hij hield ze standvasti open. Hij kon niet opgeven, dat vertikte hij. Zwemmen, blijven zwemmen. De stip voor hem werd alsmaar groter en groter, bijna begon het op een echt strand te lijken, hij dacht zelfs al een paar rotsen te kunnen zien of was dat maar een hoopvolle verbeelding. Hoe dan ook, hij moest dat strand bereiken, dan was hij gered. Zijn vingertoppen waren gevoelloos aan de houten ton vastgeklampt, het was zijn enige hulpmiddel om dat strand in de verte te bereiken zonder kopje onder te gaan. Als zijn benen niet meer konden door kramp of gewoon totale uitputting liet hij zich noodgedwongen meevoeren op de stroom. Hoe lang dobberde hij nu al op de open zee, minuten, uren misschien wel dagen. Hij vroeg zich af wat er van het cruiseschip was overgebleven en hoe het met zijn vrienden verging. Toch kon hij daar niet lang bij blijven stilstaan, eerst zorgen dat hij zelf niet verging tot een stuk voer voor een haai.
Hoe dichter hij bij het land kwam hoe kouder het water werd, hij had het meeste wel tegen zeg. Stug zwom hij stevig door, als hij het land had bereikt kon hij misschien even wat rusten en daarna kijken naar eten maar vooral, drinkbaar water. Het zeewater gaf je alleen meer dorst vanwege al dat zout. Hij probeerde het dan ook zo min mogelijk in te slikken maar de golven dwongen hem ongeveer het in zijn mond te nemen en dan het vieze zoutige smaak weer proberend uit te spuwen. Zijn keel voelde ruw aan door het water en zijn lichaam snakte naar vers water. Hij zuchtte vermoeid en liet zijn kin op de ton rusten en gaf zich even een paar seconden pauze, de stroom nam hem geleidelijk mee richting het strand.
Al snel was zijn lift over en maakte een golf hem wakker door in zijn gezicht te breken en weer te versmelten met het rest van het water. Hij gromde wat tussen zijn tanden en keek op. Nog een paar meter, hard zwom hij door, gevuld met nieuwe moed nu het land zo dichtbij was. Een hoge golf nam hem mee en smeet hem op een rots. Hij hapte naar adem en voelde hoe het water van zich aftrok en terugkeerde naar waar het hoorde. Kuchend en hoestend kroop hij het strand op en liet zich op zijn rug vallen.
Zijn kleren, zijn haar, alles was doorweekt en voelde en smaakte zout aan. Nu wist hij hoe een zoute haring zich voelde. Hij hijgde licht en taste naar zijn pistool. Gelukkig, het zat er nog in, opgelucht duwde hij zich met een kreun overeind en zag het water uit zijn wapen druipen. Zachtjes vloekte hij, dat was voorlopig nutteloos. Toch verwachtte hij niet aangevallen te worden, om zich heen lag eendun laagje sneeuw dat zich niet kon ophopen door het warme zeewater. Hij besloot wat verder van het water te gaan liggen en rusten.
Hij sloot dankbaar zijn ogen en genoot van een paar uurtjes goede slaap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yoru

avatar

Posts : 7
Join date : 16-09-10
Age : 22
Location : Mars.

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: -
Krachten: *Water (en alle variaties ervan) *...

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   za sep 18, 2010 10:53 pm

De kille wind speelde met Yoru's paarsachtige haren. Waarom was hij eigenlijk naar het strand gelopen? Er was hier toch niets te doen? Naja, misschien moest hij zijn gedachten even op een rijtje zetten. Hij was hier pas aangekomen, en dit was nu de eerste de beste plek waar hij rustig kon worden. Rustig slenterde hij verder over het strand, soms stopte hij om van het zicht te genieten, of om even rond te kijken of hij iemand zag waarmee hij zich kon amuseren, maar alles leek zo stil. Niemand zag hij. Yoru stapte naar de branding en sloot zijn ogen even. Het geluid van de zee maakte hem rustiger vanbinnen. Hij opende zijn ogen en haalde zijn rechterhand uit zijn broekzak.
Rustige bewegingen met zijn hand lieten een beetje water boven de rest van de zee bewegen. Hij maakte een paar figuurtjes met het water, en liet het daarna terug in de zee vallen. Zijn hand was koud geworden. Hij haalde zijn andere hand uit zijn zak en warmde zijn rechterhand een beetje op.
Daarna stak hij beide handen terug in zijn zakken en keek weer rond met een vlugge blik over het landschap. Net toen hij dacht dat alles was zoals het er zoiuist al uitzag trok een zwart gedaante in de verte zijn aandacht. Yoru kneep zijn ogen tot spleetjes om beter te kunnen zien wat het was en stapte er heen. Dichter bijgekomen begon de gedaante vorm te krijgen. Yoru versnelde zijn pas zodat hij sneller bij de gedaante kon zijn. Eenmaal bij hem aangekomen knielde hij naast hem neer en duwde hij tegen Vaulkra's zij. "Hey, wakker worden." zei hij terwijl hij wat harder duwde. "Je gaat een verkoudheid oplopen als je hier zo blijft liggen." Yoru bekeek Vaulkra even. Hij was helemaal nat, hij had dus blijkbaar iets meegemaakt zoals het zinken van een schip ofzo. Yoru zou het wel vragen wanneer Vaulkra wakker werd.

(wat ik ook doe, het lukt me niet om net zo'n lange post als die van jou te schrijven... Sad )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaulkra

avatar

Posts : 13
Join date : 18-09-10
Age : 22
Location : Cookieland =D

Anime profiel
Leeftijd: 18
Partner: Try it, but it is a waste of time
Krachten: Goed met het pistool, andere krachten zijn voor hem nog geheim.

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   za sep 18, 2010 11:20 pm

(Ik heb vandaag gewoon een grote inspiratiebron Razz Naruto xD)

Zijn hoofd leeg met lucht gevuld te zijn, hij leek op een zachte wolk te liggen wat eigenlijk juist een harde steen was maar de illusie was genoeg om goed uit te kunnen rusten. De uitputting gunde hem niet eens een mooie droom, of een nachtmerrie. Alleen maar puur zwart. Een duw in zijn zij liet hem licht bij bewustzijn komen maar hij duwde dat bewust weg. Hij had helemaal geen zin om weer wakker te worden, hij voelde zich nog steeds moe en zwaar. Toch had diegene die hem zo had geduwd zijn doel bereikt, nu voelde hij opeens weer zijn natte kleren. Ze plakte aan zijn lichaam en voelde klef en vies aan. De kou zat tot in zijn botten geroest en zijn schoenen en sokken hadden het water gretig opgezogen als zeesponzen. Een harde duw kwam er nog extra bij, in zichzelf zuchtend deed hij zijn ogen open. Eventjes was alles als een wazige mist voor zijn ogen, na een paar seconden begon het beeld al aan te scherpen en kreeg het scherpe contouren. Naast hem zat een jongen hem een beetje aandachtig aan te staren met zijn paarse ogen. Hij fronste en boog zich opzij om de zoute smaak weg te spugen. Voorlopig zal dat wel in zijn mond blijven plakken tot hij iets veel smerigers zou hebben gegeten of als het was weg gespoeld. Dan zou hij eerst al het water van dit land moeten opdrinken, hij veegde met de rug van zijn hand zijn mond af en voelde aan zijn hoofd. Damn, het bonkte nogal, de klap tegen de rotsen moest harder geweest zijn dan hij dacht, het zou best wel is kunnen aangezien zijn lichaam zo ongeveer was verdoofd van de kou en inspanning. Hij ging rechtopzitten en leunde op zijn knieen. Hij staarde eventjes naar de rotsen en keek toen met een schuine blik naar de jongen die hem zo ruw uit zijn slaap had gestoord. Paars haar, paarse ogen, paars zal vast ook zijn lievelingskleur wezen. Droog staarde hij weer voor zich uit. Die jongen was duidelijk jonger dan hem, hij wist ook niet wat hij met hem aan moest. Hij wachtte even en leunde toen weer naar achteren en keek vragend naar de jongen. Misschien kon hij maar beter gewoon hoi zeggen, wie weet was die jongen in een behulpzame bui en kon hij hem een hotel of iets dergelijks laten zien waar hij zich kon verfrissen. Daarna zou hij hem wel bedanken met een kleinenood en dan opzoek naar zijn vrienden. 'He.' Zei hij tenslotte droog en een beetje schor. Nu was het afwachtend en kijken wat die jongen van een verzopen kat als hij moest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yoru

avatar

Posts : 7
Join date : 16-09-10
Age : 22
Location : Mars.

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: -
Krachten: *Water (en alle variaties ervan) *...

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   za sep 18, 2010 11:48 pm

(Naruto is inderdaad een grote inspiratiebron. Smile )

De seconden leken langer te duren dan ze normaal zouden moeten duren. Yoru bleef naar het emotieloze gezicht van Vaulkra staren terwijl hij wachtte op enige reactie. Yoru ging wat gemakkelijker op de grond zitten en keek even naar de zee. Daarna keek hij weer naar Vaulkra. Eindelijk kwam er reactie. Vaulkra Opende langzaam zijn ogen. Een zucht ontsnapte uit Yoru's mond. Zwijgend keek Yoru Vaulkra aan, benieuwd naar zijn reactie. Toen Vaulkra opzij boog en wat water uitproeste wist Yoru dat Vaulkra er al snel bovenop zou komen. Yoru's hoofd zat vol met vragen die hij wou stellen, maar besloot om er niet achter te vragen. Vaulkra zou het zelf wel vertellen wanneer hij dat zelf wou. Yoru schoof wat naar achter om Vaulkra ruimte te geven toen hij rechtop ging zitten. De vragende blik van Vaulkra deed Yoru's pretlichtjes in zijn ogen flikkeren. Wat zou Vaulkra denken? Oh nee! Wat moet dat ding naast mij? Probeert het me te helpen ofzo? Nee!! Zie je dan niet dat ik dood wou? De vreemdste gedachten kwamen op in Yoru's hoofd. Hij probeerde zijn lach in te houden, en dat lukte aardig goed. Hoewel zijn mondhoeken toch iets naar boven gingen. Eindelijk leek Vaulkra zijn tong terug gevonden te hebben. Een korte hé ontsnapte uit zijn keel. "Ook hallo." zei Yoru droog. "Je hebt niet de beste keuze van bed uitgevonden, vind je ook niet." zei Yoru droog. "Anders heb je wel een erg slechte smaak." Yoru bleef Vaulkra aankijken op nog een reactie.

( en mijn posts worden alsmaar korter... xD )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaulkra

avatar

Posts : 13
Join date : 18-09-10
Age : 22
Location : Cookieland =D

Anime profiel
Leeftijd: 18
Partner: Try it, but it is a waste of time
Krachten: Goed met het pistool, andere krachten zijn voor hem nog geheim.

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   zo sep 19, 2010 10:33 am

Yoru begroette hem aan met een droge hoi. Hij keek nieuwschierig opnieuw naar deze jongen, wat zou hij met die jongen moeten. Ach, dat zag hij later wel, eerst eten drinken en droge kleren. De grap van de jongen deed zijn mondhoeken even omhoog krullen. Net stond hij nog op een cruiseschip, daarna lag hij zwemmend voor zijn leven in de woeste zee, en nu lag hij hier als een soort van drenkeling bij een jongen met paars haar en paarse ogen die nu dorge grapjes stond te maken over zijn slaapplek. Als hij hier gewoon had gelegen had hij zeker even zijn wenkbrauw hebben opgetrokken door de droge grap. Maar nu kon hij de grap er wel van inzien alleen was hij te moe om voluit te lachen. 'Kijk eens aan, ik ben hier net en ik vind meteen een komiek.' Hij haalde een pluk rood zilver haar uit zijn gezicht en keek nu eventjes goed om zich heen. Dit was dus toch duidelijk een strand, waar mensen heen gingen als het lekker weer was. Lekker weer leek hier ver te zoeken, hij zag tussen het bruine zand plekken wit en de duinen achter hem waren met een dekbed van witte sneeuw bedekt. De rotsen links van hem glinsterde van het ijs en sneeuw dat er telkens weer afsmolt als het zoute water de rotsen raakte. Hij keek weer naar de jongen, zo te zien waren hun twee de enige die op dit strand waren, of de mensen hier konden zich erg goed verstoppen. Wat moest deze jongen hier op, een zo te zien, winterdag op het strand waar de kille wind in je gezicht sneed. Hij vroeg zich veel af maar vroeg niks, te veel vragen was niet goed, er zelf achter komen wel. Hij liet zich weer op het gesteente zakken en deed zijn handen achter zijn hoofd. 'Dus, vertel is.' Begon hij droogjes. 'Wat moet een jonge komiek als jij op een koude winterdag op het strand. Hmm.' Hij glimlachte een beetje spottend en sloot eventjes zijn ogen voor de rust en luisterde naar het geruis van de zee. Zo leek de zee heel vredig, maar zo was het een woeste natuurkracht die je alle kanten opsmeet en je probeerde te vermoorden. Zouden Angelique en zijn andere vrienden nu op de boot zitten, brainstormend naar een oplossing om hem te vinden, of zaten ze nu ergens op de bodem van de zee zonder adem en doffe maar gesloten ogen. Het laatste deed hem gruwelen, Angelique in de zee, dood.. Nee, dat stond hem niet bepaald aan.
Hij kuchtte en ging weer liggen. Jakkes, die jongen kreeg nog wel is gelijk dat hij ziek zou kunnen worden.
Het leek hem niet dat zijn voorlopige verblijfplaats moeilijk te vinden was. Dit land zou waarschijnlijk de eerste zijn in de straal van vijftien kilometer. Of ze zouden hem voor dood houden maar dat was onwaarschijnlijk.
Hij deed een groen oog open en keek naar de jongen tot hij wat zou zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yoru

avatar

Posts : 7
Join date : 16-09-10
Age : 22
Location : Mars.

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: -
Krachten: *Water (en alle variaties ervan) *...

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   zo sep 19, 2010 8:02 pm

Toen de nieuwsgierige blik van Vaulkra over zijn gezicht gleed keek yoru weg. Waar is hij nu zo nieuwsgierig over? Het is toch normaal om een mens tegen te komen... Yoru's gedachten waren even stil. Tenzij je iemand op het strand tegenkomt in de winter... Nu begreep Yoru de nieuwsgierige blik. Yoru keek terug naar Vaulkra en kon nog net zien hoe zijn mondhoeken wat omhoog gingen. Yoru onderdrukte een kleine lach toen hij Vaulkra's zin hoorde. “Nah, een komiek kun je me niet noemen.” Zei Yoru langzaam. “Als je mij een komiek noemt heb je er nog nooit echt een gezien.” Zei hij daarna en glimlachte even. Een lange stilte volgde en Yoru zag hoe Vaulkra rondkeek. Blijkbaar wist Vaulkra nog niet goed waar hij was. Yoru keek terug naar de zee. In de verte was er geen land te zien. Een schip had hij ook niet zien aankomen, dus Vaulkra moest veel en lang gezwommen hebben. Het verbaasde Yoru dat Vaulkra niet onderkoelt was ofzo, want de zee zag er niet echt warm uit op dit moment van het jaar. Yoru keek terug naar Vaulkra toen hij iets vroeg. Yoru trok een gezicht toen hij die vraag hoorde.
“Ja, wat moet zo iemand hier?” vroeg hij aan zichzelf. Hij had stiekem gehoopt dat Vaulkra die vraag niet ging stellen, wan hij wist het antwoord zelf niet goed. Naja, hij kon nu moeilijk wegrennen of iets anders om een doodnormale vraag te ontwijken. “Wel... Ik had het gevoel dat ik hier tegen iets interessants ging opbotsen.” Zei Yoru na een korte stilte. De spottende glimlach op Vaulkra’s gezicht was hem zeker niet ontgaan. “Blijkbaar had mijn gevoel het fout. Of ben jij het interessante waar ik tegen ging opbotsen, hm?” zei Yoru droog. “Maarja, iemand die half verzopen is vind je nu ook niet vaak. Zeker niet in de winter.” Yoru stopte even. Vaulkra had hem de vraag gesteld over wat hij hier deed. Was het dan niet normaal dat je hetzelfde vroeg, als je geen idee had wat de ander hier deed? “En wat doe jij hier eigenlijk?” vroeg hij daarna. Met nieuwsgierige ogen keek Yoru Vaulkra aan. Wachtend op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaulkra

avatar

Posts : 13
Join date : 18-09-10
Age : 22
Location : Cookieland =D

Anime profiel
Leeftijd: 18
Partner: Try it, but it is a waste of time
Krachten: Goed met het pistool, andere krachten zijn voor hem nog geheim.

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   zo sep 19, 2010 8:47 pm

Hij hoorde het antwoord van Yoru aan en vond het een beetje een vaag antwoord. Een gevoel.. Het kon zomaar wezen, al geloofde hij niet in toeval of spirituele onzin. Alles was te verklaren als je slim, creatief en open genoeg was om verschillende verklaringen te stellen. Maar ''het gevoel'' vond hij vaag, misschien omdat hij het nooit had gehad of omdat hij er gewoon niet in geloofde, ach het zou niet echt uitmaken in deze zaak. Maar toch zou hij alles een klein plekje geven in zijn geheugen, wie weet kwam het hem ooit van pas. Thuis was dat zo vaak gebeurd, de kleinste splintertjes informatie konden de sleutel zijn tot een oplossing. Niemand, geen enkel wezen kon iets honderd procent geheim houde, bewust of onbewust lekte er altijd iets uit. Soms door hun uitsraling, soms door hun kijk of gewoon door een verspreking die je misschien niet opviel. Je wist maar nooit, het kon zo maar zijn dat deze jongen iets intressants in zich had.
Hij stopte met denken, zo dacht hij wel vaker, kwam door zijn leventje. Strijden tegen de Thanathos en zaken oplossen waar je goed bij moest nadenken zat in zijn systeem gegrift. Soms was het een irritant trekje, dat denken, bij alles doordenken om stille hints en tips te ontrafelen. Maar wat moest hij hier aan oplossen, het land was nieuw, hij wist niet eens hoe het hier heten, sterker nog, hij kende de naam van deze jongen niet eens. Hij ging rusteloos weer omhoog zitten en keek hem aan. 'Ik was op een cruise met vrienden, maar een golf heeft me van het dek gesmeten en ik ben hierheen gezwommen.' Ongeintresseerde toon, geen details. Perfect als iemand als hem iets nader zou onderzoeken, hier had niemand wat aan. De jongen zou gewoon een antwoord horen van een jongen die net iets vreselijks achter de rug had, misschien zou dit hem de mond snoeren. Al leek deze jongen niet zo iemand te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yoru

avatar

Posts : 7
Join date : 16-09-10
Age : 22
Location : Mars.

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: -
Krachten: *Water (en alle variaties ervan) *...

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   ma sep 20, 2010 8:58 pm

Daar was die lange stilte weer. Vaulkra leek diep in gedachten verzonken en Yoru wist niet goed wat hij nu moest doen. Yoru zuchtte even. Vaulkra leek te diep in gedachten om snel terug in het heden te zijn. Dat wordt wachten. Het liefst zou Yoru nu iets doen om zich bezig te houden, maar Vaulkra leek echt een interessant persoon. Yoru keek even rond, om te zien of er hier iets te doen was, maar alles was doodstil. Het geruis van de zee was dan nog het interessantste. Yoru sloot zijn ogen even en ging liggen. Het zand was koud en voelde hard aan. Eindelijk leek Vaulkra uit zijn gedachten te komen. Yoru keek even op toen Vaulkra rusteloos omhoog ging zitten. Een kort antwoord vulde Yoru’s oren. Even zweeg Yoru om over het antwoord na te denken, daarna grinnikte hij om het antwoord. “Als je het zo verteld lijkt het alsof het gewoonweg normaal is. Maak je het vaker mee om in het water gesmeten te worden door een woeste zee? Leuk leventje heb jij dan.” Zei Yoru en keek naar Vaulkra, wachtend op enige reactie. “Kun je niet meer details geven? Of zijn die weggespoeld?” vroeg hij daarna. Yoru keek van Vaulkra naar de wolken. Misschien had Vaulkra nog geen zin om hem te vertellen over de gebeurtenis. Dat was natuurlijk te begrijpen. Als Yoru iets ergs zou meemaken zou hij het er ook niet graag over hebben. “Als je het niet wilt vertellen dan doe je het gewoon niet. Ik kan je moeilijk dwingen.” Zei hij daarna en keek Vaulkra weer aan. Vaulkra zag er nog steeds uit als een verzopen kat, en Yoru vroeg zich af waarom hij nog geen verkoudheid had opgelopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaulkra

avatar

Posts : 13
Join date : 18-09-10
Age : 22
Location : Cookieland =D

Anime profiel
Leeftijd: 18
Partner: Try it, but it is a waste of time
Krachten: Goed met het pistool, andere krachten zijn voor hem nog geheim.

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   ma sep 20, 2010 9:18 pm

Geamuseerd staarde hij naar Yoru, hij had echt van die gevatte opmerkingen die bij hem in de smaak vielen. Hij was inderdaad vaak in het water gevallen als hij het zo bekeek. De meeste keren kwam het als zo´n Thanathos hem aan de kant duwde of hem met een enorme kracht wegsmeet, ja dan viel hij wel is in het water. Soms ook gewoon als lolletje door zijn vrienden waar hij meestal wel om kon lachen. Hij haalde zijn schouders op, ´Dwingen kan je inderdaad niet maar oké, best ik geef je iets meer details.´ Zei hij met ietsjes tegenzin. Hij dacht even na en koos met zorg geen woorden uit die hij zou vertellen. ´Mijn vriend had een reis met een cruiseschip gewonnen, binnen een week vertrokken hij, ik en Angelique naar de open zee. Alles leek perfect te zijn, een welverdiende vakantie zou ik zeggen.´ Dat vond hij ook wel, elke keer op Thanathos jagen en zuiveren was zwaar werk en ze werkte nooit mee tot zijn irritatie. Eigelijk waren ze juist op weg om weer een Thanathos bij z´n lurven te grijpen maar de cruise was een tussen stap om naar het eiland te komen. Op de terugweg zouden ze nog een luxe boot nemen en dan echt genieten van hun vrije tijd. Hij snoof, die stomme golf ook. Natuurlijk was hij weer de gene die over de reling moest vallen en hier terecht kwam. ´Maar die golf verpeste alles, ik werd de boot uitgesmeten en ben hier ongeveer ´´aangestrand´´ en waar mijn vrienden nu zijn is me een raadsel.´ Hij stopte zijn verhaal, dit moest toch wel genoeg zijn om de nieuwschierigheid te stillen van deze jongen. Hopelijk voor hem van wel want meer zou hij toch niet zeggen. Hij wreef zijn handen overelkaar en raakte kort zijn knie aan. Verbaasd staarde hij naar de huid dat hij had aangeraakt. Het voelde warm aan, alsof hij drie uur in een knapperend vuurtje had gestaan. Fijn, dus hij kreeg misschien nog koorts ook, of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yoru

avatar

Posts : 7
Join date : 16-09-10
Age : 22
Location : Mars.

Anime profiel
Leeftijd: 17 jaar
Partner: -
Krachten: *Water (en alle variaties ervan) *...

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   ma sep 20, 2010 9:55 pm

De geamuseerde blik van Vaulkra liet Yoru rechtop zitten. “Wat is er nu weer zo grappig?” vroeg Yoru met opgetrokken wenkbrauw. “Je kunt me dan wel een komiek noemen, maar als iedereen lacht om het minste dan is het wel gemakkelijk om komiek te zijn vind je niet?” Yoru keek naar Vaulkra vragend aan, daarna luisterde naar de details die Vaulkra gaf over zijn gebeurtenis. Wat Vaulkra vertelde leek allemaal waar te zijn, want Yoru zag niet aan Vaulkra’s ogen dat hij loog. Maar toch had hij het gevoel dat Vaulkra iets achterhield. Niet dat het hem wat uitmaakte, maar het maakte Vaulkra nog mysterieuzer dan hij al was. En Yoru’s nieuwsgierigheid werd steeds meer en meer aangewakkert. Yoru hoorde hoe Vaulkra snoof, en de toon waarop hij daarna verder vertelde. Wel... Het was normaal dat hij zo reageerde. Hij zou het ook niet graag hebben als zijn vakantie werd verpest. Yoru sloot zijn ogen even, om Vaulkra’s antwoord tot hem door te laten dringen. Yoru opende zijn ogen. Angelique...? Dat moest een belangrijk iemand voor hem zijn... als dat de enige naam was die hij vernoemde. Die vriend was dus minder belangrijk. Yoru keek met vragend ogen naar Vaulkra en opende zijn mond om iets te vragen, maar bedacht zich. Het waren natuurlijk niet zijn zaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vaulkra

avatar

Posts : 13
Join date : 18-09-10
Age : 22
Location : Cookieland =D

Anime profiel
Leeftijd: 18
Partner: Try it, but it is a waste of time
Krachten: Goed met het pistool, andere krachten zijn voor hem nog geheim.

BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   di sep 21, 2010 10:45 pm

Hij haalde aan het eind van zijn verhaal zijn schouders op. 'Als je in mijn schoenen stond, en ik was de gene hier met de opmerkingen, al waren ze nog zo flauw. Dan lach je maar al te graag. Al is het om de rotgebeurtenis weg te lachen. Of die goore zoutsmaak uit je keel te krijgen.' Hij trok een vies gezicht en likte zijn droge lippen af. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Yoru's mond open en dicht klappen, het zag er nogal vreemd uit maar waarschijnlijk had hij zijn woorden of vraag ingeslikt. Ingenomen haalde hij een hand door zijn haar die nu was bestrooid met zout en een laagje zand erop toe kreeg. Voorlopig geen lastige vragen voor hem, dacht hij tevreden. Kort greep hij even naar zijn hals. Het vertrouwde gevoel van het zilvere kettingje was er nog. Het was een verjaardagscadeau van Angelique toen hij een halfjaar geleden achtien was geworden. Het bevatte een klein medalion met een vuurrode steen, in het midden was het wat oranje achtig, alsof er een vlam in opgesloten zat. Het was een geweldig cadeau en hij was blij dat hij het niet was kwijtgeraakt. Hij liet zijn hand van zijn hals glijden en stond met tegenzin op. Het werd tijd dat hij de stad moest zoeken, hij kon de jongen wel meevragen. 'Oké, goed. Luister ik neem aan dat jij hier wel bekend bent. Zou je me een hotel ofzo kunnen wijzen, of een restaurant. Ik heb vreselijke honger en dorst en een goede nachtrust zou me goed doen.' Sprak hij helder en keek vragend naar Yoru. Opeens merkte hij dat hij iets vergeten was, best onbeleefd maar dat zal de jongen zich vast niet kwalijk nemen, hij had het immers ook niet gedaan.
'Ow je, en ik heet trouwens Vaulkra.. Vaulkra Rayne.' Zei hij tot slot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Gestrand.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gestrand.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Anime :: Aarde :: De zee-
Ga naar: